MikeSkywalker Napisano 17 Października 2023 Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Szacunek za upolowanie, tylko co to jest? Jakaś rura osłonowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Chyba od odkurzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Piękny energetyczny produkt stymulujący na poziomie kierownictwa, wiodący oś zdarzeń , komponujący się płynnie z dynamiczną obecnością znanej sieci spożywczej . 😊 aspekt manualny łączy się z wysoką estetyką na poziomie atrakcyjnego designu!. Rzadkość. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalconHeavy Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 (edytowane) Przydałby się test porównawczy z tymi drogimi wkładkami żelowymi. Ja raz widziałem dziadkowy rower, gdzie hamulec tarczowy był obsługiwany przez sznurek i gumową żółta kaczkę na kierownicy ;D Edytowane 18 Października 2023 przez FalconHeavy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 31 Października 2023 Udostępnij Napisano 31 Października 2023 Ten sam sklep. Tym razem klasycznie - budżetowa taśma izolacyjna. Faktycznie recesja ludzi chyba dotyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 31 Października 2023 Udostępnij Napisano 31 Października 2023 Dobranie dobrej taśmy izolacyjnej w dzisiejszych czasach to syzyfowa praca, był czas kiedy kupowałem i była na medal, a teraz co kupię to klei się brudzi kurczy syfi śmierdzi… także więcej szacunku do taśmy, bo dobra nie zdarza się dwa razy….😀 czasem są rowery turpistyczne taka potrzeba posiadacza wiem bo czasem zbaczam w tą stronę, ale daleki jestem od hedonizmu owijek z wyższej półki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 14 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 Jakoś zrobiłem kuku pożyczonej na jeden wypad lampie. Nie wiem jak i kiedy to się stało - nawet jej nie montowałem (czekała na noc w plecaku). Anyway, już jest moja i postanowiłem ranę jakoś ogarnąć. Zaplanowałem autorską procedurę serwisową i skompletowałem niezbędny szpej do naprawy: No zacząłem dłubać: Wyszło, jak wyszło. Muszę w misce przetestować 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 16 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Zdejmowacz nastoletnich stringów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 16 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Co tak głośno wyje/warczy w tym rowerze ?😮 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 16 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Tylna piasta, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 16 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Kurcze, sądziłem, ze piasta prędzej się rozpadnie zanim zdoła z siebie wydać tak donośny jęk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Szukam sposobu, jak zamontować tylny błotnik do łączników chainstay'ów, które nie mają fabrycznie wywierconych otworów przelotowych. Wolałbym unikać tyrtytek, bo to pójście na łatwiznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Wywiercić otwór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Taka odpowiedź miała nie paść. Wyraźnie sobie tego życzyłem, tylko zapomniałem napisać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 https://sklep.tubes-international.pl/obejmy-p-clip?strona=1&typKategorii=obejma-do-mocowania-rur-wezy bardzo uniwersalne narzędzie, do rur o różnej średnicy, jedyne co trzeba kombinować jak zamocować te obejmy, a potem do nich błotniki. Ale, różne konstrukcje z nich tworzyłem, nawet łącząc dwie obejmy długą śrubą i montując na niej trzecią obejmę żeby mieć mocowania na środku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Majk ma rację: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 W lero ju jest bednarka w zwoju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 @Sobek82 Nie rozumiem. Tłumacz Gógla nie obsługuje Twojego języka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 W Leroy Merlin (i innych sklepach budowlanych) można kupić bednarkę na metry i ją sobie dogiąć oraz wywiercić w niej otwory. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Dobrze, że zajrzałeś i wytłumaczyłeś, bo chatGPT też nie dał rady. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 I tak musiałem sprawdzić, co to jest bednarka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Żona bednarza ... Albo Kamila 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 W końcu znalazłem odpowiednią funkcję dla ramy – commuter-doczepkowóz. I gwóźdź programu, montaż błotochronów w ramie i widelcu, które nie mają dziurek. No, może nie do końca, bo jakieś trzy się znalazły. Dzięki za sugestię z podgumowanymi opaskami. Pomysł dobry, jest sztywno. Przód – kątownik z komody Ikea, bo fabryczny był za krótki. Pewnie wkrótce zardzewieje, ale wtedy pomyślę nad czymś, czego ruda nie chwyta. Opaska. Trochę za duża średnica, bo źle wymierzyłem przekrój owalnej rury. Przez to musiałem skręcić 3 cm wyżej niż zakładałem. Tył – opaska na dolnym mostku. Na górnym zamiast metalowej blaszki z zestawu, zrobiłem otwór w błotniku i skręciłem połączenie śrubą. Jeszcze nie testowane na mokrym, ale co mogło by pójść nie tak. Może dołożę dwa gumowe fartuchy na końcach błotników, zobaczymy... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 3 Lutego Udostępnij Napisano 3 Lutego Kupiłem sobie szczypce do tulejek cienkościennych. Zagniotłem trochę kabelków, a potem postanowiłem wykorzystać je trochę inaczej. Tu zaciśnięta aluminiowa, standardowa końcówka. Tutaj pin dedykowany do przewodów elektrycznych. A tu sprawca. Zobaczymy jak to się będzie trzymało na linkach. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Wow, to już jest prawdziwy high-tech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi