Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Znajomy ma coś takiego ale w wersji typowo zimowej czyli skórzane "z kożuszkiem".

Ale czy kupił w RP czy za granicą nie wiem. 

Ja zwykle rękawiczki biorę do sakw ale wyrzeźbienie takich ocieplaczy na deszcz nie jest głupim pomysłem. 

Edytowane przez MikeSkywalker
Napisano

W sumie to nie wiem czy druciarstwo.

Biorąc pod uwagę motywację raczej dizajnerstwo ;). Tak na marginesie, sam wypiłeś? Podobno... hm... taki sobie. A może złapałeś sponsora?

Napisano

Powitoł

Żeby było dizajnerstwo to bym musiał chyba zamontować tańsze albo spoooro droższe :D

Wyrobionego gardła nie mam ;) Mi tak średnio pasowało. Na jednym weselu toto było więc tak niby złapałem sponsora ale nie do końca :)

Napisano

Może też nie druciarstwo ale jak były spinki to niech będzie i to:

IMG3603m.jpg

Zrobiłem to cudeńko chyba ze dwa lata temu z resztki łańcucha SRAM PC1, do dziś wywołuje pozytywne uśmiechy na twarzach nowo poznanych osób :D

Napisano

to cudeńko

Mój kumpel zrobił sobie coś takiego niedawno. Zapowiadał to jako 'super kreatywna' bransoletka. Wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy co to może być. Mieliśmy z resztą kumpli spory ubaw, gdy okazało się, ze ta 'super kreatywna' bransoletka to 10 ogniw spięte spinką... Po tym czasie przestał już ją nosić :D
Napisano

IMG_20140521_151807_zps2b9a075f.jpg

Nie wiem od ilu centymetrów i czy w ogóle ilość podkładek może podpadać pod druciarstwo ale ja się śmiałem to i Wam wrzucę.

Mógł sobie od razu kawałek rurki wstawić zamiast tyle podkładek.

Napisano

Kiedy zerwał mi się gwint w korbie, a nie chciałem pozbawiać się roweru na kilka dni, to "na chwilę" zrobiłem tuleję przy użyciu narzynki, gwintownika i starej rurki. Przejechałem już na tym z 1500 km ;) 

Napisano

Produkują w ogóle widelce z tak długą sterówką? :D No ale koło przednie piękne, od jakiegoś czasu poluję na takie do ostrego, ale niestety nic poniżej 2000zł nie ma :(