pietraszkin Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Mam nadzieję że jestem w odpowiednim dziale. Otóż mam pytanie może głupie, banalne czy siła skręcenia przedniego koła( siła docisku szybkodociskacza ma wpływ na odległość między widelcami amortyzatora, czy moze np wygiąć widelce do środka na stałe co może mieć wpływ na jego ewentualne nieprawidłowe działanie
panSocjolog Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Na stałe raczej nie, ale jak za mocno skręcisz to nie będziesz mógł prawidłowo ustawić hampli.
pietraszkin Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Napisano 12 Sierpnia 2013 Na stałe raczej nie, ale jak za mocno skręcisz to nie będziesz mógł prawidłowo ustawić hampli. "hample" co to takiego
Piksel Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.