porcelanowy Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Powitoł Zadziałem ostatnio kurtkę paskudnie drutem kolczastym na ramieniu. Mocno mnie przewiało nim dojechałem do domu. Nie było okazji poszukać po sklepach sportowych taśm do podklejania, więc przy wczorajszym prasowaniu zaimprowizowałem łatkę Niestety, tylko taką łatkę miałem pod ręką (Córka nie była zadowolona ) więc proszę się nie śmiać gdybyście mnie spotkali gdzieś w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drchlubicz Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 śmiać się z Hello Kitty?? brrrr... jeśli nie zgrozę to zazdrość szacunek wzbudzać będziesz pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Jakiś czas temu wspominano i księdzu, który głosił że ten kociak to szatan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 CHUDY150Ja Ci powiem coś lepszego. U nas spod kościoła ukradli dwa rowery , a w niedziele ksiądz mówił "Jeśli się ktoś pomylił , proszę o zwrot". 3 dni wcześniej kumplowi ukradli rower z podwórka , następnego dnia też chcieli , weszli ale żaden nie stał. U nas jakaś plaga panuje , także jak się ktoś tu wybiera to radzę uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Powitoł Jakby księdzu rower pod...lili to by było całe kazanie na temat Jakiś czas temu wspominano i księdzu, który głosił że ten kociak to szatan. Jeśli dobrze kojarzę księdza egzorcystę to on na czterech kółkach jeździ (nie śmieję się z sytuacji) więc myślę, że jakoś na dwóch mu spod kropidła ucieknę Edytowane 23 Października 2015 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 @porcelanowy: Świetna łata, aczkolwiek dowaliłbym np. taką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 23 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Matko bosko! "dopóki"! ....że Wam się komputery od tego nie wieszają... Powinny się wieszać za stresowanie innych bez uprzedniego sprawdzenia czy ma się rację Dopóki to jak najbardziej poprawna pisownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrtur Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Wskazana jako poprawna pisowania a dotyczyło sie poprzedniego posta w którym to użytkownik napisał "puki" (potem edytował i poprawił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Zgadza się. Zrobiłem byka i poprawiłem. Czasem może się każdemu zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Sztyca z offsetem ze starej kierownicy. Siedzi w ramię dość głęboko, więc raczej nie ma obaw o jej zniszczenie. W tym samym rowerze jest luźne ramię korby usztywnione podkładką z puszki po piwie, a nakrętka osi suportu zabezpieczona przed odkręcaniem pakułami. Jest też kombinacja sterów a-head i gwintowanej rury sterowej, oraz uginacz z dorzuconymi negatywnymi sprężynkami, bo okropnie stukał przy odbijaniu. Cuda na kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 To jest rower typowego Pana prowizorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 (edytowane) Raczej utrzymywany przy życiu przez takiego, bo to nie mój tylko ja z nim walczę Edytowane 25 Października 2015 przez seraph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 No chyba że tak. Swoją drogą sztyca z kierownicy? Jak zamontowałeś do tego siedzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Zwykłym starym stalowym jarzemkiem zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Dokładnie tak - mocowanie kierownicy było 25,4 tak samo jak średnica oryginalnej sztycy, a na końcu 22,2 to jest dokładnie tyle ile mają końcówki najzwyklejszych sztyc pod skręcane jarzemka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 25 Października 2015 Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Nie moje , ale normalnie trzeba to tu umieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Waga > 30 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 @, 42.5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 mają ludzie fantazję, ja pierdykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Ja bym jeszcze dołożył trochę trytytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Jeszcze ta naklejka w 0:10 mistrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz9110 Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 (edytowane) Nie no BikeAudio pierwsza klasa! A poniżej moje reanimowane mocowanie pompki, miało być tymczasowo, a przejeździło pół sezonu. Element nadaje się szczególnie dla wszystkich lightbikerów Edytowane 1 Listopada 2015 przez Dariusz9110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Dobrze że ma na kierce czachę, bo to pewnie osiąga takie prędkości że zawirowania ściągają z siodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz9110 Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Dobrze że ma na kierce czachę, bo to pewnie osiąga takie prędkości że zawirowania ściągają z siodła. Czacha oznacza wg. mnie bardziej niebezpieczeństwo utraty lub trwałego uszkodzenia słuchu przez użytkownika i osoby postronne będące w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantom Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Szybka naprawa hamulca slx po utracie zatyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi