MPL Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Pytanie: Czy kierownica gięta długości 840mm będzie "w sam raz" do trialu , czy to lekka przesada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Mi się wydaje że będzie to przesada, ale lepiej spytaj się na forum trialowym. FORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPL Napisano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 No właśnie chciałbym, ale wysłałem maila do head admina z choody trial i coś sie nie mogę doczekać odpowiedzi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 spróbuj pojezdzic na takiej i wtedy uznasz czy jest dobra czy nie dla ciebie ewentualnie zawsze możesz ja potem skrócić widzę ,zę jesteś z mielca więc czemu nie przejdziesz sie na trening waszej drużyny trialowej podpatrzeć i popytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Skąd: Wrocław Sprzęt: Mielec ;] 840 to chyba za duzo. ale ja sie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a no tak przepraszam zle zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 do trialu to chlopaki u mni stosuja maks 750 z tego co sie orientuje ale jw mozesz uciac zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 840 to juz przesada ;] poza tym niektorym bardzo dobrze sie jezdzi na wezszych nawet niz 700 , wszystko zalezy do tego co komu bardziej lezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 ciekawe do czego wogóle taka kiera............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPL Napisano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Dzięki za odpowiedzi. http://allegro.pl/item104064391_truvativ_team_riserbar.html tu jest link do tej kierki. Obawiam się, że skoro ona taka tania to może być tandetnie zrobiona, natomiast stop aluminium 7050 jest CHYBA jednym z nowocześniejszych. Co Wy na to ? Pozdrawiam A pozatym nie chciałbym jej za bardzo ścinać bo strasznie zmaleje jej wartość ;] A taka kierownica to po to, żeby początkujący łatwiaj mogli złapać równowage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 hmmm a wogole patrzyłes na strone truvativa??? może tam cos będzie ale nie wydaje mi sie żeby była tak długa kiera......poza tym jakoś nie mogę znaleźć takiej kiery na necie tzn o takiej dł. CHYBA ŻE COS ŹLE SZUKAM :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ona nie ma 840mm tylko 680 lub 710mm zależnie od wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPL Napisano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 No . wielkie dzięki za inforamcje. Teraz to już nie wydaje sie być taką tanią. Zainwestuje jednak w 715mm POINTA. Pozdrawiam MIOD PSZCZELI LIPOWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 20 Maja 2006 Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Heh, literówka. Ta kiera ma 640mm długości, widać na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.