Marcin9 Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Zapomniałem opasek zaciskowych ale jakoś sobie poradziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drchlubicz Napisano 2 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 (edytowane) pantomextra, po przerwie na papu, zawsze możesz se w zębach podłubać Marcin9 miszcz Edytowane 2 Listopada 2015 przez drchlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 nie wiem? było już? https://www.youtube.com/watch?v=gOQM3_QKgt8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Patent dobry , ale ja bym tam dołożył alternator z przetwornicą na 230 v i wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVGRU Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 widzieli to jest druciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimir Napisano 12 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Pomysł adekwatny do stanu i wartości roweru :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Twoje zdjęcie? Czy z neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 To bardziej pasuje do tematu o absurdach niż tu @, Z neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Twoje zdjęcie? Czy z neta?To foto widziałem na fanpagu Bike'a. Udostępnili zdjęcia użytkownika Pascal Heij z wymownym podpisem "Bo nowoczesnych widelców się nie serwisuje" przy okazji przypominając, że w wydaniu 11/15 znajdują się informacje o serwisowaniu Fox-ów. A w kolejnym numerze Rock Skock-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Z neta, wybaczcie, nie pamiętałem o istnieniu tematu absurdów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 "To brzmi jak sen" - mówi wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Doktorat można by napisać pt. "Kokpit function over fashion". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Ale rogi odwrotnie i aż mnie wnętrze dłoni boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Wszystko jest, oprócz miejsca na dłonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 @@djzatorze,Bo to się telepatycznie prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 (edytowane) Kiciok O, co za technologie. Muszę spróbować na jubilacie Edytowane 25 Listopada 2015 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Wigry 3 wersja LONG (rządowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Każdy wie, że to miejsce na brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 tucznika do skupu teraz na ramie można przewiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) PowitołActivia ma w tym dziale wątek o narzędziach z wypierdem do warstatu U mnie taka biedawersja wciskacza misek sterów Pierwotnie i podstawowo to imadełko do klejenia noży:a z wyskoku i doskoku przyrząd do misek Urządzenie do wybijania misek można zaobserwować na ziemi na poniższej fotce Cała operacja przebiegła nadspodziewanie bezboleśnie - miski wybiłem gładziutko używając rurki i masy młota. Edytowane 7 Grudnia 2015 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Mam podobne urządzenie do wciskania suportów Pressfit - kosztowało mnie <10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 pożyczam pomysł ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Ale to nie jest druciarstwo , tylko uzasadnione zastosowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi