Fistach Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Gdzie takie badziewie mozna dostac? najlepiej w krk lub okolicach lub na necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja bede mial takie w przednim kole juz niedlugo mam nadzieje konkretnie model DT aluminiowy anodowany wlasnei na zloto.sadze ze warto zajrzec do Ando tam maja duzy wybor wiec pewnie moga sciagnac kosztuje to to okolo 1zł sztuka pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KONAbiker Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kurde, po co wam złote nyple, nie macie na co kasy wydawać? Tak z ciekawości sie pytam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 fajno wyglada jak stoi:) konkretnie model DT aluminiowy anodowany wlasnei na zloto no mnie TYLKO o DT chodzi. Nie jakies machy czy cus:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3fF Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 http://www.dobrerowery.com/product_info.ph...roducts_id=2171 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.