Skocz do zawartości

[opinie] Internetowe Sklepy Rowerowe

Alvaren

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

NIE POLECAM !!!!!!!!!!! :evil: kupowania czegokolwiek w sklepie UNIBIKE!!!!!!!! :evil:

www.unibike.pl

Zamówiłem tam towar 09.02. i do tej pory nic nie dostałem chociaz kase wysłałem w ten sam dzień co zamówiłem!!!!!!!! :evil: Najpierw babka zgubiła zamówienie to teraz wysyłają tydzień !!!!!!!! :evil: Pier......ny sklep K.....a mać Niech się zajmą sprzedażą zniczy na cmentarzach a nie cześći rowerowych przez net !!!!! :evil: Chociaz wątpie żeby sobie poradzili ze zniczami :evil: :evil: :evil: :evil:

Napisano

Trudno musze czekac dalej nic innego nie mogę zrobić ale to pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie !!!!!!!!!!!!! i myśle że wasz też !!!!!!!! :evil: chyba że chcecie się pierd....ć z tym gównianym sklepem !!!!!!

Napisano

a ja od kilku dni chcę kupić chwyty TGV ritcheya, łańcuch pc-48 srama, i rogi jakieś czarne o długości chwytnej conajmniej 10 cm i mam kłopot...

albo nie odpisują, albo nie mają, albo każą czekać ch.. wie ile, albo mi cena nie odpowiada...

może Wy mi pomorzecie...?? :-(

Napisano
:D Komarr widze, ze jednak i tak nie mozesz ich kupic :lol: czyli pewnie poczekasz, jak bede mial jakies zamowienia do Ritcheya, to Ci zamowie ;-)....a tak przy okazji to troche sie OT robi :/ ...pozdrowka ALL forumowicze :P
Gość kani_k
Napisano

:grin: arnik.no-ip.com SPOKO SKLEP POLECAM wedle mnie naj leprzy sklep pod słoncem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic dodac nic ując polecam :grin:

Napisano

no ja wiem, gadam z arnikiem już długo... ale trzeba poczekać troszkę bo nie wszystkie zamówienia można od ręki zrealizować...

no chyba że kupicie coś u Arniego z grupy Ritcheya... to będę szczęśliwy...:)))

(RITCHEY THE BEST) :lol:

Gość nołnejm:)
Napisano

Arnik, rzeczywiście dobry sklep, wykonałem "testowe" zamówienie i żadnych problemów. Obawiam się, że to nie były tam moje ostanie zakupy hehehe :lol: A co do mk bike to na stronce to oni może mają dużo sprzętów, ale już w normalnym sklepie to pustki świecą :-? (przynajmniej w Gliwicach)

Napisano

Z tym Ritcheyem - to ja się dopisuję do kolejki (u Arnika oczywiście) :( . Na mostek się zasadzam :P . Kto da - a raczej weźmie - więcej, żeby się nam prędzej uzbierało :wink: :?:

Pozdrówko pełne nadziei i oczekiwania :-) ...

PS. ewentualnie - może być Truvativ :wink: .

Napisano

Komarr ale to jest smycz FOX'a... wszędzie tyle kosztuje jak nie drożej... jeżeli była by to firmowa smyczunia to się zgadzam.... ogólnie Cyklotur ma dobre ceny... :grin: ktoś popiera ? a może sprzeciw ? :D

Napisano

Zgadzm się , za friko musiało by być logo "Cyklo" , a za Fox-a trza becalować.To nic , że pasek ten sam , marketing to marketing. :sad:

Napisano

to ja zrobię konkurencję, wyprodukuje tych smyczy 1000 i na allegro będę rżnoł....

jak to sie mówi śmierć frajerom....

Napisano
Komarr ale to jest smycz FOX'a... wszędzie tyle kosztuje jak nie drożej... jeżeli była by to firmowa smyczunia to się zgadzam.... ogólnie Cyklotur ma dobre ceny...  :grin: ktoś popiera ? a może sprzeciw ?  :D

Zgadzam się

Napisano

ceny ma dobre ale smycz jest droga, dla mnie taki marketing jest żadnym marketingiem gdzie ceny się zawyża i robi sztuczną markę... dobre firmy takie rzeczy gratisowo rozdają...heh

jak dla mnie smycz foxa niczym sie nie rużni od np takiej którą mam "cola strong" :lol:

Napisano

Ale przecież nikt ci nie każe kupować tej smyczy, więc o co chodzi ?? Cena jest jaka jest, jak ktoś chcesz szpanować to kupuje taką smycz FOX'a, a jak nie to kupi zwykłą za parę zł.

Gość BikerFG
Napisano
ceny ma dobre ale smycz jest droga, dla mnie taki marketing jest żadnym marketingiem gdzie ceny się zawyża i robi sztuczną markę...  dobre firmy takie rzeczy gratisowo rozdają...heh

jak dla mnie smycz foxa niczym sie nie rużni od np takiej którą mam "cola strong"  :lol:

masz racje to powinny byc gratisy, ale ten marketing akurat polega na tym, zeby trzaskac kase na czym tylko sie da (nie wazne, ze maja darmowa reklame :D na kawalku "sznurowki").

Napisano

opinia na temat reklamacji!

jak w cylkoturze i bikeonline nie miałem problemów z zamówieniem i przesyłka, to zaczał się kłopot z reklamacja: bike on line dobry kontakt bez problemu - reklamować można i szybko sprawe załatwią.

za to cyklotur - pomyłka!!! nie radze nic tam teklamować. dostałem paczke, okazało się że towar jest wadliwy, odesłałem i zadzwoniłem że proszę o szybkie rozpatrzenie reklamacji, ponieważ ten towar bbył mi niezbedny do jeżdżenia zimą, pan miłym głosem powiedział, że owszem. czejkałem 2 tygodnie i nic, zadzwoniłem ponownie, ponownie wytłumaczyłem o co chodzi powiedzieli że już wysyłają, minęly znów 2 tygodnie, byłem juz wkr urwiony solidnie zadzwoniłem i pan powiedziął, że teraz niema tego rozmiaru, ale bedzie za 3 tygodnie....######!!! poprosiłem o rozmiar większy, który był i jakoś pasuje....ale nawet sie nie odezwali, a według naszego prawa maja max 14 dni na reklamacje!!! cyklotur i reklamacja - nigdy więcej!!! :grin:

Napisano

W ogóle Cyklotur - nigdy więcej :x . Próbowałam z nimi pogadać via e-mail na temat mostka, który mnie interesował - nie odpowiadają na posty (olewają potencjalnego klienta :evil: :!: ). A jeśli już z łaski swojej odpiszą (po kilkukrotnym indagowaniu :!: ), to niekonkretnie... Ostatecznie nie uzyskałam odpowiedzi na moje pytanie. Konkluzja: tym panom już podziękuję ;-) .

Pozdrówko koleżankom i kolegom :-) .

Gość BikerFG
Napisano

jak na razie kilka zakupow zrobilem w Cyklotur i nie bylo problemu, raz do mnie zadzwonili jak zamowilem bluze, bo aktualnie nie mieli jej dostepnej i zaproponowali inna, nie moge narzekac na nich puki co. ostatnio kupowalem u nich plecak, 3-4 dni od zlozenia zamowienia plecak juz mialem w domu. moze mialem szczescie nie wiem.

za to niezle "jaja" mialem z kolegami z dirt.pl... udalo mi sie z ktoryms z nich zamienic kilka slow na GG i to wszystko (zadnego problemu niby nie bylo z dostepnoscia towaru ;) )... generalnie - totalnie mnie olali, wiec ja zrobilem to samo wzgledem nich :f**koff:

Napisano

ja również nie miałem... dwa dni temu zrobiłem tam zakupy na kwotę blisko 300 PLN, przed tym pisałem do nich kilka razy i za każdym razem odpowiadali miło, w miarę szybko i uprzejmnie... teraz tylko czekam na przesyłkę... :grin: tylko łańcuch CN-IG31 kupiłem parę złotych drożej niż u Arniego ale... :-(

Gość Ecia
Napisano

No tak... Może gdybym interesowała się szpejem za 3 stówy, a nie za marne 70 zeta, też by ze mną miło rozmawiali :twisted: .

Pozdrówko niższej kategorii :-) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...