Mod Team Puklus Napisano 7 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ostatnio robilem małe zakupy w XTRaBike.pl . Kupilem adapter hamulca i owijke na kiere. Kupiulem czwartego stycznia kasa poleciała piątego paczak była u mnie szóstego. Szybko i za to" + "rozpakowuje patrze owijka jest, adapter jest...ale inny Nie powiem ze sie zdenerwowałem zdeczka, zaraz za telefon i mowie o co kaman. Mowie ze ja wsprawie paczki ogolnie ok ale adapter nie taki , gosc do mnie ze wie i ze sie naradzał z dystrybutorem i ze wszystko jest ok NO moze chodziło mu o kogo innego powidziałem ze zamiast adaptera S/P dostałem P/S i nijak mi on niepotrzebny. Chwilowa konsternacja podałem numer zamowienia i faktycznie ich błąd. Gość mowi ze natychmiast mi wysyła prawidłowy a ja zebym mu odesłał poleconym. Tak tez zrobilem . Miłe zaskoczenie mnie spotkało jak dziś przyszedł listonosz z moim adapterem . NIe sądziłem ze tak szybko przyjdzie dlatego znowu" + "za szybkość działania, kolejnym" + "jest ze w paczce była kasa za przesyłke jak obiecali. Czyli Ogolnie dobre wrazenie szybka reakcja tylko ten mały " - "za błedny adapter w pierwszej przesyłce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Zamawiał ktoś coś kiedyś na www.bike-on.pl albo www.bikeon.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Co do powyższego posta, sam sprawdziłem i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matoshiba Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 emtebe.pl ktos korzystał z usług tego sklepu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redsky Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Co do powyższego posta, sam sprawdziłem i polecam. Witam... Mam pytanie do kolegi jak szybko realizują przesyłki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolinii Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 www.rowerymerida.com.pl - zaplatał ktoś u nich koła? warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMichalx Napisano 12 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Polecam sklep emtebe.pl fachowa obsługują i dbają o klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
canar Napisano 14 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Jakieś opinie o probikes.pl ? Na pierwszy rzut strony w google wyglada to dosc nie pewnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal3k Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam, nie wiecie czy sklep www.rowerek.com to jest ten sam co rowerek.com.pl o którym jest tyle negatywnych opinii ? Promocje mają fajne http://www.rowerek.com/index.php?p751,amortyzator-epicon-rl-26-1-1-8-cala-ahead-bez-piwotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damezza Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam Serdecznie wprawdzie na forum jestem świeżyną, ale chciałbym się podzielić swoim doświadczeniem co do sklepu internetowego.. Jestem z Bydgoszczy i szperając po internecie natrafiłem na sklep: www.masterbike.com.pl akurat od dłuższego czasu poruszam się Kross - em razem z żoną i w naszej rodzinie fajnie ten rowerek się spełnia . dlatego szukając po marce Kross wpadła mi strona dystrybutora Kross-a z Grudziądza gdzie dokonałem zakupów. Lekko się obawiałem , lecz po dostawie było miłe zaskoczenie!!! rowerek był w pełni przygotowany do Jazdy , wyregulowany , po prostu Totalne zaskoczenie - nigdy nie byłem tak obsłużony przez sklep internetowy. Od razu zamówiłem rowerek dla żony , mamy Kross-a HEXAGON V4 i LEVEL A2 )) Na pierwszy rowerek czekałem 1-dzień roboczy ( za pobraniem ) za drugi przelałem pieniążki na konto , ponieważ zależało mi na czasie ( urodziny ) sprzedawca dostarczył mi pod dom osobiście - chyba nie muszę się rozpisywać więcej.. Ogólnie ceny ma bardzo dobre - i zaskoczył mnie obsługą , pomocą techniczną... Naprawdę Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam... Mam pytanie do kolegi jak szybko realizują przesyłki Pozdrawiam Odnośnie bike-on. Cranki u nich zamawiałem i 4 dni. Osobiście do nich mam blisko i zawsze obsługa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pachol Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ja robiłem zakupy w rowerzysta.pl i bardzo sobie chwalę, konkretny kontakt i ekspresowa przesyłka. Może nie maja za dużego asortymentu ale jak coś się trafi to na pewno po bardzo dobrej cenie + możliwość negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Polecam: cyklotour.com i centrumrowerowe.pl Duży asortyment i szybka wysyłka i oczywiście fachowa pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Rejestrował się ktoś na www.winstanleysbikes.co.uk ? Chcę kupić tam siodło Charge Spoon a mam problem z rejestracją. Mianowicie przy polach adresu : House number/name i Adress Line 1 i 2 Poza tym opinie co do transportu/płatności mile widziane. Rejestrował się ktoś na www.winstanleysbikes.co.uk ? Chcę kupić tam siodło Charge Spoon a mam problem z rejestracją. Mianowicie przy polach adresu : House number/name i Adress Line 1 i 2 Poza tym opinie co do transportu/płatności mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Podpytaj miejscowych "angoli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchanodozol Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam. Macie jakieś doświadczenia ze sklepem rower.com (sklep.rower.com) nie mylić z rowery.com.pl Mają dość fajne ceny (po zarejestrowaniu) ale jakoś tak dziwnie ubogo mi ta strona wygląda. Kilka razy kupowałem w tym sklepie.W większośći tranzakcji wszystko było ok do czasu gdy zamówiłem suport.Po otwarciu paczki okazało się ,że miski są wyrobione(suport był czyściutki w nowym pudełeczku ale miski nosiły ślady użytkowania)Rabaty na rower (nie wiem jak jest w innych sklepach)ale tu to wielka ściema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ostatnio zakupiłem krossa w mudserwis.com, wynegocjowałem dobrą cenę, to mój drugi rower zakupiony w tym sklepie. Dziś byłem z reklamacją -wczoraj założony u nich nowy łańcuch HG73 rozleciał się po paru min jazdy, cóż sh*t happens nawet najlepszym. Właściciel osobiście założył nowy łańcuch, przeprosił i dostałem jeszcze souvenira Jak najbardziej polecam, jakość wklepu wychodzi gdy pojawiają się problemy, tu problem wzorowo rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpus Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Odnośnie bike-on. Cranki u nich zamawiałem i 4 dni. Osobiście do nich mam blisko i zawsze obsługa ok. Ja też mogę pochwalić bike-on.pl. Szybka wysyłka, dobry kontakt i do tej pory bezkonkurencyjne ceny wysyłki: do 100 zł za darmo. Szkoda, że zwiększyli limit do 200 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpus Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Ja też mogę pochwalić bike-on.pl. Szybka wysyłka, dobry kontakt i do tej pory bezkonkurencyjne ceny wysyłki: do 100 zł za darmo. Szkoda, że zwiększyli limit do 200 zł. Korekta: oczywiście "od 100 zł" a nie "do 100 zł". Teraz i tak jest od 200 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Cześć, zamawiał ktoś w sklepie moresales.com.my? Chce kupic u nich koszulke, ciezko ja dostac w Polsce a tam jest za niecale 93PLN ;o http://www.moresales.com.my/catalog/entry/tbeozcfx.shtml Ile moze kosztowac przesyłka koszulki do Polski i ile czasu trwa dostawa z Malezji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobryrower Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Czy ktoś z forum miał już przyjemność kupować na Dobry rower? Dotychczas wszystkie transakcje przebiegły wzorowo więc myślę że nie powinno być żadnych zażaleń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 http://www.centrumrowerowe.pl/ Bez problemów, zero stresu i niedomówień. Licznik sigma zapakowany w 10cm warstwę foli bombelkowej sam się zdziwiłem czemu taka paczka wielka. Zamówiony w środę(przelew na konto), przyszedł w poniedziałek . Paczka otwarta w obecności kuriera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialek Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 http://sixseconds.pl/ Polecam. Zamówiłem u Nich komplet opon. Zamówienie w środę wieczorem, kurier zapukał do drzwi w sobotę. Wszystko pięknie, nie mam nic do zarzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 hej, ja wczoraj ze znajomą kupowałem dla niej rower (na zlot forumowy), polazilismy po kilku sklepach az trafilismy do mudserwis w krakowie ktory tez prowadzi esklep, powiem tak, z miejsca za hexagona v6 2010(bo taki sie weronice podobał a i ja jako bardziej obcykany w temacie nie mialem zastrzezen wiekszych do tego roweru) c.kat. 1299,- upuścili te 99 złotych.. myślalem ze wiecej cos zrzuca cene jak juz ktos pisal nawet i na 1100 zl. ale i tak byla to najnizsza cena jaka nam zaoferowano, potem za komplet lampek jej zrzucili cene jeszce o 17 zlotych! tak więc polecam mudserwis! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcek Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Zna ktoś jakiś sklep internetowy (polski, niemiecki) z dużym wyborem ram Specialized i Haibike? Chodzi mi o same ramy. Pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.