KillTheWall Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Witam, w przeciągu ostatniego roku 2 razy mi pękła dętka i mnie to zaczyna wkurzać, kupowałem zawsze jakieś średniej jakości w go-sporcie. Nie brałem najtańszej ani najdroższej, coś pomiędzy, ale nie pamietam jakiej marki. Ciśnie w kołach zawsze miałem odpowiednie (2,5 do 3 atm). Powiedzcie mi prosze dokładnie jakiej marki dętki nie pękają, bo już mam dość ciągłego wymieniania. pzdr
Terrqge Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Pękają czy zwyczajnie się przebijają? Jeśli mowa o zwykłych przebiciach, 2 razy w roku to naprawdę bardzo rzadko, więc nie wydaje mi się, żeby było to jakoś bardzo uciążliwe. Mi już w tym sezonie z 15 razy poszło, jakoś łatam (póki mogę) i żyje, aczkolwiek jeśli tak bardzo Cię to irytuje to zainteresuj się oponami bezdętkowymi (mleczko itp.) choć moim zdaniem w Twoim przypadku nie ma to większego sensu.
Keke Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Powiedzcie mi prosze dokładnie jakiej marki dętki nie pękają Jeżeli pęka to może po prostu trafiłeś na tą 1 z miliona którą w fabryce źle zrobili. Jeżeli przebiłeś to nie ma rady, chyba jeszcze nie wymyślili nie przebijalnych opon (zwykłych z dętkami, a nie wynalazki z metalu)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.