Skocz do zawartości

[opinie] Internetowe Sklepy Rowerowe

Alvaren

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Ostatnio robilem małe zakupy w XTRaBike.pl . Kupilem adapter hamulca i owijke na kiere. Kupiulem czwartego stycznia kasa poleciała piątego paczak była u mnie szóstego. Szybko i za to" + "rozpakowuje patrze owijka jest, adapter jest...ale inny :D

Nie powiem ze sie zdenerwowałem zdeczka, zaraz za telefon i mowie o co kaman. Mowie ze ja wsprawie paczki ogolnie ok ale adapter nie taki , gosc do mnie ze wie i ze sie naradzał z dystrybutorem i ze wszystko jest ok :D NO moze chodziło mu o kogo innego :P powidziałem ze zamiast adaptera S/P dostałem P/S i nijak mi on niepotrzebny.

Chwilowa konsternacja podałem numer zamowienia i faktycznie ich błąd. Gość mowi ze natychmiast mi wysyła prawidłowy a ja zebym mu odesłał poleconym. Tak tez zrobilem . Miłe zaskoczenie mnie spotkało jak dziś przyszedł listonosz z moim adapterem :P. NIe sądziłem ze tak szybko przyjdzie dlatego znowu" + "za szybkość działania, kolejnym" + "jest ze w paczce była kasa za przesyłke jak obiecali.

Czyli Ogolnie dobre wrazenie szybka reakcja tylko ten mały " - "za błedny adapter w pierwszej przesyłce.

• 3 tygodnie później...

Witam Serdecznie

wprawdzie na forum jestem świeżyną, ale chciałbym się podzielić swoim doświadczeniem co do sklepu internetowego..

Jestem z Bydgoszczy i szperając po internecie natrafiłem na sklep: www.masterbike.com.pl

akurat od dłuższego czasu poruszam się Kross - em razem z żoną i w naszej rodzinie fajnie ten rowerek się spełnia .

dlatego szukając po marce Kross wpadła mi strona dystrybutora Kross-a z Grudziądza gdzie dokonałem zakupów.

Lekko się obawiałem , lecz po dostawie było miłe zaskoczenie!!! rowerek był w pełni przygotowany do Jazdy , wyregulowany , po prostu Totalne zaskoczenie - nigdy nie byłem tak obsłużony przez sklep internetowy.

Od razu zamówiłem rowerek dla żony , mamy Kross-a HEXAGON V4 i LEVEL A2 ;)))

Na pierwszy rowerek czekałem 1-dzień roboczy ( za pobraniem ) za drugi przelałem pieniążki na konto , ponieważ zależało mi na czasie ( urodziny ) sprzedawca dostarczył mi pod dom osobiście - chyba nie muszę się rozpisywać więcej..

Ogólnie ceny ma bardzo dobre - i zaskoczył mnie obsługą , pomocą techniczną... Naprawdę Polecam

Ja robiłem zakupy w rowerzysta.pl i bardzo sobie chwalę, konkretny kontakt i ekspresowa przesyłka. Może nie maja za dużego asortymentu ale jak coś się trafi to na pewno po bardzo dobrej cenie + możliwość negocjacji

• 1 miesiąc temu...

Rejestrował się ktoś na www.winstanleysbikes.co.uk ?

Chcę kupić tam siodło Charge Spoon a mam problem z rejestracją.

Mianowicie przy polach adresu : House number/name i Adress Line 1 i 2

Poza tym opinie co do transportu/płatności mile widziane.

Rejestrował się ktoś na www.winstanleysbikes.co.uk ?

Chcę kupić tam siodło Charge Spoon a mam problem z rejestracją.

Mianowicie przy polach adresu : House number/name i Adress Line 1 i 2

Poza tym opinie co do transportu/płatności mile widziane.

• 3 tygodnie później...

Witam.

Macie jakieś doświadczenia ze sklepem rower.com (sklep.rower.com) nie mylić z rowery.com.pl

Mają dość fajne ceny (po zarejestrowaniu) ale jakoś tak dziwnie ubogo mi ta strona wygląda.

Kilka razy kupowałem w tym sklepie.W większośći tranzakcji wszystko było ok do czasu gdy zamówiłem suport.Po otwarciu paczki okazało się ,że miski są wyrobione(suport był czyściutki w nowym pudełeczku ale miski nosiły ślady użytkowania)Rabaty na rower (nie wiem jak jest w innych sklepach)ale tu to wielka ściema.

post-127258-1272314039,71_thumb.jpg

Ostatnio zakupiłem krossa w mudserwis.com, wynegocjowałem dobrą cenę, to mój drugi rower zakupiony w tym sklepie.

Dziś byłem z reklamacją -wczoraj założony u nich nowy łańcuch HG73 rozleciał się po paru min jazdy, cóż sh*t happens nawet najlepszym.

Właściciel osobiście założył nowy łańcuch, przeprosił i dostałem jeszcze souvenira :)

Jak najbardziej polecam, jakość wklepu wychodzi gdy pojawiają się problemy, tu problem wzorowo rozwiązany.

• 3 tygodnie później...

Odnośnie bike-on. Cranki u nich zamawiałem i 4 dni. Osobiście do nich mam blisko i zawsze obsługa ok.

Ja też mogę pochwalić bike-on.pl. Szybka wysyłka, dobry kontakt i do tej pory bezkonkurencyjne ceny wysyłki: do 100 zł za darmo. Szkoda, że zwiększyli limit do 200 zł.

Ja też mogę pochwalić bike-on.pl. Szybka wysyłka, dobry kontakt i do tej pory bezkonkurencyjne ceny wysyłki: do 100 zł za darmo. Szkoda, że zwiększyli limit do 200 zł.

Korekta: oczywiście "od 100 zł" a nie "do 100 zł". Teraz i tak jest od 200 zł.

• 3 tygodnie później...

hej, ja wczoraj ze znajomą kupowałem dla niej rower (na zlot forumowy), polazilismy po kilku sklepach az trafilismy do mudserwis w krakowie ktory tez prowadzi esklep, powiem tak, z miejsca za hexagona v6 2010(bo taki sie weronice podobał a i ja jako bardziej obcykany w temacie nie mialem zastrzezen wiekszych do tego roweru) c.kat. 1299,- upuścili te 99 złotych.. myślalem ze wiecej cos zrzuca cene jak juz ktos pisal nawet i na 1100 zl. ale i tak byla to najnizsza cena jaka nam zaoferowano, potem za komplet lampek jej zrzucili cene jeszce o 17 zlotych! tak więc polecam mudserwis!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...