Skocz do zawartości

[obręcz] tania obręcz 26" do 100 zł (559-19, 32H)

thepanone

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aby porównać ze sobą dwie duże trzycyfrowe liczby robisz tak:

100 ------ 119

bierzesz pierwsze cyfry z lewej i porównujesz. W tym wypadku w liczbie "100" jest "1" i w liczbie "119" jest "1". Jeśli są takie same to przechodzisz o jedną cyfrę w prawo i znowu porównujesz. Robisz tak do momentu gdy porównywane cyfry będą się różnić. W tym przypadku dzieje się tak już przy drugiej cyfrze. W pierwszej liczbie jest to "0" a w drugiej jest to "1". Porównujesz obie cyfry i większa z nich czyli "1" oznacza, że cała liczba 119 jest większa od liczby 100.

zatem:

119>100

kumasz?

zapomniałem dodać mały szczegół, obręcz pod

v-brake

Napisano

Widzę, że jakiś zdesperowany ojciec przedszkolaka nie chciał zapłacić Tobie za korepetycje z matematyki. Przez co wylewasz swoje żale na forum. PS chyba najwyższy czas na Twoją wizytę z właścicielem u fryzjera.

Mavic XM 317
Napisano

Widzę, że jakiś zdesperowany ojciec przedszkolaka nie chciał zapłacić Tobie za korepetycje z matematyki. Przez co wylewasz swoje żale na forum. PS chyba najwyższy czas na Twoją wizytę z właścicielem u fryzjera.

Mavic XM 317

Dzięki, pozdrawiam

zamówiłem żelbeton Alexrims SUPRA MT, 4 woreczki ryżu cięższe od standardowych obręczy a pewność pod dupą, tym bardzie, że na siodełku ponad 90 kg wożę. Ostatnio miałem jakiegoś mavica za 150 i się rozpadł po miesiącu na niczym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...