Mod Team adamos Napisano 6 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 nie ma w tym zadnego druciarstwa Owszem jest, jak zrobisz je sobie sam. Tutaj właśnie mamy do czynienia z taką samoróbką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 mi to wyglada na kupiony element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) Zacny mebel. Sam bym sobie taki wykonał, gdybym miał z czego. Edytowane 6 Maja 2014 przez Shuvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Przednia zmieniarka z dolnym ciągiem: w 1 poście pokazywałem swój Sam bym sobie taki wykonał, gdybym miał z czego. Tak sie składa ze mam taką ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 No bez kitu, szukam zaraz jakiejś taniej ramy i siodełka i robię krzesełko dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 takie koleczka do zmiany ciagu, sa czesto montowane seryjnie, nie ma w tym zadnego druciarstwa no właśnie na przełomie lat 80-90 tak obsługiwane były wszystkie exage, gdy linka górą szła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Domowy ściągacz do tulejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yurek55 Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 A co powiecie na ten rower? W poziomej rurze ma zamontowanie oświetlenie przednie i tylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 No tego bym nie nazwał druciarstwem tylko zamysłem technologicznym prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Siodło się bardziej druciarskim wydaje...chyba ogrzewane nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 I z funkcja masażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Druciarstwo eleganckie - Dura Ace Do Versace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 fajne te spinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 jutro zabieram się za robienie spinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 zamawiam dwie pary - mówię serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawkon13 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Błotnik rowerowy mojej produkcji- niezastąpiony podczas deszczu https://picasaweb.google.com/105558850881939444697/Druciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 jutro zabieram się za robienie spinek Jak zrobisz, tak wypieszczone jak te ze zdjęcia, to też zamawiam jeden komplecik. Starsi użyszkodnicy forum na pewno będą wiedzieć o co chodzi, jak podpiszę poniższe zdjęcie:Rowerowa Pralka "Frania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Wazonik Kiblowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Nie mogę dodać zdjęcia tylko link więc : http://naforum.zapodaj.net/9ed7dffde0ef.jpg.html Ktoś mnie oświeci dlaczego zdjęcia nie wchodzą bezpośrednio do posta? Może krótki instruktaż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) Ktoś mnie oświeci dlaczego zdjęcia nie wchodzą bezpośrednio do posta? Może krótki instruktaż . Spróbuję, 1. Kopiujesz link (adres) zdjęcia, który jest umieszczony gdzieś w otchłaniach internetu - np z tego Twojego posta - link do zdjęcia to musisz wziąć z góry ( kliknąć na BBCode) i wkleić ( w tym przypadku to jest gotowy link do umieszczenia na forum, więc grafika się od razu pojawi.) Gdy masz link do samego zdjęcia w postaci: http://xxxyyyzz.jpg to: 2. Klikasz na ikonkę z menu u góry - grafika ( pojawi się w "dymku" taki opis ) 3. Pojawi się mała tabelka właściwości grafiki, gdzie masz wkleić przez CTRL + V powyższy link do zdjęcia. I to wszystko - jak dobrze wszystko zrobiłeś to od razu widzisz grafikę w poście przed wysłaniem. Jakby co post można wydzielić gdzieś jako mała pomoc na forum Edytowane 12 Maja 2014 przez BikoBiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yurek55 Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 A co powiecie na ten rower? W poziomej rurze ma zamontowanie oświetlenie przednie i tylne. zdjecie,600,479414,20140508,ciekawy-rowe Okazało się, że to żadne druciarstwo. http://www.bikestats.pl/rowery/VANMOOF-No3-OTT_13034_13280.html Tu jest link do zdjęć tego roweru umieszczonych przed sprzedaniem przez poprzedniego właściciela http://tinyurl.com/78ls9db Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Spróbuję, Dzięki, działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Druciarstwo eleganckie - Dura Ace Do Versace To ja proponuje wyroby znajomej wszystko można znaleźć na: http://www.rowerowanorka.pl/ROWEROWY-RECYCLING Bransoletki Kolczyki Zawieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 To się kwalifikuje pod artystyczne rękodzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi