doniekkk Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi pomóc wycenić rowerek, kupilem nowy o mniejszej ramie, by pobawić się trochę w lesie, a ten teraz stoi nieużywany - trzeba sprzedac by dalej komus slużył. Rower mam od 2010, katalogowo 2009 - rowerek o takiej specyfikacji;rama; Rama (materiał): 7005 T6 DB LTS ghost aluminiowaamor; magura durin race 100Przerzutka przednia: Shimano SLXPrzerzutka tylna: SRAM X.9Korba: TRUVATIV FIREX te z serii powered by sramŚrodek suportu: TRUVATIV FIREXKaseta: Shimano DeorePiasta przednia: Shimano 756Piasta tylna: Shimano 756Manetki: SRAM X.7 TriggerDźwignie hamulca: magura louiseHamulec przedni: magura louiseHamulec tylny: magura louiseKierownica: GID 620 mmMostek: GIDStery: RITCHEY Logic Zero integratedSiodełko: fizik pave sportSztyca: GID 31.6 mmObręcze: swiss 4.2dOpony: Schwalbe, ale do wymiana jazda po asfalcie i hamowanie je zabijałoIle mógłby teraz za ten rowerek dostać, ewentualnie co wymienić by zwiększyć wartość.Z wyglądu bez wad, eksploatacja mała, 98% asfalt, technicznie bez zarzutu. Do góry Odpowiedz Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 13 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 13 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.