Skocz do zawartości

[dętka] Jaką wybrać dętkę

KillTheWall

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

w przeciągu ostatniego roku 2 razy mi pękła dętka i mnie to zaczyna wkurzać, kupowałem zawsze jakieś średniej jakości w go-sporcie. Nie brałem najtańszej ani najdroższej, coś pomiędzy, ale nie pamietam jakiej marki. Ciśnie w kołach zawsze miałem odpowiednie (2,5 do 3 atm).

Powiedzcie mi prosze dokładnie jakiej marki dętki nie pękają, bo już mam dość ciągłego wymieniania.

pzdr

Napisano

Pękają czy zwyczajnie się przebijają? Jeśli mowa o zwykłych przebiciach, 2 razy w roku to naprawdę bardzo rzadko, więc nie wydaje mi się, żeby było to jakoś bardzo uciążliwe. Mi już w tym sezonie z 15 razy poszło, jakoś łatam (póki mogę) i żyje, aczkolwiek jeśli tak bardzo Cię to irytuje to zainteresuj się oponami bezdętkowymi (mleczko itp.) choć moim zdaniem w Twoim przypadku nie ma to większego sensu.

Napisano

Powiedzcie mi prosze dokładnie jakiej marki dętki nie pękają

Jeżeli pęka to może po prostu trafiłeś na tą 1 z miliona którą w fabryce źle zrobili. Jeżeli przebiłeś to nie ma rady, chyba jeszcze nie wymyślili nie przebijalnych opon (zwykłych z dętkami, a nie wynalazki z metalu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...