KingKong Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 hej, czy jest tu ktos z poznania kto jezdzi na maratony badz tez inne zawody, kto mialby miejsce w aucie i na dachu i chcialby je uzyczyc niezmotoryzowanemu amatorowi? czyli - zapelniamy auta jadace na zawody dysponuje wlasnym uchwytem rowerowym na dach, zrzutka na wache oczywista. pozdr
Przeor Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 "Inne zawody" tzn. jakie? Szukałem ochotników do zapełnienia auta na wyjazd do Szklarskiej w miniony weekend i nikt się nie zgłosił
KingKong Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Napisano 19 Sierpnia 2013 chodzilo mi raczej o wyscigi, maratony, xc itp... "wyjazd", rozumiem bardziej jako towarzyskie smiganie dla przyjemnosci...
westik Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 "Inne zawody" tzn. jakie? Szukałem ochotników do zapełnienia auta na wyjazd do Szklarskiej w miniony weekend i nikt się nie zgłosił Ta yhy, akurat, "szukałem" ciekawe gdzie tej. ;p
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.