Bizon Napisano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 I znowu OTB szybko sprawnie bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qwit Napisano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 cyklotur ... to jest to co lubie Arnika ... niebawem przetestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 I znowu OTB szybko sprawnie bez problemów popieram - dobry sklep - możliwość negocjacji - solidni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nygas Napisano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 kolejny pozytyw laduje na koncie ArniKa, paczka zapakowana lepiej niz w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikuss Napisano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Zakup w Twomarku - kontakt emailowy bardzo dobry, wczoraj zamówiony produkt o 17 i dzisiaj o 16 był u mnie, super zapakowany, zadnych problemów. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 4 Września 2005 Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Witam , ja polecam www.rower.com.pl , szybka obsluga i ciekawe promocje . Warto wpasc bo mozna znalesc naprawde ciekawe rowerki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kaczorek Napisano 13 Września 2005 Udostępnij Napisano 13 Września 2005 8) ja kupowalem w arniku ( www.arnik.freshsite.pl ) i jestem zadowolony :-) KaCzOr PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 13 Września 2005 Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Arnik masz konkurenta http://www.bikestacja.pl/ przynajmniej jeśli chodzi o ceny. Zakupiłem u nich grip shifty Sram x-0, paczka doszła szybko. Zareklamowałem lewego gripa na lekko pękniętą szybkę - zero problemów, szybko dostarczyli nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni_King Napisano 13 Września 2005 Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Arnik masz konkurenta http://www.bikestacja.pl/ przynajmniej jeśli chodzi o ceny. Zakupiłem u nich grip shifty Sram x-0, paczka doszła szybko. Zareklamowałem lewego gripa na lekko pękniętą szybkę - zero problemów, szybko dostarczyli nowego Ich towar pochodzi z Niemiec, a nie od polskich importerów- stąd tak niskie ceny, ale pod względem ilości towaru...no cóż...nie wszytsko da się kupić taniej niż w Polsce ;-) Pozdrówko ALL 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 13 Września 2005 Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ... i dlatego jeszcze zawitam do Ciebie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 13 Września 2005 Udostępnij Napisano 13 Września 2005 http://www.bikestacja.pl/ Potwierdzam, brałem hampelki i wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BILL Napisano 18 Września 2005 Udostępnij Napisano 18 Września 2005 moge polecic bikeman kupilem pare rzeczy wszystko ok jutro sprawdze arnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 19 Września 2005 Udostępnij Napisano 19 Września 2005 chcailem prosic o opinie o extremeshopie?Jakie sa wasze doswiadczenia z nimi?I czy faktycznie ich gwarancja na 24 miesiace jest taka jak ma byc(na amorki na przyklad)? [ Dodano: 2005-09-20, 22:12 ] dodam eurobike ale raczej na NIE pytalem o cene jaka moga mi dac na bombera i podalem jego dokladna specyfikacje oraz link gdzei znalazlem go taniej niz u nich(maja na stronie napisane ze dadza taka sama albo nizsza oraz do zakupow za wieksza kwote wysylka gratis czego w tamtym sklepie nie bylo)Odpowiedz byla mailowa na drugi dzien cytuje: "a musi byc bomber nie moze byc suntour?" :-o Wyslalem maila gdzi w kilku lunijkach wyrazilem ze TAK musi byc bomber i zadnego odzewu od tej chwili [ Dodano: 2005-09-21, 17:53 ] bikestacjaspoko kontakt nawet wysylka szybka,priorytet wyslal wczoraj dzis o 14 u mnie byla....ciekawe jak to bedzie bo paragon tylko dostalem a gwarancja podobno na 24 miesiace...pozatym bez uwag i ogolnie spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firzu Napisano 27 Września 2005 Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ja ostatnio postanowiłem kupić kilka drobiozgów do mojego sprzęta i oczywiście zamówiłem je u Arnika. Jak można się było spodziewać nie zawiodłem się Towar dobrze zapakowany i eksperesowo dostarczony. Przed zakupem dostałem też kilka cennych rad co wybrać. Z czystym sumieniem moge polecić każdemu zakupy u Arnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BILL Napisano 28 Września 2005 Udostępnij Napisano 28 Września 2005 w poniedzialek dostalem paczuszke od arnika wszystko ladnie zapakowane mogla by przyjsc troszke wczesniej ale jest ok bo zostalem poinformowany ze moze to potrwac chwile polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Października 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Gorąco polecam Probikes. Bardzo miła obsługa, szybki kontakt mailowy, dobre ceny i szybka przesyłka. Kupiłem buty Shimano 072 za 180zł i miałem je w domu po 2 dniach od złożenia zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 6 Października 2005 Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Arnik masz konkurenta http://www.bikestacja.pl/ przynajmniej jeśli chodzi o ceny. Zakupiłem u nich grip shifty Sram x-0, paczka doszła szybko. Fryta a można się u nich potargować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 9 Października 2005 Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Nie próbowałem, bo i tak zaproponowali mi zamiast zakupu na ich aukcji w Allegro, zakup u nich w sklepie za niższą cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 9 Października 2005 Udostępnij Napisano 9 Października 2005 No właśnie mają mostek Ritchey WSC - Allegro 195 zł a sklep 192 zł różnica niewielka i nie wiem czy jeszcze trochę nie opuszczą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goSC Napisano 9 Października 2005 Udostępnij Napisano 9 Października 2005 No właśnie Fryta - jaka była różnica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 10 Października 2005 Udostępnij Napisano 10 Października 2005 5 złoty - zawsze coś :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Października 2005 Udostępnij Napisano 16 Października 2005 a ja polecam www.bike-center.pl ceny bardzo konkurecyjne i sprawdzony bo kupowalem u nich kilka rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Października 2005 Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Znów wielki plus dla Arnika :-D Zamówiłem u niego tylnie kółko na Woodmanie i DH19. Wszystko pro zaplecione, jeździ się świetnie na nim, nic tylko jeździć, jeździć i jeździć. Fakt, że przesyłka szła długo ale to nie wina Arniego tylko poczty(ehh co za ludzie tam pracują :sad: ). Oczywiście następne zakupy będę robił także u Arnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffi Napisano 26 Października 2005 Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Witam Polecam sklep PROBIKES. Zakupiłem tam buty shimano 120 w rewelacyjnej cenie 230 zł :shock: . Zamówiłem w niedziele, w poniedziełek przelałem pieniążki i we wtorek buciki były już u mnie :grin: . Aha w przypadku przedpłaty przesyłka gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 1 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Sklep ArniK - rewelacja! Jest to, czego nie ma w innych sklepach. Bardzo indywidualne podejście do klienta. Człowiek dzwoni i uzgadnia z tobą osobiście w razie problemów. Zamawiałem piastę Soul-Kozak na 32 otwory. W Kozaku takich już nie mieli, ale ArniK załatwił, żeby mi taką dorobili. Polecam sklep ArniK gorąco! Gościu jest naprawdę wporzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.