Skocz do zawartości

[opinie] Internetowe Sklepy Rowerowe

Alvaren

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja ostatnio kupiłem ramę na downhill.pl. Chwilę czekałem na przesyłkę, ale za to z gwarancją dostałem naklejki i inne bajery. A ramka cudo (9, 81 Prodigy :D). Polecam ;)

Napisano

tak jak napisał poligono ja również mogę polecić downhill.pl może wyboru rzeczy nie ma jakiegoś powalającego ale stopniowo dodają nowe przedmioty. Mają też liczne promocje i punkty za kupowanie części ( potem punkty można na jakieś akcesoria wymienić)

najważniejszy jest jednak szybki i przyjemny kontakt oraz krotki czas oczekiwania na przesyłkę!!

Napisano

...natomiast nasz sklep wysyła za darmo, kurierem (za pobraniem i przy wpłacie na konto) przy zakupie online przez stronę www.t-bike.pl

rowery są oczywiście przygotowane do jazdy - wyregulowane, skręcone, sprawdzone .

Napisano

Najlepszy sklep w jakim zamawialem czesci i wszyscy moi znajomi tam zamawiaja to : www.chainreactioncycle.com .

mimo angielskiej strony maja polskich parcownikow i bez problemu mozna sie dogadac a wysylka szybko i tanio naprawde polecam

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Ja wszystkim polecam śmiało bike-land.pl możliwa SPORA negocjacja cen. b. dobra obsługa, szybka wysyłka!

ostatnio chciałem u nich zamówić okulary ( pro mach II bo chyba tylko u nich można je dostać ;/) no ale na maila nie odpisali, więc pomyślałem że szkoda czasu bawić się w przelewy zamówię za pobraniem i świetnie zrobiłem, bo ani okularów (od chyba 3tygodni) ani jakiegokolwiek z nimi kontaktu (nawet telefonu nie odbierają), nie wiem o co chodzi ale lepiej nie wysyłać im kasy moim zdaniem :D

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam

zapraszam wszystkich zainteresowanych na nową strone internetową, gdzie można zobaczyć rowery elektryczne i poczytać opinie o nich.

Pokazuje ona zalety użtkowania takiego roweru, nie każdy jest w stanie użytkować zwykły rower.

Zapraszamy jeszcze raz na www.rowery-elektryczne.pl

oraz na www.ecobike.pl

pozdrawiam

Napisano

extreme-shop.com.pl - 04.01 hamulec kupiony na allegro. Po około 2 tygodniach pojawił się u mnie w domu - z tarczą 185 i adapterem pod 160. Odesłałem adapter, prawidłowy ma do mnie dotrzeć na dniach. Nie mam co prawda powodu żeby narzekać jakoś szczególnie bo udało się wszystko w miarę sprawnie załatwić, ale mimo wszystko rozciągnęło się to strasznie w czasie przez małe przeoczenie. A rower kołami do góry.

Napisano

ktoś wie może coś o sklepie www.bikechip.pl ??

od miesiąca nie można dostać się na ich stronę..

na allegro nic nie maja..

Napisano

Ja ze sklepów polecam centrumrowerowe.pl i cyklotour.pl błyskawiczna przesyłka w obu przypadkach, a w przypadku cyklotouru bezpłatna (towar powyżej 250zł). Za to mbike coś się ociąga przesyłką, rękawiczki kupione w zeszłą sobotę zostały wysłane w czwartek po napisaniu maila co z przesyłką :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

OSTRZEGAM PRZED SKLEPEM ROWEROWYM KSPORT.PL PRZELAŁEM PIENIĄŻKI NA KONTO I JUŻ PONAD MIESIĄC NIE MAM ZAMÓWIONEGO AMORTYZATORA . MAJĄ W OFERCIE ASORTYMENT KTÓREGO WOGÓLE NIE POSIADAJĄ :icon_mrgreen:

Napisano

ja też tego sklepu K-Sport nie polecam...

zamówiłem ramę XTCka w zeszłym roku, zamiast M-ki, dostałem Lkę - kiedy napisałem, że zamawiałem inny rozmiar, właścicielka, czyli Karolina Kozela powiedziała, że niestety, ale M-ki nie mają i koniec...

kiedy do niej dzwoniłem, odzywała się bardzo lekceważąco, [ np. jak mi się zachce to sprawdzę ] itd.

W końcu za namową taty poszedłem do Rzecznika Praw Konsumenta, babka napisała rzeczowe pismo, wezwała do zwrotu kasy bądź wymiany ramy, napisała co jej grozi i Kozela zmiękła :D

Przysłała kasę, nawet za przesyłkę ramy powrotną zapłaciła :P

Kolega w zeszłym roku jesienią zamówił buty u niej i też się nie umiał doczekać...

Co do godnych polecenia: Bikestacja, XTRaBike, Centrumrowerowe.pl, Extreme Shop, Synkros.

Napisano

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał kontakt ze sklepem MK BIKE GLIWICE:

http://www.mkbikeonline.com/sklep/

nie mylić z MK BIKE (dużą i znaną siecią sklepów rowerowych!

http://www.dobrerowery.com/

Mam wątpliwości odnośnie tego sklepu, po pierwsze strasznie kiepska strona internetowa, po drugie nigdy nie słyszałem żadnych opinii o tym sklepie, a tak się składa, że mają tam okularki, które mnie interesuja w bardzo dobrej cenie.

