pikmen36 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam.Na początku chciałbym się przywitać, poinieważ to mój pierwszy temat i post na tym forum Proszę też o wyrozumiałość dla nowicjusza Dobra, przechodzę do sedna:Który program do nawigacji na Androida jest lepszy dla rowerów: Google maps czy Locus? A może znacie jakiś inny? Na początku słyszałem, że tylko Locus nadaje się do nawigowania roweru, ale niedawno Google wprowadziło m.in. w Polsce opcję nawigacji właśnie rowerowej.Wyjażdżam teraz na parę dni do Jury Krakowsko-Częstochowskiej aby dość intensywnie pojeździć rowerem (gdyby ktoś pytał posiadam Meridę Crossway 100-D z 2013). Kupiłem z tej okazji mocowanie na smartfona i przydałaby mi się jakaś dobra nawigacja, ponieważ tamtych terenów nie znam. Chodzi o to, by program wybierał jak najbardziej przyjazne dla cyklistów trasy (mały ruch drogowy etc.), posiadał jak najbardziej szczegółowe mapy z małymi ścieżkami itd. oraz jeśli to możliwe także oficjalnymi szlakami rowerowymi.Mógłby mi ktoś coś doradzić? Ktos z Was korzysta z nawigacji an rowerze?Z góry dzięki i pozdrawiam!
Schwefel Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.