adammat Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Rzecz wymaga dopracowania, ale generalnie przedstawiam światu - najnowszy cud inżynierii rowerowej, kolekcja Garden 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Foto znalezione w necie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 @dzemi - chyba mamy wspólnych znajomych na mordoksiążce lub obserwujesz profil serwisu BFG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 @mrmorty, to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 A macie może zdjęcia całej maszyny? Zastanawia mnie to drewniane koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Foto znalezione w necie: to jest CUDOWNE ju mejt maj dej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Silnik koło i cała konstrukcja sugerują motocykl więc choć patent dobry to nie wiem co robi w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Bo to rower spalinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 @zekker, wiecej fotek nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Spinki nie miał, ale drut tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 To i biegów już nie miał Tak czy siak drut w trasie przydaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 drut w trasie przydaje się Chciałeś napisać spinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 1 Maja 2014 Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 @@Shuvv Spinkę wożę ze sobą tak czy siak, drut też jest i robi za "trzymacz łańcucha" by ową spinkę zapiąć bezstresowo w razie potrzeby Ten sam kawałek drutu (dokładnie kawałek starej szprychy) robi w domu między innymi za chwytak do serwisowania pedałów Druciarstwo w sensie dosłownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 2 Maja 2014 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Taka lampeczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrdi Napisano 3 Maja 2014 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ale kolorystycznie pasuje i ciekawe czy jak jedzie to ten błotnik się nie telepie z tą lampką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 A mówią że 48T z przodu to za dużo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 5 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ale to chyba z 4 kolegów odpala go "na pych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 szrubką od błotnika linka hamulca ściągnięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Kiedyś tak zrobiłem ale łącznikiem był środek z kostki elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 A mówią że 48T z przodu to za dużo: chcialbym zobaczyc jak gosc to nakreca, kto mowi ze 48 to duzo w rowerze szosowym ? chyba Ci chodzilo o zebatke 53 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Ja urwałem część manetki XT co trzyma linkę, i montowałem ją na tytyryki. Jutro wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Aaa pomyliło mi się, chodziło mi że w typowym mtbku 48t to dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marudaXL Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 A mówią że 48T z przodu to za dużo Gościu wygląda na rutyniarza, ale rower z takim przełożeniem??? Chyba tylko do bicia rekordu prędkości w jeździe za samochodem, tam miałoby sens. Ja nie wyobrażam sobie, jak czymś takim pokonałbym nawet mały podjazd a do ruszania spod świateł na pewno potrzebowałbym asysty "zapychacza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Przednia zmieniarka z dolnym ciągiem:oraz taki oto mebel biurowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 takie koleczka do zmiany ciagu, sa czesto montowane seryjnie, nie ma w tym zadnego druciarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi