porcelanowy Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Powitoł Może być tak, że jedynym narzędziem w okolicy jest komputer i drukarka 2WD ciekawe, ale łydę to trzeba mieć do tego nieziemską albo głęboko w D wszystko co się na tym wałku traci IMO "bez sensu, ale podoba mi się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Jak pamiec nie myli to kilka firm dalo to rozwiazanie w latach 1992-1994, nawet wg testow lepiej sie to wspinalo, a opory wcale az tak dramatycznie nie szly w gore, jednak pomysl zarzucono. Tu nowszy patent na lancuchu. I jeszcze nowszy na elektryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Powitoł Pomysł zarzucono - pewnie jakieś powody były Jak jeszcze śledziłem rynek motocyklowy to pojawiały się też co jakiś czas moto 2wd z np. przekładniami hydraulicznymi, ale tam i moc wystarczająca i w terenie 2WD może się przydać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Na elektryce to banał i żadne wyzwanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Uchwyt do przewożenia roweru wewnątrz samochodu własnej produkcji Wykonałem go z tego co znalazłem w garażu W planach jest jeszcze zrobienie mocowania do roweru szosowego Ps. Znajdzie się jakiś znawca który zgadnie model samochodu? Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimir Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Babcia Felcia? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Tych nakrętek to nie żałowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) @@skimir, Dokładnie tak. Skoda Felicia Jak na 17lat trzyma się całkiem dobrze tylko amortyzatory z tyłu kończą już swój żywot Po czy poznałeś? @@Ychu,Bez nakrętek było to trochę niestabilne. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimir Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Poznałem po specyficznych plastikach z "tamtej" epoki, które później zaaplikowali do fabii, po konsoli środkowej, a pewnosci dal znaczek skody na pasie bezpieczeństwa :-) Oj tam 17 lat... Mam dwa VW w posiadaniu - sharana 15 lat, można by rzec w bardzo dobrej kondycji i wyglądzie, no i passata b3, który już ma 26lat... Tego passata olałem cztery lata temu, nie robiąc już nic, z postanowieniem, że jak coś padnie to idzie na złom. A on działa i działa :-) Edytowane 17 Czerwca 2016 przez skimir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Jak by nie było 2 wd na ramie jest. Swoją drogą ciekawe jak to działa - czy tam są łożyska że jak przestanie pedałować to puszcza. Bo jak nie to ciekawie to wygląda. Jeżeli nie ma tam dyferencjału a nie widzę, to skręcane to wyzwanie A jak przestanie pedałować, ma normalny wolnobieg wiec pedały stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 A jak przestanie pedałować, ma normalny wolnobieg wiec pedały stoją. Mój fail Zapomniałem że to się kręci od koła a nie od korby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Montaż sztycy pod siodłowej - wersja dekarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Dla mnie mistrz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Skoro klin w trzonku młotka dział to czemu tu by miało nie zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Kiedyś się znajdzie jakiś Józek z migomatem , to będą jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREEQ Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Montaż sztycy pod siodłowej - wersja dekarska. Jakim cudem to trafilo na serwis skoro ktoś '' ogarnięty'' to naprawial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Co ciekawe jest to rower wysokich lotów jak na lata 90te. Cały na Deore LX z epoki. Szanowny klient zażyczył sobie tylko i wyłącznie regulację hamulców. Na pytanie czy zrobić regulację przerzutek, klient odpowiedział że obie działają prawidłowo. Pomijam fakt że od przerzutki tył niema manetki (odpadła), a przedniej przedniej przerzutki nie było wcale. Klient nasz pan!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Jak by nie patrzeć to ruda imprezuje na łańcuchu. Na pytanie czy zrobić regulację przerzutek, klient odpowiedział że obie działają prawidłowo. Pomijam fakt że od przerzutki tył niema manetki (odpadła), a przedniej przedniej przerzutki nie było wcale. Panie , nie znasz się One się zmieniają siłą woli , ręka odpoczywa - no luksus po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 To się nazywa wielkie Druciarstwo Durolux RC2 2016 ze skokiem 180mm w zwykłym kellys-ie z kołami 26". Sterówka także zmieniona z tapered na prostą 1/1/8" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Hehe, "turn the power on"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Tak zaczęła się przeróbka sterówki z tapera na 1/1/8" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 To się nazywa wielkie Druciarstwo A nie przypadkiem złamana główka i wybite ząbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 klient nasz pan i władca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Piotrze , żeś pierścień dotoczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Piotrze , żeś pierścień dotoczył? Jaki tam pierścień. Po prostu toczę nowe rury sterowe w całości bez żadnego adaptera. Poniżej fotki z bliska FOX Float A nie przypadkiem złamana główka i wybite ząbki? Jak to koledzy powyżej piszą KLIENT NASZ PAN. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi