wiking10 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Wszystko w linku: http://www.skradzionyghost.pl Rower nie jest mój ale pomagam szukać poszkodowanemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CDH Napisano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Sam straciłem swojego Santa Cruza za 16k to wiem co czuje właściciel, ale też wiem, że tego nie kradną amatorzy (brak rynku zbytu) lecz robią to profesjonaliści którzy mają pewny i już gotowy zbyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiking10 Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Rower odnaleziony!!! Gratuluję ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Gratulacje Ciekawe jak wygląda sprawa odzyskania pieniążków od pasera lub złodzieja przez Pana Jana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi