djzatorze Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Hehe, widzę Panowie, że głodnym chleb na myśli. Szklankę zimnej wody zalecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusztmk Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 czy ja dobrze widzę? to chleb z pajęczyną założony na ranny amorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owurac Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Piny do pedałów są OK, sam bym takie mógł mieć. Amorka nie komentuję, za to klucz do suportu firmy BITUL wskazuje że to niezły serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 mucky fender po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Coś pięknego, aż mam ochotę zbudować garaż z tektury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samvimes Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Jeśli cos jest głupie ale działa to nie jest głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 i nikt nie mówi, że głupie. działająca prowizorka to dobra prowizorka ale nie wszystkie tu wrzucone rozwiązania zasługują na to miano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Te półpety , to nie Polski patent .W zawodowym peletonie podczas deszczu zakładali takie już kilkanaście lat temu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 (edytowane) zakładali takie już kilkanaście lat temu skoro tak prawisz, to oznacza, że jest to legendarny prototyp Mucky Nutz - unikat na skalę światową i weteran tras, który powininen być trzymany w akwarium ze złotymi okuciami, zamiast być ciorany po Izerach Edytowane 23 Czerwca 2015 przez bartnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezmysl Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 To i ja się pochwalę moim druciarstwem. Montaż bagażnika crosso w rowerze Kands Energy 1500 - wyzwanie spowodowane tarczówkami. Adapter dorobiony z wieszaka na ubrania dostępnego w sieci Ikea - tylko taki kawałek metalu miałem pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Wygląda całkiem profi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 http://olx.pl/oferta/rower-jedyny-taki-CID767-ID1z4Ap.html#41b7f944ee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 @@arturross15,Od razu mi się przypomniał taki filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leniu Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) wczoraj przerobiłem obudowe telefonu na uchwyt rowerowy co by jakiś licznik mieć cybant zostanie zastapiony trytytką...jak tylko je znajdę Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Leniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 żesz ty... miesce na obiad.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,127406,18236025,Skradziono_superszybki_rower__Trop_prowadzi_do_Gdanska.html Korba - ok, rozumiem, 72T. Ale gdzie ty te tysiące złotych, customowe części i modyfikacje wykonywane od 12 lat?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Powitoł Podobne przemyślenia mam po przeczytaniu. Padłem jak "odkryłem" że to co podsiodłówce wisi to nie superduper spadochron który ma wyhamować bolid z tych 300kmh a mocowanie fotelika Plus Vki, plus światełko z tyłu, plus bidon i koszyk... jakiś kit czuję nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) 96 km/h przy kadencji 120 to wszystko co można udrzeć tym rowerem przy przełożeniu 72x11. Bajarz z parciem na papier. Gazeta to łyka bo w końcu jest Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Kekacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Uwiecznię ten kwiat polskiego dziennikarstwa przechwyconym zdjęciem superszybkiego bolidu (proszę zwrócić uwagę na aerodynamikę i minimalizację oporów toczenia): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Chyba Was z deka pogięło, jeśli choć na chwilę się zastanowiliście, że gość na tym rowerze chciał bić jakikolwiek rekord. "Wybiórcza" skleciła artykuł na miarę "Strefa 11" albo jakiegoś innego "Nie do wiary", a Wy łykacie jak szpak czereśnie.Tak jak kolega wyżej napisał - sezon ogórkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Ja to nawet w tv widziałem w faktach czy innym teleexpresie. Gość sobie piłę z tartaku wsadził do korby i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 96 km/h przy kadencji 120 to wszystko co można udrzeć tym rowerem przy przełożeniu 72x11 133 km/h @ 150 RPM więcej to musiał by mieć chyba odrzut z tego co pamiętam to rekordzista w prędkości na rowerze miał 150 zębów w blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcinek Napisano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 (edytowane) http://wrower.pl/reportaz/rekordy-szybkosci-na-rowerze,2794.html Edytowane 25 Czerwca 2015 przez emcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi