Gość Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Najgorsze że automatycznie opona jest przez to odwrotnie założona. Kto wie jak się zachowa na szybszym zjeździe przy 60km/h. Na pewno trakcja była by zaburzona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Patrząc na linkę przedniego hamulca podejrzewam, że skręcanie w prawo jest mocno ograniczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 O kurde, sprzęt do dałnhilu na 229 zł, biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Taki kwiatek w Tesco w Kozienicach Jak w reklamie- Z dekretu Napoleona w tesco amortyzator w rowerach Full Suspension montować na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Z dekretu Napoleona... A Tesco brytyjskie Ale skoro już o reklamach i widelcach. Na sklepach jednej z dużych sieci sklepów multisportowych znajdziecie takiego potworka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Na sklepach jednejz dużych sieci sklepów multisportowych znajdziecie takiego potworka: Ważne , że klient zadowolony - uśmiech jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Znam osobę która kiedyś pracowała w Tesco i składała rowery. Jak wygląda szkolenie takiej osoby? O ile pamiętam to 3 czy 8h jakiegoś szkolenia, błazenada, a potem takie kwiatki Chociaż z drugiej strony, mimo że ma to 2 koła i kierownicę to nie wiem czy można to nazwać rowerem Z tymi odwróconymi amorami to musi być jakiś trick, u siebie też widziałem jeden lub dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Znam osobę która kiedyś pracowała w Tesco i składała rowery. Jak wygląda szkolenie takiej osoby? O ile pamiętam to 3 czy 8h jakiegoś szkolenia, błazenada Będąc 16lat temu serwisantem w Kross, szef wysłał mnie by zrobić szkolenie w Praktiker Wrocław. Ponad 3 godziny jechałem by przeszkolić personel sklepowy, udałem się do kierownika sklepu, przedstawiłem się, po czym gość mówi mi że oni czasu na głupoty nie mają i mam spadać do domu. Jedyne co wyprosiłem to podpis że takie coś się w ogóle odbyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Z tymi odwróconymi amorami to musi być jakiś trick, u siebie też widziałem jeden lub dwa Rowery są tak pakowane, żeby zajmowały trochę mniej miejsca (przednie koło "schowane" pod ramę). Przerażające jest dopiero, jak się widzi osoby jeżdżące tak w terenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Przerażające jest dopiero, jak się widzi osoby jeżdżące tak w terenie... Przy takim sprzęcie nie jest tak źle , bo podkową nie ma szans walnąć. Do roweru nie dają instrukcji jak go poskładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Tylko w takich sklepach, rower jest "praktycznie" złożony i gotowy do zakupu i jazdy nie jak z wysyłkowych że trzeba dokręcić pedały, ustawić kierownicę i wyregulować to i tamto Rodzice kupują dają dzieciakowi i nawet nie sprawdzą bo się nie znają i czasu brak Połamałem przypadkiem w domu przemieszczając rower hacząc o linkę zmiany biegów uchwyt do Virb'ratora i oto moje druciarskie lekarstwo screen capture software Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Tylko w takich sklepach, rower jest "praktycznie" złożony i gotowy do zakupu i jazdy nie jak z wysyłkowych że trzeba dokręcić pedały, ustawić kierownicę i wyregulować to i tamto Ta , ale chyba sklep dostaje je też do złożenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem kto je składa ale jak cena roweru całego ze złożeniem, regulacją, wszystkimi podatkami, marżami wynosi 229 złotych to przypuszczam że może rowery składają niewidomi za pół miski zjełczałego ryżu małpę można nauczyć prostych czynności i pisać więc wszystko jest możliwe. Już są najtańsze 29'ery DROMADER'y z "amortyzatorem" za całe 699 złotych z czerwoną zębatką w tylnej zmieniarce, COOL http://allegro.pl/rower-gorski-dromader-shimano-kola-29-cali-gratis-i6357224282.html Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 wart swej ceny. w końcu amor prawidłowo ustawiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 z czerwoną zębatką w tylnej zmieniarce Nazwa zobowiązuje NiceBike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Stalowa rama, czekam na recenzje specjalistow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Jest dobra stal i gównostal. Tutaj zdecydowanie ta druga. Inne materiały jakie wykorzystano w tym rowerze to tzw. gównolit i sh*tplastik. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 NiceBike to NiewiemCzemuBike? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Właśnie pogiąłem swój bacik własnej roboty. Służył mi kilka lat, był bardzo solidny (te płaskowniki mają 3mm grubości). Z jednej strony prawie 30cm bacik, z drugiej klucz nastawny podobnej długości, wieszałem się na tym całym ciężarem ciała (80kg) a kaseta ani drgnie. Chyba sobie nie przeserwisuję piasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Ja ostatnio wylamalem dwie zeby w kluczu od kasety. Do dzisiaj nie wiem jak, szczegolnie, ze sily w rekach nie mam przesadnie duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 a TY jak czyścisz swój napęd? https://www.facebook.com/januszmajster/photos/a.265742677126525.1073741828.265723923795067/282093402158119/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 To akurat dobry patent jak ktoś nie rozpina łańcucha. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Gdyby nie to, że dziś rano było szorowane to bym właśnie poleciał do garażu i kleił szczoteczki. Takie dwie + z góry poprzeczka albo trzecia szczoteczka żeby topić łańcuch w benzynie i jazda. Benzyna oczywiście w pojemniczku po lodach. Będzie testowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 10 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Właśnie pogiąłem swój bacik własnej roboty Jak trzeba tanio bacika to w castoramie najtańszy klucz do ściągania filtrów. Też się gnie po czasie, ale ładniej wygląda A ogólnie to bacika nie trzeba (dobra metoda w trasę) - pompujesz koło na maxa, ściągasz łańcuch, łapiesz za jeden tryb kasety końcem łańcucha, przeplatasz wokół opony (tego samego koła!) i wracasz na drugie kółeczko kasety obok, w tym samym kierunku. I odkręcasz śrubę. I tyle (w trasie nie raz testowane).Dycha się należy Takie dwie + z góry poprzeczka albo trzecia szczoteczka żeby topić łańcuch w benzynie i jazda Nie benzina a nafta świetlna Lepsze czyszczenie, lepsza penetracja, nie wysusza do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Lepsze czyszczenie, lepsza penetracja, nie wysusza do końca. ... i potem mieszkanie jeszcze dwa dni wali naftą :] Ale fakt czyści najlepiej. Do użytku tylko na świeżym powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi