Sobek82 Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Gdy gdzieś się zapodziała końcówka od wyciskarki 🤗 Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 @Sobek82: jak się orzełek nie sfajdał to znak że za słabo dusiłeś no i uważaj na skarbówkę bo za niszczenie kasy nie ma paragrafu ale za przerabianie już jest 🤡 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 ......genialne 🤩 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareq_BB Napisano 8 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 Rower jakiegoś członka Hells Cyclists? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vooyeQ Napisano 24 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 (edytowane) Z cyklu ja nie zrobię fulla ?! Potrzymaj mi piwo Edytowane 24 Lipca 2021 przez vooyeQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 24 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 I jeździ, ktoś się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 Typowy komunijny full wypas 18 speed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Miałem dzisiaj niezłą jazdę z suportem. Operacja zakończona sukcesem, ale na ledwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 Ja swego czasu przy konwersji napędu z 3x na 1x użyłem zapasowych podkładek do zawiasów w drzwiach, bo śruby łączące zębatki z pająkiem były za długie, a nie chciało mi się biegać za krótszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 Podkładki do do zawiasów to jedne z lepszych podkładek do przeróbek napędu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 Podkładki miedziane ze sklepu Daewoo Motors w moim przypadku też dają radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Kiedyś nie mogłem się doczekać adaptera więc ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Bo troczenie dzieci do roweru to fajna zabawa 🤡 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 @kazafaza Jak się nazywa to zaznaczone strzałkami? Tak jakoś mi się kojarzy. 😁😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 @Brombosz: 😄 myślałem że to-to posiada jakąś fantazyjną, techniczną lub romantyczną nazwę ale to pospolity zderzak jest. Nie zderzałem jednak i tylko raz poszedłem na przednie koło bardziej niż się spodziewałem/spodziewaliśmy z pilotką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 @kazafaza, pędzi pociąg z daleka ma czerwone bufory 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) Bo wydawanie 'pińcet plus' na nowego Brooksa, żeby obadać czy dziura się sprawdzi to za drogo Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez RafalxM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 Mam siodełko PRO z dziurą. Ja różnicy nie czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 Mam 2 Selle Italia z dziurą , Flite Flow z małą i SLR Max Gel Flow z dużą - jest ogromna różnica między nimi - na Flite zrobiłem następnego dnia po zakupie 250km bez żadnego bólu. SLR Max bardziej pasuje do MTB , z racji tego że teraz w zasadzie męczę tyko MTB po okolicznych dołach to poszukiwania siodełkowe cały czas trwają. Max SLR niby jest ok, ale ma za duże spadki , Flite jest lepsze bo jest bardziej płaskie - aczkolwiek na moje 'terenowe potrzeby' chyba trochę za twarde. Bez dziury mam / miałem 2 Brooksy , ten powyżej przerobiony to ten który kupiłem już wyciągnięty i naciąg powoduje już tylko uniesienie środkowej części - także przy 'dobrym ustawieniu' gniecie już wszystko co między guzami kulszowymi. Chętnie przetestowałbym nowego Brooksa z dziurą , ale jest drogo , a dodatkowo zniechęca mnie rozmiar tych dziur które robią w swoich siodełkach. Potestuję i się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihau000 Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 9 godzin temu, RafalxM napisał: Bo wydawanie 'pińcet plus' na nowego Brooksa, żeby obadać czy dziura się sprawdzi to za drogo Mam Brooksa w wersji imperial i też zastanawiałem się czy nie powiększyć tego otworu. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 Jak na obecnym możesz spędzać całe dnie w siodle to po co? @RafalxM wyraźnie miał potrzebę, to przerobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihau000 Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 No właśnie nie mogę. Tzn. mogę, kości ok (mimo, że siodło jeszcze nie rozbite), ale "czuję" potem wiadome strefy. Oczywiście próbuję obecnie różne ustawienia, cięcie odkładam na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 Popróbuj jeszcze z naprężeniem śrubą ORAZ sznurkami. U mnie okazało się że mocniej ściśnięte linki lepiej profilują siodło pod mą rzyć, dodałem też sznurówkę po całości uzyskując półkę na klamoty (ale moje siodło ma sprężyny więc jest wyższe)...gorszego zdjęcia poglądowego nie mam (coś tam na zumie jednak widać) a siodło z rowerem obecnie u teściów: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 Jeśli krocze jest uciskane tzn, że na guzach kulszowych jest za małe podparcie. Do wycinanek nikogo nie zachęcam, bo jeszcze wyjdzie 'krzywo' i 'pan tnący' będzie sobie pluł w brodę. Z drugiej strony nie jest to żadna fizyka kwantowa, potrzeba tylko bardzo ostrego noża o dość małym ostrzu (chodzi o wysokość) - ten u mnie na zdjęciach używany był tylko do przecinania środka, a wycinałem 'precyzyjnie' jakimś ultra starym nożykiem o niezbyt wysokim ostrzu, ale za to ostrym jak brzytwa - przy skórze nożyk który nie będzie bardzo ostry będzie tylko szarpał - a to widać przy wykańczaniu - widać też u mnie w centralnej tylnej części, jest jakby mały 'zadzior', ale już nożyk mi się stępił @mihau000 skąd jesteś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihau000 Napisano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 W takim razie pokombinuje ze sznurówką @RafalxM Świdnik, lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi