Marcin9 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Nie wiem, ale widzę tam zamocowany głośnik BT więc jakiś gimbowóz Faktycznie... Czyli obstawiam że ktoś zamontował plastiki od jakiegoś motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 bardzo brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 (edytowane) Kiedyś widziałem coś podobnego tylko trochę bardziej skomplikowanego i dziwacznego Postaram się poszukać zdjęć/filmu Znalazłem Edytowane 19 Lipca 2016 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 bardzo brawo Panie Miałem na myśli plastiki od motocykla , ale myślałem o bocznych a nie o owiewce Kiedyś widziałem coś podobnego tylko trochę bardziej skomplikowanego i dziwacznego Postaram się poszukać zdjęć/filmu Wstawiałem to już kiedyś. Bardzo fajnie mu gra subwoofer ale nic po za tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 To może ja coś przydatnego dam ... Zdarzyło wam sie zgubić blaszkę - zaczep do błotnika ? Mi nie bo nie używam, ale klientom sie zdarza, a naprawiam to tak: Jest to blaszka z tarcz shimano, te blaszki co się pod śruby daje i których ja nigdy nie daje. Znakomicie sie nadają na uchwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwozdziu325 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Nie wiem, ale widzę tam zamocowany głośnik BT więc jakiś gimbowóz A potrafisz czytać? Ta pasta nie sprawi, że polutujesz linkę z nierdzewki. Nie wiem czy potrafię czytać ale wiem że polutuje bo lutowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 22 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Mocowanie zastępcze Bocialarki. O dziwo trzymało się bardzo mocno, nawet na dziurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Ja jutro mam robotę. Gwóźdź wlazł w oponę z jednej strony a wylazł z drugiej ... Oczywiście nie w moim pojeździe Fotka będzie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 22 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Odnośnie lutowania linek - ocynkowaną bez problemu pokryjesz cyną. Nierdzewkę tylko oblepisz cyną dookoła co jednak jest wystarczające jeśli chodzi o zabezpieczenie przez rozpleceniem. Z drukarskich metod widziałem jeszcze węzeł na końcu linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Mocowanie zastępcze Bocialarki. O dziwo trzymało się bardzo mocno, nawet na dziurach.Wiadomo, że nie ma jak trytytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Wystarczyło obciąć końcówki i nawet ładnie by wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Żeby to się trzymało to było dociągnięte na chama. Końcówki zostawiłem żeby w razie czego dociągnąć jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Może nie do końca to druciarskie, bo nawet mi się efekt końcowy podobał ... ale zanim o tym to ... Ludzie myślcie troszkę, jak gdzieś jedziecie. Nie róbta z siebie cebuli ... Choć najpotrzebniejsze części zamienne należy obowiązkowo ze sobą wziąć jak jedziemy do innego kraju, zwłaszcza jak mamy nietypowy rower, np kross. Hak przerzutki jest jednym z takich elementów. Kilka dni temu przylecieli rodacy do Fiordlandu, No oczywiście jako że wakacje pełną gęba mózgi zostały w domu, a rowery, cóż, pozbawione haków, bo w samolotach sie nie pierniczą, rzucają wszystkim jak mięsem Nie zostało mi nic innego jak bawić sie w janusza i szlifować ... Bo poza polską haki do polskich, typowo polskich rowerów, no nie bałdzo. Widoczny Hak na zdjęciu już w po wstępnej obróbce, należy do basso, takie tam, italinckie truchło. Jedyny jaki pasował tak pi razy oko. No i z tyłu Generalnie, po złożeniu, zamalowaniu srebrnych miejsc, nawet by było ciężko poznać Koszt zakupu haka kross level b2 dla panów, no jakieś 35zł w kraju, koszt wymiany samemu? raczej nic. Koszt jaki panowie ponieśli ? 125 zł na głowę. Tylko 125zł bo miało być ok 300zł od łebka i tyle by zapłacili jak by nie fakt że akurat przyszli do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KogucikDoroty Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Ciekawy pomysł na wykorzystanie starych spodni rowerowych z wkładką. Zdjęcie zrobiłem na szybkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Ciekawy pomysł na wykorzystanie starych spodni rowerowych z wkładką W starych wkładka ma trochę inny odcień :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzezly Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Patent na nierdzewne linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Jaki? Bo nie zrozumialem..., przeciez to musisz sciagac, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Ja też średnio, widzę jakiś kapturek jest ale co skąd i dlaczego ... nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 (edytowane) Ta linka wygląda tak jak by była pomalowan cynkiem w sprayu Edytowane 24 Lipca 2016 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imponujacy Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Ciekawy pomysł na wykorzystanie starych spodni rowerowych z wkładką. Zdjęcie zrobiłem na szybkiego. Przecież to żelowa nakładka na siodełko z aliexpress.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 ta nawet na allegrooo są chyba po 17 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Można trafić poniżej 10zł z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Taki kwiatek w Tesco w Kozienicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Hamulec też rozłączony , nic dziwnego jak się zatrudnia przypadkowych ludzi , chociaż i "biały" wie jak to złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Niezłe golenie jak na ceną <300 zł, wyglądają na jakieś 30mm - rasowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi