bdv Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Puścił mi spaw na tylnym haku koła (dolna rurka), sam hak wydaje się cały i nieuszkodzony. Rama stalowa - Jaguar Special, lutowana mosiądzem i na takim samym połączeniu by mi zależało.W związku z powyższym szukam dobrego spawacza na terenie Łodzi (preferowane), województwa, ew. kraju (choć to już raczej ostateczność), przy czym potrzebuję tu raczej kogoś rozgarniętego i oblatanego w temacie, a nie Pana Cześka od bram ogrodowych czy innych taczek... no chyba, że Pan Czesiek jest sprawdzony i daje radę Wszelka pomoc/namiary mile widziane, gdyż pojęcia nie mam czy jest jeszcze ktoś rozgarnięty w Łodzi i mający jako takie pojęcie o spawaniu ram rowerowych
dovectra Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 podbijam CZy znacie może kogo rozgarniętego by dolutował coś do ramy cro-moly w Warszawie? dzięki pozdrawiam
Mod Team mrmorty Napisano 9 Października 2013 Mod Team Napisano 9 Października 2013 daj mi zdjęcie - może fachowiec który toczył Ci ostatnio tulejkę coś poradzi
dovectra Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 chodzi o gwinty na bzagażnik tylny, takie tulejki, których nie mam, do tylnych wideł ptrzylutować, a rurki tange ifinity, dość cieniowane.
Grooby666 Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Jak w Warszawie, to www.gromada.waw.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.