Xanagaz Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Cześć,Miejscowość blisko granicy, wątków na jej temat mało. Zna ktoś sprawdzoną miejscówkę, najlepiej położoną trochę wyżej w cenie około 10 EUR za dobę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikan Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Ja spałem w samym śpiworku na stoku na południe od szpindlerowego z widokiem na miasto Cena 0 eur a wrażenia rano, gdy okazało się, że śpię na trasie DH niezapomniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeniorAccountant Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Na tygodniowy wypad to raczej nie przejdzie. Wstępnie dostałem odpowiedź z pensjonatu Fortuna, mają nocleg za 250 CZK w interesującym mnie terminie, czyli na PLN to jakieś 41 po obecnym kursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.