Gość Raffi Napisano 5 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Dokonałem kolejnych zakupów. Tym razem w BIKESTACJI, co do wszystko rewelacja zupełnie jak w PROBIKES (czytaj wyżej). Tym razem zakupiłem trenażer TACX FLOW. Oczywiście dali mi jeszcze mały rabacik za co dziękuję Zdecydowanie POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffi Napisano 7 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Tym razem Pulsometr Sigma PC15. Tym razem www.FORMICKI-BIKE.pl. Już nie będę się rozpisywał. Tak jak wyżej POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 7 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Polecam Bikeonline.pl. Zamówiłem u nich Rękawiczki Biemme A-TEX i dzisiaj do mnie dotarły(2dni robocze bo sobota i niedziela była). Wszystko tak jak należy a przy okazji b.miła obsługa. Wypytywałem o najmniejsze szczegóły i zawsze dostałem satysfakcjonującą mnie odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyootr Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Wczesniej byłem sceptyczny co do zakupów w sklepach internetowych. Teraz juz nie. Pierwszy zakup zrobilem i Arnika. Miło, fachowo, na czas. No i ceny sa super. Kolejne zakupy bede robił właśnie u niego. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Polecam sklep arnik. Sa naprawde dobrzy. Dostarczyli mi oponke w 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja tez przed chwila otworzyłem paczkę od Arnika i jestem z tego gościa bardzo zadowolony.Polecam i życzę mu tak dalej :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklistonosz Napisano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Cholerka znowu się nie zalogowałem ! To u góry to moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Następne zamówienie u Arnika Piasta którą chciałem okazała się niedostępna w Polsce. Arnik zaproponował inną, kilka klas wyższą, ale w bardzo dobrej cenie! Kolejny raz u Arnika cena była najniższa :grin: Paczka przyszła w ekspresowym tempie, po prostu rewelacja :!: Zdecydowanie najlepszy sklep rowerowy w polskim internecie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 mozna poznac tak z ciekawosci dokladniejsze dane co do modelu piasty i tego jaka w zamian dostales oraz cene albo w miare dochowania tajemnicy(jeli taka Cie obowiazuje) choc czesc odpowiedzi na moje pytania? :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Myślałem m. in. o American Classic. Ostatecznie stanęło na DT Hugi 340 DISC W kwestii ceny -nie wdając się w szczegóły- dużo taniej niż u konkurencji ;-) Od czasu pierwszego zamówienia minęło sporo czasu, trzeba przyznać, że oferta jest teraz ogromna Aż się cofnąłem na początek tematu, gdy sklep się dopiero rozkręcał... znalazłem np: "ZA NIEDŁUGO BĘDZIE TO NAJWIĘKSZY SKLEP NA NECIE ZOBACZYCIE" "Coś mi się wydaje , że tworzy się pierwszy sklep o standartach światowych , tu w Polsce." Nie wiem jak forumowicze to przewidzieli, ale moim zdaniem wszystko się sprawdziło :lol: ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 A ja uważam, że temat tej dyskusji powinien brzmieć: "Chwalimy Arnika" , bez przesady 90% to Arnik on ma tu jakiś monopol czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 15 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 A ja uważam, że temat tej dyskusji powinien brzmieć: "Chwalimy Arnika" , bez przesady 90% to Arnik on ma tu jakiś monopol czy co ? Dobry jest, zna się na rzeczy i ceny ma przyzwoite to mu się należy Wprawdzie ja jeszcze nic u niego nie kupiłem ale trochę rozmawiałem o sprzęcie i myślę że zakupy u Arnika to tylko kwestia czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Ja z kolei pochwalę się już w sumie trzema udanymi zakupami w sklepie www.crazysport.pl Ostatni zakup to kółka na onyxach pod tarczę, obręczach DT 4.1 disc i szprychach Revo dla mojego kuzyna. Kółka właśnie się składają i kuzyn również pytał się o cenę tego kompletu u Arnika - różnica wyszła na prawie 300zł na korzyść crazysport. (uwzględniając rabat jaki zaproponował Arnik dla kuzyna). Przymierzam się też do złożenia szosy u nich. Generalnie polecam, gość też zna się na rzeczy, specjalizuje się głównie w rowerach co nie do końca można by wywnioskować z ich oferty (oprócz rowerów i części sprzedają także inne tematy). Można negocjować do naprawdę niezłych cen nawet poniżej tych promocyjnych ;-) i trudno zagiąć gościa jeśli chodzi o znajomość tematu i zna się na rzeczy. Ogólnie to mój typ nr.1 A tak podsumowując to większa konkurencja w tej branży przynosi wyłącznie korzyści dla nas Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 www.crazysport.pl Kupowalem Duro D dokonalem przelewu na amorek czekalem jakies 12dni sprowadzenie pozniej okazalo sie ze amorek jest zarysowany (sprzedawaca sam zadzwonil i powiadomil mnie o tym) musial z kolei odeslac i przyslal kolejny Nie wiem na ile jest to wiarygodne ale + dla niego ;-) GWARANCJA 2 LATA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 dodam tyle ze ta gwarancja jest nic niie warta tyle odemnie wierzce lub nie chos i tak widze tutaj ulko wzajemnej adoracji kolo sklepu arni co mnie zdecydowanie odrzuca od tego sklepu bp chyba dmini tego sklepu maja jakies znajomosci u arnia abo czerpia z teo jakies zyski!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 dodam tyle ze ta gwarancja jest nic niie warta tyle odemnie wierzce lub nie Gwarancja jest prawdę mówiąc zawsze g@#$o warta jesli nie masz rachunku dołączonego do towaru lub jest sprowadzany bezpośrednio przez sprzedawcę np. z niemiec. Wówczas mogą zacząć się schody, wykręcanie nogami i rękami. Chciaż słyszałem o pozytywnych wyjątkąch ;-) Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 bp chyba dmini tego sklepu maja jakies znajomosci u arnia Hmm, adminem sklepu jest Arnik, czyli Arnik ma znajomości... u Arnika :?: :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja najbardziej cenie sobie cyklotur, wczoraj doszła do ich sklepu kominiarka i dzisiaj już jest, wszystko idzie u nich w tempie ekspresowym, szczerze mówiąc tylko tam robie zakupy no poza jedynym dobrym rowerowym sklepie we Włocławku który też bardzo chwale a za co, można porozmawiać z nimi posłuchać opinii o częściach i sprowadzą w zasadzie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intermis Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 A ja polecam sklep Arnik'a. Adres tego sklepu to http://www.arnik.com.pl jak by ktoś nie wiedział hehe Ostatnio zamawiałem koło (do streetu obręcz DM24, piasta Novatec'a i szprychy DT Champion) wraz z zaplotem i jestem bardzo zadowolony, kółeczko super zaplecione, porządnie naciągnięte szprychy. Naprawdę polecam kupować u Arnika zważywszy również na to że to bardzo miły człowiek, zna się na rzeczy i zawsze można się czegoś dopytać. Polecam bardzo bardzo!!! Pozdro dla Arnika i wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Sorry za OT ale kurde nie wiem czemu ale arnik mi nie działa, wchodze na strone a tam: Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Próbowałem na różnych przeglądarkach i cały czas to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.wa Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ustaw sobie proxy w przegladarce, np 'w3cache.icm.edu.pl' port 8080, mi pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Racja. Arnik, to baaaardzo miły człowiek i zna się na rzeczy Ja tam polecam www.arnik.com.pl z całego rowerowego serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ustaw sobie proxy w przegladarce, np 'w3cache.icm.edu.pl' port 8080, mi pomaga Super już działa, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Polecam sklep www.bike-center.pl Kupilem u nich komplet Avid SD5 za 90zł + przesylka (dla porównania BIKESTACJA na allegro sprzedaje za 99zł). Szybka wysyłka, bezproblemu wysłali za pobraniem, chociaż byłem nowym klientem. Bardzo pozytywnie ich oceniem, chociaz mają niewielki wybór w sklepie, ale jak potrzebuje się konkretną część to jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Także polecam bike-center. W moim przypadku zamówieniem też były Avidy SD5 ale z klamkami(W sumie 155 zł) i szybka wysyłka, porządnie zapakowane hamulce, wszystko jest, ogólnie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.