dovectra Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Kolega po złapaniu kapcia też użył "natury" i napchał sobie trawy do opony. Niestety za mało. Oj toż to stary patent, ze dwa razy wracałem na trawce z wycieczki. Jest jeszcze patent , ktory też wypróbowałem, gumowy sztywny wąż zamiast dętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Quicky Stiffie, wersja drewniana:I całkiem nowy, skrócony mostek firmy "Trzeci Zestaw Siekaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 No foxy wooden flow już widywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg000 Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Drewniany "Fox" to częsty patent po wyciągnięciu amortyzatora żeby rama się nie składała. Napis długopisem daje efekt psychologiczny i zagłusza tęsknote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 U mnie ostatni przykład druciarstwa to poradzenie sobie z sytuacją złamanego pręta (tytanowego ) w siodełku. Żeby wrócić do domu musiałem poratować się deską i kawałkiem gałęzi wsadzonymi pod siodło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Powitoł Dłubię se przez zimę, a że robota na jeden rower to się nie opłaca stojaka kupować: strych, ruchoma decha u powały, przerzucony sznur do bielizny przywiązany do kiery a ze strony siodła kilka pętli żeby można było rower zawiesić na różnej wysokości. Jako że na desce wisi luźno to też można kozę dziobem na dół-do góry: Jakość fotki telefonowa, wybaczcie Koza już prawie prawie. Jeszcze tylko jakieś szerokie laczki na śnieg... kurrrczaki, jeszcze tylko śnieg i można otworzyć sezon zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jak jest miejsce to zrób zdjęcie z oknem za plecami. Robienie pod światło bez lampy błyskowej nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Rower widać ? widać ... sznurki są ?? no są ... opis przeczytał? to wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Powitoł Jak jest miejsce to zrób zdjęcie z oknem za plecami. Robienie pod światło bez lampy błyskowej nie ma sensu. Nima miejsca bo bym zrobił Stąd wyczerpujący opis Praw autorskich nie roszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Druciarstwo z domieszką geniuszu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amroz Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Łańcuchy czy mocowanie aby opona nie spadła z obręczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 "Łańcuchy" Zeszłej zimy już krążył po sieci tej patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Tylko do hamulców tarczowych, ewentualnie rolkowych, a na pewno nie takich, które hamują obręcz. Do tego konkretny bieżnik na oponie jest lepszy, a na lodzie na asfalcie to oprócz kolców nic nie da rady się nie ślizgać. Jak komuś się nie chce wymieniać slicków to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 No i wyobraźcie sobie złapanie kapcia w takim kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Toż to trzeba wozić ze sobą zapasowy zestaw ZIPów xD Wysłane z mojego C2105 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 @viper512wystarczy mały płaski śrubokręt lub scyzoryk do podważenia zapadki w zip'ie i można użyć go ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 (edytowane) a oto mój patent , działa wymienicie i dobrze komponuje sie z kaskiem Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Puklus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Poprawiłem, następnym razem wyłączę pisanie na pięciokrotne dożywocie, zawieszę i jeszcze naśle sanepid i inne służby porządkowe ... żeby w dzisiejszym świecie nie umieć z komputera korzystać ... Jak nie umiemy czegoś robić to się z tym między ludzi nie pchamy ... jak się nauczysz obrabiać zdjęcia to możesz dodawać jak nie będziesz maił problemy. Edytowane 1 Marca 2014 przez mrmorty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Widelcowe lampki I jeszcze coś z cyklu "wiejski tuning"... Edytowane 8 Lutego 2014 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 To znalazłem w sieci.Lecz istnieje biker w Rumi ,który takie oświetlenie robi również na sprzedaż. Jego produkty sa bardziej dopieszczone,wraz z oponą,wisi wszystko na łańcuchu i zwieńczone maskownicą z kasety Mam namiary,pisać na pw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) Widziałem podobna lampę, tylko z prostą obręczą wisząca w jakimś sklepie w moim mieście. Tylko nie pamiętam gdzie. Fajnie to wygląda Wysłane z mojego C2105 za pomocą Tapatalk 4 Edytowane 9 Lutego 2014 przez viper512 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peze Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Trochę zamętu w topica - przy okazji omawiania przykładów samoróbek podsyłam pytanko dotyczące złożenia do kupy jednego siedziska rowerowego. Podkładając pod dostępną skorupę innego fotelika podkolorowane pokrycie z jeszcze innego o zupełnie zbieżnym punkcie wycięcia centralnego (nie uwierzycie, ale to ta sama dlugość tzw. zonecut co też szerokość - chyba trafiło na modele produkowane z tego samego wzornika) powinienem mieć płachtę materiału mocno mokrą dla poprawnego naciągnięcia na skorupie? Czy w takim też stanie powinienem przystępować do ostatecznego łączenia elementów, przede wszystkim zszywką tapicerską (zadanie to uprości posiłkowanie się elastycznym klejem)? Aha, pokrycie z widocznym logiem pochodzi z produkcji siodeł Ventura, model Asa, a bieżące modele z produkcji można jeszcze gdzieś odnależć na jakichś ebajach, etc. Te co mam w ręku odpowiada tym z grafik w internecie, o stylizacji pokryć na zaplot włókien węglowych, czy coś w podobny deseń. Było ono w stanie mocno rozprutym, to należało chwycić za... dratwę; no nie, pozszywane wszystko ściegiem maszyny. Pianka na czubku mocno dociśnięta do stelaża, zawinięta wręcz do spodu, by tylko była szansa nalożyć na to materiał (czub mocno wystawał od samej deski). Pytanie zasadnicze: czy solidne zmoczenie pokrycia pozwoli na jego lepsze naciągnięcie, a nawet porządanym byloby jego "magiczne wydłużenie" i zyskanie na zakładce spodniej materiału. Proszę i tylko nie kojarzyć kontrolowanego zawilgocenia pokrycia z przypadkowym oddaniem moczu na nie, w pozycji "na siodełku" - wszytko w tym wypadku dotyczyć ma wariantu pierwszego. http://zapodaj.net/68d17fd0a8faa.jpg.html http://zapodaj.net/8f75bac40c44b.jpg.html http://zapodaj.net/3ee733f911d70.jpg.html http://zapodaj.net/fed6cc5885052.jpg.html http://zapodaj.net/29593ea3293a9.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Sego czasu miałem problem z zamontowaniem czujki od licznika tak by się nie ruszała na szprysze, a co za tym idzie - nie traciła kontaktu z drugą czujką. Zaciski od tegoż ustrojstwa jakieś dziwne, więc w końcu wsadziłem między zaciski... dwie wykałaczki i obkleiłem je taśmą wraz ze szprychą. Po pewnym czasie licznik zamontowałem jak trzeba, ale wspomnienie pozostało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Brak pancerza i chwilowe rozwiązanie - długa śruba z nakrętką wkręcona w miejsce starej regulacyjnej, dzięki czemu przerzutka trzyma się na 5 koronie, a nie na ostatniej(wtedy byłoby ciężko jeździć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi