porcelanowy Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Powitoł Jakby było lepsze to by było zamontowane Proste. Nie każde miasto ma blisko do casto a w niedziele żelazne są zamknięte. Miałem jeszcze kawałek tytanu pod ręką ale tego trzymam na naprawdę specjalne okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Czysty utylitaryzm, zero walki o estetykę Wygląda ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Z podkładkami z Castoramy sprawa nie jest taka prosta - tych które kupiłem nie wcisnąłem do korby (taka sama sytuacja jak wyżej) i nie obeszło się bez wycieczki do "ojczulkowego warsztatu" żeby w kilka sekund przyciąć je nieco na krawędzi. Ręcznym pilnikiem kosztowało by to dużo więcej wysiłku Chyba że użyć podkładek z amelinium o ile takie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Zbliża się sezon grillowo-ogniskowy.Całe życie na patencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 O matko! Ty to na deskach z płotu opiekasz?! Iron Stomach must you have. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Szukacie a pod bokiem radosna twórczość kwitnie: http://www.forumrowerowe.org/topic/156712-kierownica-przedluzenie/?do=findComment&comment=1462081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaude Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witajcie, nie mam zdjęcia bo było to na pełnym spontanie i dotyczy nie roweru a odzieży:15 minut przed Startem w Kujawi XC zamek w koszulce rozwarstwił się i nie dał się zapiąć to wziąłem od organizatora spinacz biurowy do kartek i pospinałem wzdłuż zamka rozwiązanie wytrzymało cały przejazd teraz koszulka idzie do krawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 "Się poskleja epoxydem, albo cyjnem i bedzie gicio". Post sponsorowała "Kropelka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Powitoł Ostatnio robiłem kanałowe - 700ziko w Kraq. Spytałem o nową koronę - ok.1200 zależnie który ząb. Wolałbym teraz chyba ręką za mostek trzymać na dojazdówce niż bawić się w taką prowizorkę bo że ktoś tak na stałe jeździ to mi się nie chce wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Różni ludzie się zdarzają, ale jak to mówią: "zęby nie grzyby, rosną tylko dwa razy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Się poskleja epoxydem, albo cyjnem i bedzie gicio". Post sponsorowała "Kropelka". ja ppp...e zebu żałować 30pln (jak sie nie ma kasy na lepszy) na pierwszy tańszy mostek a ryzykować zęby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) no niestety tak jest ,u mnie tez koleś rower za 7 k ,a szuka używanych ubrań na rower hehe no co to Polska Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez redbull1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 No przecież lepiej tak niż same markowe cuchy a rower z tesco nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Oj się czepiliście patentu z klejem. A ramy carbonowe to czym są klejone ... he? [to ironia, jakby co] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Kolejne laczkosiodło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Taka sytuacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Powitoł Ostatnio robiłem kanałowe - 700ziko w Kraq. Spytałem o nową koronę - ok.1200 zależnie który ząb. Wolałbym teraz chyba ręką za mostek trzymać na dojazdówce niż bawić się w taką prowizorkę bo że ktoś tak na stałe jeździ to mi się nie chce wierzyć Ja sobie na siłowni wybiłem jedynkę dwa miesiące temu za implant 3000zł zapłaciłem. Więc zmieniłem zdanie co do prowizorek ostatnio, bo szkoda stracić 3000zł znowu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Taka sytuacja... Czyżby Dółajlsajded LRS Hołm Ediszon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ktos zapomniał o punktach obrotu na widełkach łańcuchowych - złamanie to kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Kto by się takimi "drobiazgami" przejmował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zedzik82 Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 http://tablica.pl/oferta/rower-corratec-CID767-ID5vRI3.html#d2c69bb2e5 amortyzator do wymiany zespawany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Powitoł Spaw tam mniejsza sprawa, sam się zastanawiam czy w moim starociu da się wideł zablokować. Ta śruba przekutana na przelot mnie martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 LOL!Chyba jednak ten cudowny damper przestał działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 A jaka piekna korba, normalnie high-tech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Wypatrzone na podwórku . Nie do końca kwalifikuje się pod druciarstwo bo wykonanie niezłe, Można by powiedzieć druciarstwo fabryczne. Kiedyś wjadę takim do TESCO ! Jeszcze jedno z neta, choć pewnie było już nie raz. Prawdziwy hard drut tail "Marzenie montera zbrojeń budowlanych " i dowód na to ze porządna ramę można pospawać elektrodami ;-) Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez madluki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi