Marcin123321 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam Hamulce magury hs 33 mam pierwszy raz i jestem kompletnie zielony. Stad mam takie pytanie. Do czego służy pokrętło przy klamce?? Moje hamulce nie hamują jakoś świetnie przedni piszczy a tylni klamka dochodzi do końca i słabo hamuje. Jak to wyregulować?? Z góry dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Pokrętłem regulujesz wysunięcie klocków. Jak piszczy to odtłuść obręcz, wyjmij klocki i zetrzyj je trochę na papierze ściernym. Jak nie pomoże to tylko wymiana na nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin123321 Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 dzięki za odp!Prosiłbym jeszcze o wyjaśnienie jak regulować i odpowietrzać te hamulce bo nie mogę tego znaleźć Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.