Mod Team Puklus Napisano 22 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Eny kłeszczyn ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 resztki łańcucha SRAM PC1 to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 A to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Kłaniam, Urwał mi sie dzyndzel od suwaka w jednej koszulce rowerowej. No i poradziłem sobie tak... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 No i poradziłem sobie tak... +1, Też zastosowałem podobny patent, tyle że w spodenkach-wycierusach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 28 Maja 2014 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Urwał mi sie dzyndzel od suwaka A wcześniej urwał się łańcuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Nope... Jakieś nadprogramowe ogniwo po skracaniu łańcucha rozkułem... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 (edytowane) " Full Electric bike " https://www.youtube.com/watch?v=mJ98oZ8h4HQ Edytowane 30 Maja 2014 przez BikoBiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Zapożyczone z fejsowej strony musderwisu Któryś z zawodników dzięki temu patentowi starał się ukończyć wyścig czy mu się to udało? niestety nie wiem ale jeśli macie jakieś info na ten temat to chętnie przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 O kurde, level hard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Carbon ... taki wytrzymały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 ja .... cie... musieli go osikowym kołkiem przyszpilić.... czarny karbon wampiryczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 tyle się na tym zdjęciu dzieje, że nawet nie wiadomo co napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 This even isn't my final form ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mała galeria z pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 To już święta? Bo choinka widzę przystrojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Btw, na pytanie o markę roweru usłyszałem Scott, tylko starszy model;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Weź narzędzia i zrób dobry uczynek (najlepiej potajemnie), patrzenie na łańcuch i tylną przerzutkę boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Na Scoucie brakuje jaszcze gniazda sroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Mała galeria z pracy;) Pal licho te wszystkie "Bear Gryll`s dodatki i niezbędniki" ale rozumiem, że jest to wystawa stała czyli obiekt nie przemieszcza się, bo z takim łańcuchem i naciągiem to nie ma prawa jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Akurat trafił na wymianę przerzutki tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Przywrócenie do żywych roweru kolegi. Chciał budżetowo i na szybko i było masa problemów. Pierwszy - Wyjechany gwint w haku przerzutki, okazało się że pasuje śruba od zderzaka fiata uno. Do tego kilka nakrętek i podkładek i sprawa załatwiona na deser dziwny wolnobieg, nie nakręcany ale wsuwany jak kaseta. Nie było do tego nakrętki więc przyklejony został na poxipol. Dwa tygodnie minęły ale pewnie coś strzeli w kluczowym momencie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Kaj ten dziwny wolnobieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 foty przy sobie nie mam. To jest patent maillarda - helicomatic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi