Skocz do zawartości

[opinie] Internetowe Sklepy Rowerowe

Alvaren

Rekomendowane odpowiedzi

Dokonałem kolejnych zakupów. Tym razem w BIKESTACJI, co do wszystko rewelacja zupełnie jak w PROBIKES (czytaj wyżej). Tym razem zakupiłem trenażer TACX FLOW. Oczywiście dali mi jeszcze mały rabacik za co dziękuję

Zdecydowanie POLECAM

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Następne zamówienie u Arnika :D

Piasta którą chciałem okazała się niedostępna w Polsce. Arnik zaproponował inną, kilka klas wyższą, ale w bardzo dobrej cenie! Kolejny raz u Arnika cena była najniższa :grin: Paczka przyszła w ekspresowym tempie, po prostu rewelacja :!: :P

Zdecydowanie najlepszy sklep rowerowy w polskim internecie ;-)

Myślałem m. in. o American Classic. Ostatecznie stanęło na DT Hugi 340 DISC :D W kwestii ceny -nie wdając się w szczegóły- dużo taniej niż u konkurencji ;-)

Od czasu pierwszego zamówienia minęło sporo czasu, trzeba przyznać, że oferta jest teraz ogromna :P Aż się cofnąłem na początek tematu, gdy sklep się dopiero rozkręcał... znalazłem np:

"ZA NIEDŁUGO BĘDZIE TO NAJWIĘKSZY SKLEP NA NECIE ZOBACZYCIE"

"Coś mi się wydaje , że tworzy się pierwszy sklep o standartach światowych , tu w Polsce."

Nie wiem jak forumowicze to przewidzieli, ale moim zdaniem wszystko się sprawdziło :lol: ::smile::

• Mod Team
A ja uważam, że temat tej dyskusji powinien brzmieć:  

"Chwalimy Arnika" , bez przesady 90% to Arnik on ma tu jakiś monopol czy co ?

Dobry jest, zna się na rzeczy i ceny ma przyzwoite to mu się należy :D Wprawdzie ja jeszcze nic u niego nie kupiłem ale trochę rozmawiałem o sprzęcie i myślę że zakupy u Arnika to tylko kwestia czasu.

Ja z kolei pochwalę się już w sumie trzema udanymi zakupami w sklepie www.crazysport.pl Ostatni zakup to kółka na onyxach pod tarczę, obręczach DT 4.1 disc i szprychach Revo dla mojego kuzyna. Kółka właśnie się składają i kuzyn również pytał się o cenę tego kompletu u Arnika - różnica wyszła na prawie 300zł na korzyść crazysport. (uwzględniając rabat jaki zaproponował Arnik dla kuzyna). Przymierzam się też do złożenia szosy u nich. Generalnie polecam, gość też zna się na rzeczy, specjalizuje się głównie w rowerach co nie do końca można by wywnioskować z ich oferty (oprócz rowerów i części sprzedają także inne tematy). Można negocjować do naprawdę niezłych cen nawet poniżej tych promocyjnych ;-) i trudno zagiąć gościa jeśli chodzi o znajomość tematu i zna się na rzeczy. Ogólnie to mój typ nr.1

A tak podsumowując to większa konkurencja w tej branży przynosi wyłącznie korzyści dla nas

Rafaello

www.crazysport.pl Kupowalem Duro D dokonalem przelewu na amorek czekalem jakies 12dni sprowadzenie pozniej okazalo sie ze amorek jest zarysowany (sprzedawaca sam zadzwonil i powiadomil mnie o tym) musial z kolei odeslac i przyslal kolejny :P Nie wiem na ile jest to wiarygodne ale + dla niego ;-) GWARANCJA 2 LATA ;)

Gość Anonymous

dodam tyle ze ta gwarancja jest nic niie warta tyle odemnie wierzce lub nie chos i tak widze tutaj ulko wzajemnej adoracji kolo sklepu arni co mnie zdecydowanie odrzuca od tego sklepu bp chyba dmini tego sklepu maja jakies znajomosci u arnia abo czerpia z teo jakies zyski!!!!

dodam tyle ze ta gwarancja jest nic niie warta tyle odemnie wierzce lub nie

Gwarancja jest prawdę mówiąc zawsze g@#$o warta jesli nie masz rachunku dołączonego do towaru lub jest sprowadzany bezpośrednio przez sprzedawcę np. z niemiec. Wówczas mogą zacząć się schody, wykręcanie nogami i rękami. Chciaż słyszałem o pozytywnych wyjątkąch ;-)

Rafaello

Ja najbardziej cenie sobie cyklotur, wczoraj doszła do ich sklepu kominiarka i dzisiaj już jest, wszystko idzie u nich w tempie ekspresowym, szczerze mówiąc tylko tam robie zakupy :P no poza jedynym dobrym rowerowym sklepie we Włocławku który też bardzo chwale a za co, można porozmawiać z nimi posłuchać opinii o częściach i sprowadzą w zasadzie wszystko.

A ja polecam sklep Arnik'a. Adres tego sklepu to http://www.arnik.com.pl jak by ktoś nie wiedział hehe :)

Ostatnio zamawiałem koło (do streetu obręcz DM24, piasta Novatec'a i szprychy DT Champion) wraz z zaplotem i jestem bardzo zadowolony, kółeczko super zaplecione, porządnie naciągnięte szprychy. Naprawdę polecam kupować u Arnika zważywszy również na to że to bardzo miły człowiek, zna się na rzeczy i zawsze można się czegoś dopytać. Polecam bardzo bardzo!!!

Pozdro dla Arnika i wszystkich forumowiczów

Sorry za OT ale kurde nie wiem czemu ale arnik mi nie działa, wchodze na strone a tam:

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Próbowałem na różnych przeglądarkach i cały czas to samo

Polecam sklep www.bike-center.pl

Kupilem u nich komplet Avid SD5 za 90zł + przesylka (dla porównania BIKESTACJA na allegro sprzedaje za 99zł).

Szybka wysyłka, bezproblemu wysłali za pobraniem, chociaż byłem nowym klientem.

Bardzo pozytywnie ich oceniem, chociaz mają niewielki wybór w sklepie, ale jak potrzebuje się konkretną część to jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...