gtb Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Było ??? t.jpg WigroKomaroOgarek , grunt że z jednej stajni - ROMET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Było ??? t.jpg 2014-07-16 15.23.17edt.jpg Tak mnie zastanawia czy ta butla jest do puszczania czy zbierania gazów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 To jest podtlenek Wystarczy obrócić do tyłu i + 20 do mocy oraz +50 do prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 może to instalacja klaksonowa na święte krowy na ścieżkach rowerowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swistak40 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Oto odpowiedź na pytanie, co zrobić, gdy Caffélatex odmawia uszczelnienia jednego nypla - guma do żucia jako uszczelniacz. Wiem, nie jest to najelegantsze rozwiązanie, ale już mnie szlag trafiał, gdy musiałem codziennie pompować koło. Zobaczę jutro, czy zda egzamin. Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez swistak40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 A pozostałe 31 uszczelnił? Wiesz że nyple uszczelnia się taśmą a nie samym mleczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swistak40 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Oczywiście, że jest taśma. Oryginalna brązowa Specialized 2Bliss Ready. Natomiast dlaczego uchodzi powietrze z tego jednego nypla - nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak nie masz pojęcia to ci powiem, jest źle przyklejona albo masz niedokręcony wentyl. Masz już mleko w całej obręczy, jak zaschnie to nigdy tego nie doczyścisz. Już nie mówiąc o tym że to i tak cud że to działa, jak nagle od uderzenia stracisz to "uszczelnienie nypli" to stracisz też oponę i zrobisz sobie krzywdę. Mleko nie ma uszczelniać nypli, wcale nie ma go być w środku obręczy i po to jest ta taśma a nie po to żeby była. Weź ją wyrzuć i naklej nową porządnie. Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez dran2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Zakleić możesz również zwykłą izolacyjną jeżeli nie chcesz kolejny raz kupować speca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Ja bym ten nypel silikonem uszczelnił. Fakt musi dłużej odstać ale powinien lepiej sie sprawdzić od gumy do żucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Może mi ktoś wyjaśnić jakim cudem to ma niby działać? Jeśli powietrze "ucieka jednym nyplem" to resztą też musi bo co niby blokuje uciekanie? Pamiętaj że po obklejeniu jednego zostaje jeszcze 31/35nypli... Uciekanie powietrza oznacza źle przyklejoną taśmę... Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swistak40 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie, ta guma to był po części akt mojej desperacji, bo zaczęło mnie to uchodzenie powietrza straszliwie irytować. Taśma jest ORYGINALNIE naklejona, przystosowana do przerobienia koła na bezdętkowe. Inspekcja wizualna po usunięciu dętki nie wykazała żadnych jej uszkodzeń. Mam 99% pewności, że uchodzi nie przy wentylu, nie przy pozostałych nyplach, nie przez samą oponę, nie przez pedały, ramę, latarkę i przez kask też nie, ponieważ uźywałem wody z mydłem i tylko w tym miejscu pokazują się bąble. OK, zgadzam się, że tak być nie powinno, że mleczko nie jest od uszczelniania nypli, etc., ale w przednim kole była ta sama sytuacja z dwoma nyplami, a mimo to jakoś się uszczelniło i działa bardzo dobrze. Sam nie wiem, co o tym sądzić. Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez swistak40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 może to instalacja klaksonowa na święte krowy na ścieżkach rowerowych Nie, doping technologiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Druciarstwo bo mógł sobie znaleźć bardziej poduszkowe podparcie, z drugiej strony może to druciarskie zabezpieczenie roweru: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Poduszka jak poduszka ale taki patent na hamulec obręczowy pierwszy raz widzę. Myślałem ze w rowerach już nic mnie nie zaskoczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Fajny hamulec - pierwszy raz widzę coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 łańcuch rozciągnięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 I szprychy krzywe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Klin bez nakrętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 W sumie nie takie druciarstwo, a może trochę... sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Opony crosswe w full Widać że ktoś kupił do jazdy po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Jeszcze w fulu XC bym to strawił ale w "ścieżkowcu" ? Jak oponki mają drut to druciarstwo2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Te opony to pasują jak świni siodło To nie jest druciarstwo tylko patologia jakaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Taki tam adapter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 W sumie nie takie druciarstwo, a może trochę... sam nie wiem. LOL! Ciekawe, czy dobija na krawężnikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi