ishi Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 I jeszcze z droperem. OMFG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 W sumie co kogo obchodzi, jak ktoś kupił sobie rower i użytkuje według swojego uznania? Kupi sobie Scalpela na trasy DH, taki wybór, kupi sobie fulla na ulicę -co mnie to do oceny, może sobie po piwo jeździć. . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 W sumie co kogo obchodzi, jak ktoś kupił sobie rower i użytkuje według swojego uznania? W sumie to nic. co mnie to do oceny Przecież nikt tutaj tego nie robi - nie widzę, żeby ktoś kogoś tutaj oceniał, tylko raczej zastanawiał się nad sensownością wyboru. Jedyne sensowne wytłumaczenie to takie, że ktoś może pozwolić sobie na tylko jeden rower, mieszka w mieście, a chce mieć też rower w góry. Wtedy jest usprawiedliwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Jakiś czas temu (z resztą był omawiany na forum) był na Allegro Spec S-works z lampeczkami, torebkami, nóżką i innymi atrybutami niedzielnego wielbiciela ścieżek rowerowych. To bardzo urocze, że ktoś ma taki dystans do przedmiotów, które dla innych są obiektem westchnień lub celem na ścieżce codziennej pracy. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Pytanie na ile dystans, a na ile głupio wydane pieniądze i mniej lub bardziej udana próba ratowania sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Mniej wiecej tak jak kupic najbardziej wypasiona wersje Range Rovera, ktory pomimo gadzetow swietnie poradzi sobie w terenie i glancowac go z kadego pylku by jezdzic po bulwarze. To jak ktos wydaje pieniadze i ocenianie go, ze glupio...to wiecie/ wiesz...., my mamy z tym problem a nie wlasciciel. Podam swoj przyklad, po urazie krego bez rozwijania watku musialem sprzedac enduraka, ale nie chcialem pozegnac sie z rowerem, szosy nie chcialem kupowac, o gravelu nie wiedzialem, zreszta rowniez nie chcialbym i padlo na sztywniaka do ktorego wlozylem Big Apple aby sie fajnie toczylo zarowno po asflalcie jak i leciutkim szutrze, jak chce pojezdzic po stokowkach w okolicy Babiej, Pilska, Jalowca zakladam co innego, taki kaprys. Mam takiego sasiada, co wyjdzie cos fajnego z Dewalta to kupuje. Pytam - po cholere ci tyle elektronarzedzi, jak nie masz dzialanosci, cos podlubiesz, niektorych nie uzywasz? Bo lubie, chce i moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Kto bogatemu zabroni i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Ja swoją endurancką maciorą także sie wożę po mieście i cenie sobie jej miętkość i pluszność przy zjazdach z chodników, choć aż tak jej nie ozdobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Aż mi się przypomniał ten rower. http://uzurpator.com.pl/?rower-wloczegowy.,140 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyklista Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Jakiś czas temu (z resztą był omawiany na forum) był na Allegro Spec S-works z lampeczkami, torebkami, nóżką i innymi atrybutami niedzielnego wielbiciela ścieżek rowerowych. To bardzo urocze, że ktoś ma taki dystans do przedmiotów, które dla innych są obiektem westchnień lub celem na ścieżce codziennej pracy. :-) Może chodziło o tego Ibisa: http://static.frazpc.pl/board/2013/07/1c742bc0a4820802.jpg Niestety rower nie jest dopracowany, tylny błotnik jest za krótki w wyniku czego rzeczy przewożone na bagażniku będą ochlapywany przez tylne koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Może chodziło o tego Ibisa: http://static.frazpc.pl/board/2013/07/1c742bc0a4820802.jpg Niestety rower nie jest dopracowany, tylny błotnik jest za krótki w wyniku czego rzeczy przewożone na bagażniku będą ochlapywany przez tylne koło. Nie ale tego rodzynka też pamiętam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Może chodziło o tego Ibisa: http://static.frazpc...bc0a4820802.jpg paczam i nie wieżę . . . (pisownia celowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Powitoł Padł mi asssaver z deca - urwało się mocowanie do prętów siodełka. Zapas daleko a jeździć się chce (akurat popadało) więc wybijak do skóry i mocna nić syntetyczna poszły w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Fajna mordka Ci wyszła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Klamka w jubilacie pękła bo była z plastiku a w sklepie znalazłem tylko przednią i od v-br. Nie ma to jak janusze przeróbek - klamka odwrócona a do tego hamulec caliper , ale za to krótki skok. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 A tam gadasz, mój składak miał dwie klamki v-brake, bo na obu kołach miał hamulce szczękowe i działało to. Było trochę zabawy z regulacją sprężyn i ustawieniem klocków, ale szło to ustawićP.S znalazłem fotkę fajnego bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Kto co lubi , ja akurat lubię krótki skok a siodło mam chyba nawet takie samo w moim " składziku " na różne rzeczy. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 P.S znalazłem fotkę fajnego bagażnika Nawet jest hak na dwókółke z ziemniorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 @@Puklus,ten akurat wozi "surowce wtórne" i co ciekawe - jeździ do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 21 Maja 2016 Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 W sumie nie takie druciarstwo, a może trochę... sam nie wiem. Sory że odkopuję, ale... Pomyślał ktoś o tym w kategorii roweru miejskiego dla osoby z chorym kręgosłupem? Ma to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 22 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Ma to sens? Może by miało, gdyby nie myk myk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Może by miało, gdyby nie myk myk . Pytam bo widziałem kiedyś jak jakaś babcia jechała sobie na dosyć dobrym fullu i przerzutek chyba nie ogarniała, bo prawie że w miejscu korbami kręciła. Wtedy mnie to śmieszyło, ale tak spojrzałem na tego posta i widzę że to miałoby sens. No ale powiadasz, że nie ma bo myk myk? No spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BabyBuns Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Musiałem zamontować bagażnik i coś takiego wykminiłem Może nie wygląda najlepiej ale trzyma jak głupie http://i.imgur.com/1zqtbgNr.jpg http://i.imgur.com/DANqReC.jpg http://i.imgur.com/uFGTkGz.jpg Spokojnie, dętka wymieniona Edytowane 4 Czerwca 2016 przez BabyBuns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Prosisz się o kłopoty, z lewej strony wyrwiesz gwint z ramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Poskładasz się to pod sakwą. Uszkodzi najpierw hamulec a potem gwint w ramie. Posłuchaj starszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi