evolutionxtr Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 chciałem zapytac czy to norma ze tarcze pływajace frm trzęsą sie podczas jazdy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Może po prostu pływają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evolutionxtr Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 2i regulaminu pływaja i dzwania tak jakby były odkrecone i ciekawi mnie czy to norma bo to drażni podczas poruszania sie po dziurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Woda zimna to się i trzęsą. Poważnie mówiąc nie powinny się trząść - jest w końcu lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evolutionxtr Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dziekuje ''znawcą'' ale może ktoś kasował luzy w tarczy pływającej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Tarcza pływająca, czy to Hope czy FRM ma mieć luz boczny, na nitach, żeby dopasowywała się lewo-prawo do klocków hamulcowych, polepsza to też oddawanie ciepła z układu Jak przeszkadzają ci hałasy to możesz spróbować coś posmarować, np gęstą pastą miedzianą, ale malutko i uważać żeby nie pobabrać powierzchni roboczej tarczy, nie jestem pewien czy to dobry pomysł, niech się tez wypowidzą inny i wtedy dopiero dziłaj Ogólnie podsumowując tarcza pływająca ma mieć luz roboczy i przez to hałasuje na wybojach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dziekuje ''znawcą'' ale może ktoś kasował luzy w tarczy pływającej ? Albo tarcza jest tarczą pływającą i ma luz, albo nią nie jest, prosta sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 może ktoś kasował luzy w tarczy pływającej ? Jak nie chcesz mieć luzu, to po co kupowałeś tarczę pływającą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Może kupił te tarcze bo chciał mieć tarcze firmy FRM a nie dlatego że są pływające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evolutionxtr Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Może kupił te tarcze bo chciał mieć tarcze firmy FRM a nie dlatego że są pływające. Lubie frm i może dlatego tylko na poczatku nie dzwoniła , hope mi nie dzwoni na nitach chociaz ma minimalny luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.