Volumne Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam. Przymierzam się do zakupu butów spd. Wybór padł na 1.North Sparta z potrójnymi rzepami cena 250 zł 2.Vermont 40 -170 zł 2 rzepy + ściągacz 2a. Vemont spinning 36 -cena 170 zł =2 rzepy + ściągacz 3. Shimano Sh-M088 = 200 zł Które polecacie buty? Będą to moje pierwsze w życiu buty spd. Jeżeli chodzi gdzie jężdze to trasy i czasem wypad na jakieś ścieżki rowerowe. Ps . Jeżeli źle założyłem prosze o nie usuwanie postu tylko przestawienie go w inny punkt . Dziękuje bardzo za szybkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koleczek12 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Obecnie jezdze w Shimano SH-M087 czyli poprzednikach 88 i był to według mnie świetny wybór. Polecam Ci je.O reszcie sie nie wypowiem bo nie mialem z nimi doczynienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmoorroo Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Do niedawna nie posiadałem żadnych spd ale za radą forumrowerowego zakupiłem takie: http://www.mudserwis.com/buty-spd-mtb-exustar-esm321-rozm45-p-3754.html i jestem bardzo zadowolony. Więc może też się tymi zainteresujesz? Do tego mam pedały spd shimano m530 i jak na początek jestem zadowolony i myślę że szybko nie będę zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raito Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Mam m 088 i są dobre Btw gdzie można je dostać za 200zł? na początku tego roku płaciłem 280 i to już była dobra cena jak na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volumne Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Przepraszam mój błąd te 200 zł . Na internecie widziałem za 260 zł teraz najtaniej. A ktoś ma doczynienia z innymi butami? Za szybki odpowiedzi bardzo dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudizc Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 nw lizard pro. dla mnie sa wygodniejsze niz m088. ale to zapewne dla tego ze mam szeroka stope. dalem za nie w promocji 200zl. polecam je Wysłane z mojego GT-I9100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 moje pierwsze i dotychczasowe buty to shimano, są przede wszystkim wygodne i mają twardy spód, zatem spokojnie mogę je polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojcieszko76 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Od kilku dni mam nw Sparta sbs, są to moje pierwsze tego typu buty. Jeśli chodzi o jazdę na rowerze są świetne, zwłaszcza wentylacja. Do chodzenia po płaskim utwardzonym podłożu raczej się nie nadają. Kupiłem numer większe niż zazwyczaj cywilne i to błąd. Czuć trochę luzu jednak sbs prawie to niweluje. Jeśli myślisz o nich bez przymiarki kup numer taki jak zazwyczaj nosisz. Wysłane z mojego MB526 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.