Skocz do zawartości
  • 0

Jaki rower górski lub crossowy do 1250zł?

Gość Karol

Pytanie

Napisano

Witam. Zamierzam kupić sobie rower. nie jeżdżę wyczynowo ale raczej sportowo, głównie po leśnych ścieżkach, ale i po drogach asfaltowych np. do szkoły. W sklepie go-sport  polecili mi kellys viper 20. przejechałem się po sklepie i mi się spodobał, polecilibyście mi jeszcze jakieś na podobnym osprzęcie i nie wyższej cenie niż 1250zł. nie musi być najnowszy, może być nawet z 2011 roku.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z czystym sumieniem polecam rower Kands Maestro

posiadam model z zeszłego roku zrobiłem na nim 1500 km i jedyne co wymieniłem to pedały bo nie wytrzymały są plastikowe ale przy mojej wadze miały prawo ;) reszta bez zarzutów , na asfalcie sprawdza sie bardzo dobrze w lesie też daje radę jesli piasku nie bedzie za dużo

Napisano

Witam. Chce kupić crosa za ok. 3500,- . Wpadł mi w oko w okolicznym sklepie GEANT ROAM XR1. trochę droższy ale na necie można go kupić za ok 3700,-  Czy mogę prosić o opinie o tym rowerze i porównanie tego modelu do innych firm czy jest jakaś korzystniejsza alternatywa w tych ramach cenowych z podobnym osprzętem.Rowery to nie moje hobby więc licze na pomoc forumowiczow którzy się tym z zamiłowania lub zawodowo zajmują. Może jest coś lżejszego jeszcze lub z lepszym osprzętem za podobną kasę. Z góry dziekuje za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...