Kriss Napisano 8 Maja 2008 Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kupowałem na xtrabike.pl, dwa razy u formickiego - formicki-bike.pl i przedwczoraj na bikestacja.pl - drugi raz (przesłałem pieniądze, przelew zaksięgowano wczoraj, dziś była paczka) i wszystkie te sklepy oceniam bardzo dobrze - szybko, sprawnie i zgodnie z opisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikus270 Napisano 9 Maja 2008 Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 www.latarki.pl - swietne oswietlenie rowerowe, ci z mactronica bardzo sie poprawili, na cholere plalcic za zagranicznego producenta jak w koncu mamy naszego polskiego z prawdziwego zdarzenia! kupilem mlf-1w oraz " pchelki"http://latarki.pl/0,0,95,hit_lampka_mini_przednia_fl_2sl przednia i tylna-paczka przyszla mi kurierem na drugi dzien!! zastanawiam sie jesczze nad czolowka -polecam sklpe wszystkim i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 9 Maja 2008 Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Niektorzy tutaj chyba nie wiedza co znaczy czekac na czesci Z mojej strony polecam tanierowerowanie.pl bo mostek przyszedl szybko i nawet wage napisali (prosilem o najlzejszy). Jak kupowalem cos w XTRabike to mialem zawsze szybko i sprawnie. W BikeCenter podobnie. Z Arnikiem doswiadczen nie mam bo czekam na kola od marca gdzies. Tylko ze to nie jego wina skoro dystrybutor piast nie mial... Piasty doszly do niego na poczatku tygodnia wiec zobacze kiedy bede mial paczke u siebie. Ale kontakt z nim jest bardzo dobry i mily wiec spoko Choc ceny nie zawsze najnizsze ale sie stara Centrumrowerowe... tez czekalem. Dlugo. Bo nie mieli siodelka. Z miesiac czekania. Jak poprosilem o zwazenie opon i wyslanie zwazonych to dostalem inne. Tzn waga sie jednej nie zgadzala (20 gram wiecej). Ponadto nagle stwierdzili ze musze wiecej zaplacic za przesylke bo pompka zwieksza gabaryt. Malo tego, domawialem w/w opony i jak to robilem byly po 95 a wyslali mi je po cenie ponad 105zl sztuka. Czesc roznicy zwrocili mi na konto ale niesmak pozostaje. Znajomy zmawia u nich tez cos i ma problemy z siodelkiem. Ostatecznie musial wybrac inne. Tak naprawde moge jednoznacznie polecic XTRabike, BikeCenter, tanierowerowanie.pl i Arnika. Choc w przypadku Arnika zalezy kiedy dostane w koncu te kola. Aha - cykloturu nie licze bo ja go traktuje jak sklep stacjonarny. Ale gdybym mial nan iego patrzec jak na internetowy to znajdzie sie na liscie polecanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jak przedstawia się wasza opinia co do sklepu Probikes.pl? Chce tam kupić buty+pedały. Piszą żę przesyła przy wpłacie na konto jest 0ZŁ. Ile czasu trwa dostarczenie towaru i jak wygląda sprawa z ewentualnym zwrotem towaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
postman Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam. Potrzebuje opinii o sklepie z odzieza rowerowa MIKE SPORT.pl . Ktos cos moze u nich zamawial? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 W Mikesport kupowałem spodnie, rękawiczki, czapkę, rękawki i wszystko super, można śmiało zamawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
postman Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Dzieki za info Paviarotti. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 23 Maja 2008 Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Też ze swej strony dorzucam plusa na konto tanierowerowanie.pl za przesłanie oferty na części, wszystkie po przecenach (wybór większy niż w ich internetowym sklepie) i wywiązanie się w 100% z zadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zola Napisano 28 Maja 2008 Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ze swojej strony mogę śmiało polecić BikeCenter, 2 razy robiłem zakupy w tym sklepie i za każdym razem przesyłka była nadspodziewanie szybko w porównaniu do innych sklepów ( np. cyklotur, xtrabike). Ostatnim razem na stanie nie było 2 sztuk ekspandera do rury sterowej tylko jedna, więc dostałem drugą sztukę o model wyższą po tej samej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł-Sz Napisano 29 Maja 2008 Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ode mnie plus dla sklepu www.bikesquad.pl Kupiłem tam kiere, przyszła szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Jakby ktoś chciał zakupić nawigację Garmina taniej niż od PL dystrybutora to polecam: http://handtec.co.uk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzeM Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Bikestacja.pl Poniedziałek - zamówienie sztycy WCS 27.2 Wtorek - potwierdzenie przyjęcia zamówienia, potwierdzenie realizacji Środa - przyjeżdża kurier ze sztycą...31.6 - pomyłka, zdarza się, myślę odeślę i po jakimś czasie przyjdzie prawidłowa. Odsyłam. Czwartek - kurier z prawidłową sztycą - nie czekali na zwrot, wysłali od razu. Pełny profesjonalizm Pana Łukasza z Bikestacji. Gorąco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meyde9 Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam. Mam pytanie: jak to jest ze sklepem www.chainreactioncycles.com Przy zakupie towarów powyżej 100funtów jest podobno wysyłak free do Polski, ale przy zakupie roweru za znacznie większe pieniądze trzeba juz zapłacić za przesyłkę 30 funtów ?? Kupował ktoś tam rower ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 prawdopodobnie to kwestia wagi i gabarytow paczki, byc moze jej wartosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozv Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Przy zakupie towarów powyżej 100funtów jest podobno wysyłak free do Polski, ale przy zakupie roweru za znacznie większe pieniądze trzeba juz zapłacić za przesyłkę 30 funtów ?? Nic tam jeszcze nie kupowałem, ale: "FREE SHIPPING on all orders over £100GBP *Excluding complete Bicycles or similar sized large packages" dokładnie tak jest tam napisane i więcej szczegółów nie znalazłem. No i wygląda na to, że w każdej chwili można sprawdzić ile będzie kosztowała wysyłka, a ten podawany koszt odpowiada temu, co twierdzą w opisie kosztów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damzac Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ostatnio dokonalem zakupu dwoh opon shwalbe w sklepie internetowym tanierowerowanie.pl ----> sklep warty polecenia, dobry kontakt z klientem (odp na emaile przed zakupem jak i po zakupie), szybko przeslali mi zakupiony produkt w 3 dni liczac weekend po dokonaniu przelewu - polecam jeszcze dlatego ze maja ciekawe promocje, odemnie ocena "piątka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 27 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 witam Chcę kupić kompletny rower w usa. Proszę o podesłanie adresów sklepów online ze stanów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 28 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 na www.chainreactioncycles.com jest darmowa wysyłka przy kwocie powyżej 100funtów, ale nie obejmuje rowerów, ram i kół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziolek Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam, chciałbym wszystkim rowerzystom polecić sklep http://www.bikeonline.pl/ Pierwszy raz robiłem tam zakupy 2 lata temu. Kupowałem długie spodnie. Nie byłem pewny co do rozmiaru - zamówiłem L-kę, okazało się, że jest dla mnie za duża. Z wymianą nie było żadnego problemu, dodatkowo wysyłka wymienionej pary była gratisowa. Kilka dni temu kupowałem tam kask, tym razem wybrałem za mały rozmiar. I tym razem, błyskawiczna i bezproblemowa wymiana na większy model, dodatkowo wymieniony kask przyszedł kurierem gratis! :-) Niskie ceny (+ możliwość negocjacji) + bezproblemowe i szybkie wymiany towaru + wspaniała obsługa klienta = świetny, internetowy sklep rowerowy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delaro Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam. W dziale "sklepy internetowe" znalazlem sklep http://www.skiteam.pl/ SkiTeam . Jednak mam pytanie nie moge znalesc sposobu na zamowienie w tym sklepie czego kolwiek Zero buttonow typu "kup" etc. jak zamawiac z tego sklepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigipon Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 http://www.bikeonline.pl/ swietny sklep jestem bardzo zadowolony. zwrocili mi bezproblemowo 16zl po mojej wplacie, gdy nie mieli nypli jakie chcialem www.skleprowerowy.pl/ nick z allegro skleprowerowycom nie polecam poprzez allegro zamowilem u nich obrecz. pieniadze przelalem tego samego dnia. po tygodniu dowiedzialem sie ze czekaja na moja wplate. Po przeslaniu screena z dowodem przelewu zapewniono mnie, ze obrecz zostanie wyslana nastepnego dnia rano. Oczywiscie tak sie nie stalo, wyslali pojutrze, a ja ja otrzymalem wczoraj. Po 2och tygodniach od wplaty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ouzo Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam. W dziale "sklepy internetowe" znalazlem sklep http://www.skiteam.pl/ SkiTeam . Jednak mam pytanie nie moge znalesc sposobu na zamowienie w tym sklepie czego kolwiek Zero buttonow typu "kup" etc. jak zamawiac z tego sklepu? przejsc sie do nich, to jest siec sklepow stacjonarnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio18 Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 mam pytanie odnośnie do sklepu www.romed.pl prosił bym o opinie bo są, ale niestety bardzo stare i mam jeszcze pytanie czy dają gratisowo naklejki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tbikepl Napisano 26 Września 2008 Udostępnij Napisano 26 Września 2008 musimy wspomnieć o sobie:) sklep T-BIKE.PL co prawda dopiero zawitał do sieci, a dotychczas prowadziliśmy po prostu klasyczną sprzedaż. Jak na razie staramy się w dobry sposób zorganizować stronę i obsługę Klienta, ponieważ sprzedaż w sieci jest dla nas czymś nowym. Oferujemy dwie marki KROSS oraz Mongoose. Z firmą Kross wspólpracujemy od dłuższego czasu, a ostatnio otrzymalismy dobrą ofertę na profesjonalny sprzęt firmy Mongoose (oferta własnie jest dodawana na stronie ) Mozemy zagwarantować świetny poziom obłsugi serwisowej - posiadamy 3 serwisantów, każdy z ponad 20 letnim stażem - więc Klient może być spokojny. No cóż teraz okres trochę nieciekawy na sprzedaż rowerów ale mimo wszystko zbliża się grudzień i sklep może jakoś ruszy. Mamy nadzieję że nasze doświadczenie no i oferta naszego sklepu T-BIKE.PL przypadnie Państwu do gustu. Dzięki. Zespół T-BIKE.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 26 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Samą sprzedażą rowerów to wy kokosów nie zbijecie. Nawet, że jest to szeroko znana i chętnie wybierana przez lud firma Kross. Jak staniecie na nogi po otworzeniu sklepu, przydałoby się skupić jeszcze na sprzedaży części i akcesoriów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.