poligono Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja ostatnio kupiłem ramę na downhill.pl. Chwilę czekałem na przesyłkę, ale za to z gwarancją dostałem naklejki i inne bajery. A ramka cudo (9, 81 Prodigy ). Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickman Napisano 7 Października 2008 Udostępnij Napisano 7 Października 2008 tak jak napisał poligono ja również mogę polecić downhill.pl może wyboru rzeczy nie ma jakiegoś powalającego ale stopniowo dodają nowe przedmioty. Mają też liczne promocje i punkty za kupowanie części ( potem punkty można na jakieś akcesoria wymienić) najważniejszy jest jednak szybki i przyjemny kontakt oraz krotki czas oczekiwania na przesyłkę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tbikepl Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ...natomiast nasz sklep wysyła za darmo, kurierem (za pobraniem i przy wpłacie na konto) przy zakupie online przez stronę www.t-bike.pl rowery są oczywiście przygotowane do jazdy - wyregulowane, skręcone, sprawdzone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartol44 Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Najlepszy sklep w jakim zamawialem czesci i wszyscy moi znajomi tam zamawiaja to : www.chainreactioncycle.com . mimo angielskiej strony maja polskich parcownikow i bez problemu mozna sie dogadac a wysylka szybko i tanio naprawde polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ja wszystkim polecam śmiało bike-land.pl możliwa SPORA negocjacja cen. b. dobra obsługa, szybka wysyłka! ostatnio chciałem u nich zamówić okulary ( pro mach II bo chyba tylko u nich można je dostać ;/) no ale na maila nie odpisali, więc pomyślałem że szkoda czasu bawić się w przelewy zamówię za pobraniem i świetnie zrobiłem, bo ani okularów (od chyba 3tygodni) ani jakiegokolwiek z nimi kontaktu (nawet telefonu nie odbierają), nie wiem o co chodzi ale lepiej nie wysyłać im kasy moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigosz Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 A robił ktoś może zakupy w sklepie "Lapierre"? http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10043281 http://www.lapierre-rowery.pl/ jakieś opinie? Niby mają same pozytywy na allegro, ale wole być pewien na 100%? Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecobike Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Witam zapraszam wszystkich zainteresowanych na nową strone internetową, gdzie można zobaczyć rowery elektryczne i poczytać opinie o nich. Pokazuje ona zalety użtkowania takiego roweru, nie każdy jest w stanie użytkować zwykły rower. Zapraszamy jeszcze raz na www.rowery-elektryczne.pl oraz na www.ecobike.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 extreme-shop.com.pl - 04.01 hamulec kupiony na allegro. Po około 2 tygodniach pojawił się u mnie w domu - z tarczą 185 i adapterem pod 160. Odesłałem adapter, prawidłowy ma do mnie dotrzeć na dniach. Nie mam co prawda powodu żeby narzekać jakoś szczególnie bo udało się wszystko w miarę sprawnie załatwić, ale mimo wszystko rozciągnęło się to strasznie w czasie przez małe przeoczenie. A rower kołami do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ktoś wie może coś o sklepie www.bikechip.pl ?? od miesiąca nie można dostać się na ich stronę.. na allegro nic nie maja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 7 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ja ze sklepów polecam centrumrowerowe.pl i cyklotour.pl błyskawiczna przesyłka w obu przypadkach, a w przypadku cyklotouru bezpłatna (towar powyżej 250zł). Za to mbike coś się ociąga przesyłką, rękawiczki kupione w zeszłą sobotę zostały wysłane w czwartek po napisaniu maila co z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav111 Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 OSTRZEGAM PRZED SKLEPEM ROWEROWYM KSPORT.PL PRZELAŁEM PIENIĄŻKI NA KONTO I JUŻ PONAD MIESIĄC NIE MAM ZAMÓWIONEGO AMORTYZATORA . MAJĄ W OFERCIE ASORTYMENT KTÓREGO WOGÓLE NIE POSIADAJĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ja też tego sklepu K-Sport nie polecam... zamówiłem ramę XTCka w zeszłym roku, zamiast M-ki, dostałem Lkę - kiedy napisałem, że zamawiałem inny rozmiar, właścicielka, czyli Karolina Kozela powiedziała, że niestety, ale M-ki nie mają i koniec... kiedy do niej dzwoniłem, odzywała się bardzo lekceważąco, [ np. jak mi się zachce to sprawdzę ] itd. W końcu za namową taty poszedłem do Rzecznika Praw Konsumenta, babka napisała rzeczowe pismo, wezwała do zwrotu kasy bądź wymiany ramy, napisała co jej grozi i Kozela zmiękła Przysłała kasę, nawet za przesyłkę ramy powrotną zapłaciła Kolega w zeszłym roku jesienią zamówił buty u niej i też się nie umiał doczekać... Co do godnych polecenia: Bikestacja, XTRaBike, Centrumrowerowe.pl, Extreme Shop, Synkros. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał kontakt ze sklepem MK BIKE GLIWICE: http://www.mkbikeonline.com/sklep/ nie mylić z MK BIKE (dużą i znaną siecią sklepów rowerowych! http://www.dobrerowery.com/ Mam wątpliwości odnośnie tego sklepu, po pierwsze strasznie kiepska strona internetowa, po drugie nigdy nie słyszałem żadnych opinii o tym sklepie, a tak się składa, że mają tam okularki, które mnie interesuja w bardzo dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja ze sklepów polecam centrumrowerowe.pl Ostatnio zmienili skrypt sklepu, i zakupy sprawiają troche problemów (błędy w skrypcie, częste wylogowywanie, brak odpłatności kartą (pomimo informacji o takiej możliwości), nr konta przesyłany z opóźnieniem), ale genralanie, wszystko wskazuje na to że moje zamowienie zostanie do konca zrealizowane (tj. otrzymam przesyłkę ) Mam nadzieję że problemy mają tylko czasowe, i niedługo wrócą do pełnej świetności. Generalnie - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek74 Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam, Może ktoś z Was podzielić się opinią na temat sklepu www.erowerowy.pl ? Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ostatnio zmienili skrypt sklepu, i zakupy sprawiają troche problemów (błędy w skrypcie, częste wylogowywanie, brak odpłatności kartą (pomimo informacji o takiej możliwości), nr konta przesyłany z opóźnieniem), ale genralanie, wszystko wskazuje na to że moje zamowienie zostanie do konca zrealizowane (tj. otrzymam przesyłkę )Mam nadzieję że problemy mają tylko czasowe, i niedługo wrócą do pełnej świetności. Generalnie - polecam Tak, zmienili całe www i jakoś im wolno obsługa idzie. Nie wiem czy to wina tylu zamówień czy nowego systemu obsługi. Na razie mam info od obsługi zamówień żebym czekał na potwierdzenie więc czekam trzeci dzień już - a myślałem że części będę miał na ten weekend, bo z reguły obsługa była bardzo szybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INsejn Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ja ze swojej strony polecam mocno sklep ROWEROWY.COM. Mają bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zamówiłem u nich piastę Novateca z osią 20mm. Niestety wysłali tylko samą piastę bez osi. Poinformowałem ich o tym, po czym dostałem ową oś kurierem na ich koszt. Oby więcej takich sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwonagaik Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Najczesciej cena rowerów jest zblizona albo taka jak sugerowana i wtedy jest OK, czasami jednak niektore sklepy przeginaja i wystawiaja ceny z kosmosu aby tylko jak najwiecej zarobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ja osobiścię mogę polecić sklep www.mudserwis.com . Nie dość, że jako chyba jedyny internetowy sklep rowerowy mają możliwość negocjacji ceny to jeszcze ich upusty są niemalże niewiarygodne! Kupiłem u nich swojego Krossa A4 i szczerze mówiąc żaden sprzedawca z mojej miejscowości nie obsłużyłby mnie osobiście lepiej niż oni przez internet;) Polecam! www.mudserwis.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathie Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Polecam centrumrowerowe.pl w środę 1 kwietnia zamówiłem u nich piastę tylną Shimano SLX dwa dni później paczuszka była już mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KONAbiker Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czy robił ktoś zakupy w sklepie 'bikershop'? http://www.ewosoft.alpha.pl/bikershop-lato/ Jakie macie wrażenia? Bo planuje zrobić tam zakupy pierwszy raz, ale jakoś mało profesjonalnie mi to wygląda, sam nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathie Napisano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam, Może ktoś z Was podzielić się opinią na temat sklepu www.erowerowy.pl ? Arek Ja mogę się podzielić. Zamówiłem u nic piasty SLX i tarczę hamulcową SLX. Dostałem informację że nie mają tylnej piasty więc pieniądze za nią wsadzą do paczki. Paczka przyszła po dwóch tygodniach z tym że bez tych pieniędzy. Zostały dopiero przelena po upływie 5 dni na moje konto. Mimo że mają niskie ceny to czas działania zniechęca do dalszych zakupów w tym sklepie. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oriente Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 ok ok bo Arnik to juz w 7 niebie sie znalazl Ja moge wam tylko polecic bikeman.pl , a dlatego ten sklep a nie inny bo: 1. Maja bardzo szybka fajna i solidna obsluge. 2. Towar dochodzi szybko no i mozna odebrac go osobiscie. 3. Ceny nie sa super wysokie a sprzet najwyzszej jakosci no i bardzo szeroki wybor chyba wszystkiego co zwiazane z rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DooMsDaY Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mam zamiar kupić sobie Kross A6 z 2008r. W bardzo dobrej cenie (2100) mają ten rower 2 sklepy internetowe: http://www.mudserwis.com - jak wyczytałem z forum sklep ma dobrą opinie, ale niestety mają tylko kolor czerwony. http://www.rowery.shop.pl - nic nie znalazłem na forum na temat tego sklepu i akurat u nich jest czarna rama. Niech ktoś się wypowie na temat tego 2 sklepu, bo chcialbym już zamówić rower lecz nie jestem pewien do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky1981 Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam.Ja z kolei przypadkowo trafiłem na inny ciekawy sklep,gdzie mają fajne rowery.Nie jest to typowy sklep rowerowy,ale ofertę mieli ciekawą,więc ją przejrzałem i kupiłem mojej lasce.Nie wiem jak z częściami bo nie mają ich w ofercie ale kartę gwarancyjną dostałem, więc chyba nie będzie problemu.Podaje adres do stronki www.prezo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.