Napisano
Ja ze sklepów polecam centrumrowerowe.pl

Ostatnio zmienili skrypt sklepu, i zakupy sprawiają troche problemów (błędy w skrypcie, częste wylogowywanie, brak odpłatności kartą (pomimo informacji o takiej możliwości), nr konta przesyłany z opóźnieniem), ale genralanie, wszystko wskazuje na to że moje zamowienie zostanie do konca zrealizowane (tj. otrzymam przesyłkę :))

Mam nadzieję że problemy mają tylko czasowe, i niedługo wrócą do pełnej świetności. Generalnie - polecam :)

Napisano
Ostatnio zmienili skrypt sklepu, i zakupy sprawiają troche problemów (błędy w skrypcie, częste wylogowywanie, brak odpłatności kartą (pomimo informacji o takiej możliwości), nr konta przesyłany z opóźnieniem), ale genralanie, wszystko wskazuje na to że moje zamowienie zostanie do konca zrealizowane (tj. otrzymam przesyłkę :icon_wink:)

Mam nadzieję że problemy mają tylko czasowe, i niedługo wrócą do pełnej świetności. Generalnie - polecam :P

Tak, zmienili całe www i jakoś im wolno obsługa idzie. Nie wiem czy to wina tylu zamówień czy nowego systemu obsługi. Na razie mam info od obsługi zamówień żebym czekał na potwierdzenie :P więc czekam trzeci dzień już - a myślałem że części będę miał na ten weekend, bo z reguły obsługa była bardzo szybka.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja ze swojej strony polecam mocno sklep ROWEROWY.COM. Mają bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zamówiłem u nich piastę Novateca z osią 20mm. Niestety wysłali tylko samą piastę bez osi. Poinformowałem ich o tym, po czym dostałem ową oś kurierem na ich koszt. Oby więcej takich sklepów.

Napisano

Najczesciej cena rowerów jest zblizona albo taka jak sugerowana i wtedy jest OK, czasami jednak niektore sklepy przeginaja i wystawiaja ceny z kosmosu aby tylko jak najwiecej zarobic...

Napisano

Ja osobiścię mogę polecić sklep www.mudserwis.com . Nie dość, że jako chyba jedyny internetowy sklep rowerowy mają możliwość negocjacji ceny to jeszcze ich upusty są niemalże niewiarygodne! Kupiłem u nich swojego Krossa A4 i szczerze mówiąc żaden sprzedawca z mojej miejscowości nie obsłużyłby mnie osobiście lepiej niż oni przez internet;)

Polecam!

www.mudserwis.com

• 2 tygodnie później...
Napisano

Polecam centrumrowerowe.pl w środę 1 kwietnia zamówiłem u nich piastę tylną Shimano SLX dwa dni później paczuszka była już mnie ;)

Napisano
Witam,

Może ktoś z Was podzielić się opinią na temat sklepu www.erowerowy.pl ?

Arek

Ja mogę się podzielić. Zamówiłem u nic piasty SLX i tarczę hamulcową SLX. Dostałem informację że nie mają tylnej piasty więc pieniądze za nią wsadzą do paczki. Paczka przyszła po dwóch tygodniach z tym że bez tych pieniędzy. Zostały dopiero przelena po upływie 5 dni na moje konto. Mimo że mają niskie ceny to czas działania zniechęca do dalszych zakupów w tym sklepie. Niestety.

• 2 tygodnie później...
Napisano

ok ok bo Arnik to juz w 7 niebie sie znalazl ;) Ja moge wam tylko polecic bikeman.pl , a dlatego ten sklep a nie inny bo:

1. Maja bardzo szybka fajna i solidna obsluge.

2. Towar dochodzi szybko no i mozna odebrac go osobiscie.

3. Ceny nie sa super wysokie a sprzet najwyzszej jakosci no i bardzo szeroki wybor chyba wszystkiego co zwiazane z rowerem :D

Napisano

Mam zamiar kupić sobie Kross A6 z 2008r. W bardzo dobrej cenie (2100) mają ten rower 2 sklepy internetowe:

http://www.mudserwis.com - jak wyczytałem z forum sklep ma dobrą opinie, ale niestety mają tylko kolor czerwony.

http://www.rowery.shop.pl - nic nie znalazłem na forum na temat tego sklepu i akurat u nich jest czarna rama.

Niech ktoś się wypowie na temat tego 2 sklepu, bo chcialbym już zamówić rower lecz nie jestem pewien do końca.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam.Ja z kolei przypadkowo trafiłem na inny ciekawy sklep,gdzie mają fajne rowery.Nie jest to typowy sklep rowerowy,ale ofertę mieli ciekawą,więc ją przejrzałem i kupiłem mojej lasce.Nie wiem jak z częściami bo nie mają ich w ofercie ale kartę gwarancyjną dostałem, więc chyba nie będzie problemu.Podaje adres do stronki www.prezo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...