Pepe91 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 witam. czy istnieje możliwość przerobienia blokady w epiconie (przód) tak by zamiast manetką była obsługiwana pokrętłem na goleni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepe91 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 ostatnio kolega, który ma używanego epicona powiedział mi, że poprzedni właściciel dokonał takiej operacji, ale jak tego on nie wie... ma ktoś w tym względzie jakieś doświadczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Z tego co wiem to trzeba by przełożyć tłumik z wersji z pokrętłem na goleni do wersji z manetką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Przerobić zawsze można ale łatwe to jak np w przypadku RSa nie będzie. Zawsze można sie z kimś tłumikami zamienić na pewno sie znajda chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.