Baczek Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Był już mostek z milionem podkładek, były podkładki pod mostki ze wszystkiego, ale na coś takiego to bym nie wpadł... Intrygują mnie też te spinacze do bielizny.... Edytowane 15 Lipca 2015 przez Baczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Matko boska zębów ktoś ma za dużo . Nie dość, że płaskownik to jeszcze jakby aluminium - ta kierownica musi wręcz widocznie chodzić przód-tył i w końcu to pęknie ze zmęczenia, a jeśli to rzeczywiście alu to "na raz" Jeszcze ten dodatkowy otwór na środku - sabotaż? Nic dziwnego, że byś na to nie wpadł, bo rozsądny człowiek by tego do myśli nie dopuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 (edytowane) Dobre Gdzie "to" stało? Edit: Te klamerki tam po co? Edytowane 15 Lipca 2015 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Klamerki zapewne do spinania nogawek spodni dżentelmena Co do zdjęcia ostatniego, to jestem fanem sposobu przypięcia roweru po lewej... Pomijając już fakt czym te rowery są przypinane (acz myślę że sam ten "mostek" skutecznie odstrasza złodziejaszków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Co do zdjęcia ostatniego, to jestem fanem sposobu przypięcia roweru po lewej... Pewnie ma ochotę na nowy a rodzice mówią że póki ma ten to wystarczy (acz myślę że sam ten "mostek" skutecznie odstrasza złodziejaszków). Złodziej jest mądrzejszy i nie ryzykuje zębów. Tym bardziej że jak by leżał w rowie to jeszcze by mogli go znaleźć i mandat za kradzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baczek Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Płaskownik to na szczęście(?) stal, jak zobaczyłem to musiałem "obmacać", a stało w jednocześnie najmniej i najbardziej spodziewanym miejscu czyli pod Wydziałem Nauk Technicznych UWM. Takich inżynierów będziemy mieli że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Czepiacie się mostka, ale to jego wybór Ja to bym się czepiał lampeczki, czerwonej z przodu, wieczorem czasem naprawdę można się zabić jak kilka inteligentnych rajderów jedzie koło siebie i się okazuje że jadą na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Bo jestem biedny i nie mam imadła w pokoju. Dobrze że było duże pudło po kołach Edytowane 22 Lipca 2015 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Aż się boję jakie konstrukcje by powstawały u Ciebie, gdyby zamiast wierzby energetycznej rósł Ci koło domu np. skup złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katsu Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Druciarstwo level expert. Amortyzator związany sznurkiem ale podobno działa normalnie cytuję: "Jest jeden minus pekniety amortyzator , ale jest przyciągniety sznurkiem dzieki czemu amortyzator normalnie chodzi " Ogłoszenie nie moje, znalezione w internecie. Link do ogłoszenia : http://olx.pl/oferta/mtb-kross-CID767-IDaZ2Mw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Bardzo ciekawa aukcja, zwłaszcza zdjęcie "na czym był wzorowany rower". Normalnie identyko - szkoda tylko że zamiast Duroluxa jest połamany RST Blaze czy coś ten deseń... Panie, co to za różnica, jest biały amortyzatur? - jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) cuś koło chyba nie w osi , choć to pewnie wina sznurka Edytowane 22 Lipca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 ja p******e... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Lipca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Druciarstwo to to nie jest ale ... tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Oto do czego może posłużyć klucz do pedałów znanego i lubianego producenta Dzięki pomocy miejscowego strażaka, klucz został obcięty i tak przejechałem jeszcze ponad 200km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 [...] klucz do pedałów [...] to chyba klucz do korków amortyzatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 klucz do pedalow pd-m520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Upsss... mój błąd, gdy przeczytałem '' klucz do pedałów '' na myśl przyszedł mi taki klucz https://www.google.pl/search?q=klucz+do+pedalow&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMImdbo1v_7xgIVw4_bCh1u1wcH&biw=1280&bih=663#imgrc=DkPh2PAzWGNGyM%3A . Jeszcze raz przepraszam za offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Druciarstwo, ale granica głupoty i braku wyobraźni została przekroczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Bez spoilera: brakuje czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Nie wiem jak to skomentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Yyyyyyy, ale że o co chodzi jakby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Coś dziwnie to tylne koło siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 najważeniejsze, że dup-step z głośnika pomyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugosz Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Najważniejsze to że są skarpetki i sandały :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi