porcelanowy Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 (edytowane) Powitoł Może, nie wiem, nie posiadam, musiałbym kupić To miałem za friko 0,5l za mały na moje potrzeby. Plus większość ma jakieś przewężenia, wytłoczenia w ściankach które mocno utrudniają pakowanie/wyciąganie szpeju. Przetestowane na bidonie kellysa. Edytowane 11 Maja 2015 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samvimes Napisano 17 Maja 2015 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Zdjęcie pstryknięte wczoraj na grze miejskiej. Serwisant płakał jak składał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 24 Maja 2015 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 (edytowane) Powitoł To jest rower do stuntu. O wiele łatwiej się na przednie koło staje szczególnie jak się ten koszyk dociąży Edytowane 24 Maja 2015 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 To przecież Manitou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 lubię ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szklankakoli Napisano 25 Maja 2015 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Od kiedy kupiłem u-lock'a zawsze miałem problem z jego przewożeniem. W internecie znalazłem za 20 funtów : Spojrzałem na wiszący, stary pasek i powstał całkiem darmowy : Może nie dzieło sztuki, ale działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Nie wygląda aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Świetnie wygląda! i Ulock szczesliwy że ma w końcu swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 26 Maja 2015 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Spoko Ci to wyszło, naprawdę. Jak z reguły rękodzieło nie jest jakieś urodziwe, tak tutaj naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 wczoraj pod Lidlem - właściciel hipster. A może ja nie ogarniam i tak to powinno wyglądać oprócz kierownicy "strapy" zrobione z paska moro do platform przywiązane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 nie moje pękł łańcuch? zachewtować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 A jak spada to się do korby spawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 wczoraj pod Lidlem - właściciel hipster. A może ja nie ogarniam i tak to powinno wyglądać oprócz kierownicy "strapy" zrobione z paska moro do platform przywiązane bo to jest bryka do slalomu między drzewami w parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 nie moje pękł łańcuch? zachewtować ! Prowadząc warsztat rowerowy wielokrotnie spotykam się z druciarstwem. Co leprze smaczki zostawiam dla potomnych. Jednym z nich jest właśnie łańcuch, który był do tego stopnia zużyty że zamiast go wymienić klient mocno zjechane rolki wypełnił kawałkami drutu. Wolnobieg miał tak zużyty że śmiało mógłbym go wystawić na międzynarodowy konkurs zjechanego osprzętu. Pewnie stał bym na podium. Co ciekawe klient się upierał że winne przeskakiwaniu łańcucha są równie zużyte małe kółka przerzutki. Mistrzem świata w mojej karierze jest jednak majster który spawał pękniętą miskę piasty tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 po prostu genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Oessu... oczy mię bolą... Dlaczego, jak, po co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Działa? Działa.To po co wnikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 niezły offset :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ja dodał bym jeszcze kran i zawiesił wiadro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcinek Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Chwilę mi to zajęło, ale pojąłem ogólny sens tego... wynalazku. Sprowadza się do tego, że komuś się chyba nie chciało czytać instrukcji, a pomyślunku zabrakło, natomiast autor na miarę picassa. Z drugiej strony może to być motyw wykożystania tego co się znalazło w garażu, żeby hamulce działały. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez emcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 @up: No tak, bo wydać 5,50 zł na mocowanie linki to przesada... lepiej zniszczyć widelec i dodatkowo pozbawić go ostatnich 2 cm skoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 @up: No tak, bo wydać 5,50 zł na mocowanie linki to przesada... lepiej zniszczyć widelec i dodatkowo pozbawić go ostatnich 2 cm skoku Ja tu pozbawiania skoku nie widzę a instalowanie mocowania linki to by było dopiero druciarstwo. wówczas to by w ogóle nie hamowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi