Kamil_ Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam, sklep Arnika nadal funkcjonuje? Na początku tematu czytałem o tym sklepie, a że teraz przeskoczyłem na koniec to nie wiem czy nadal jest tam tak "fajnie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Spoko, istnieje i jest fajnie Pozdrówko uspokajające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 W piątek zamowilem 2 pary rekawiczek na mikesport.pl . Skusiła mnie obnizka cen Shimano , a ze kolega tez chcial cos kupic , dokonalismy zamowienia . Na stronie pełna dostepnosc produktów, rozmiarow itd. Dzis dowiaduje sie , ze nie ma jednej pary ... Poprosilem o zwrot pieniedzy . Druga para powinna zostac wyslana i mam nadzieje , ze tak bedzie . Niby nic wielkiego ale jednak pasuje wiedziec co sie ma na magazynie...na razie minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 polecam sklep bikestacja.pl na razie na 2 zakupy oba były szybkie i byłem zadowolony, ceny są dobre extreme shop ma długi czas oczekiwania na rowery, w moim przypadku 4 tyg. a nie 21dni-3tyg. które sprowadzają z Niemiec, ale finalnie ze sprzętu jestem zadowolony natomiast bikeman.pl to ździercy, ceny mają niebotycznie zawyżone w stosunku do innych sklepów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Tak samo moge polecic w 100% Bikestacja.pl towar wyslany w blyskawicznym tempie.Wszystko ladnie zapakowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 29 Października 2007 Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam. A ja nie jestem pewny co sądzić o sklepie Arnik. Zamówiłem kilka rzeczy 12 października i na razie czekam. Inne sklepy informują jeśli mają jakieś problemy z dostępnością, tutaj cisza. Kilka dni temu spytałem co jest grane to odpisał że dopiero będzie zamawiał u dystrybutora. Przestaje mi się to podobać ale na tych częściach akuray mi zależy. Będę meldował jak coś się wydarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Wczoraj (5.10.2007) dostałem paczkę od Arnika. Cieszę się że mam co chciałem, ale na mój gust czas oczekiwania trochę przydługi. No chyba że to ja taki niecierpliwy jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 I ja dodam coś od siebie. Ostatnio kupowałem części w dwóch sklepach rowerowych. Pierwszy z nich to bikestacja. Jak zwykle bezproblemowo, pan Łukasz (mój imiennik) wysłał błyskawicznie paczkę, dobrze zabezpieczoną dzięki sztywnemu kartonowi, a w środku jeszcze obłożone folią bąbelkową, towar zgodny z opisem. Wszystko było pięknie tylko, jak to bikestacja zapomnieli wysłać w paczce paragonu. Raz już to się zdarzyło. Skontaktowałem się powiedziano mi, że zostanie dosłany i faktycznie, w przeciągu dwóch dni już miałem komplet dokumentów z naddatkiem w postaci naklejek Michelin. Następny sklep to Extreme-shop. Przesyłka zgadza się z opisem, dobre ceny części, niestety trochę droższa przesyłka mimo, że to poczta polska. Rozumiem, że paczka waży 2.2 kg czyli już jest ponad te 1.5 kg, no ale inni nie ściągają za to dotatkowych kosztów. NO ale co będę się wykłócał o te parę złotych w końcu tyle kosztuje to płacę. Ogólnie dobry sklep, tylko że bardzo długo trzeba czekać na przesyłkę. Ja czekałem tydzień i 3 dni przy wpłacie na konto, za pobraniem pewnie szybciej to się odbywa. I ostatnia rada odnośnie tego sklepu. Jeżeli chcecie z nimi coś uzgodnić to lepiej zadzwońcie do nich. Ponieważ są tak tam obładowani i zajęci prowadzeniem sklepu, że strasznie długo odpisują na gg/email Mimo tego oba sklepy są godne polecenia. W jednym i drugim robiłem zakupy na kwotę ok. 1000 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Bardzo polecam sklep xtrabike.. Bardzo dobry kontakt, ekspresowa przesyłka :] Duży plus ! Polecam każdemu. Sklep bikestacja także godny polecenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Synkros - zamówiłem w tym sklepie amorka, wszystko ok, naprawde szybka realizacja, kontakt ok. Polecam ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 ja od siebie to Formicki-Bike XTRabike.pl Tanierowerowanie.pl sa nowi na ryknu: http://allegro.pl/my_page.php?uid=9026848 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Chcę polecic sklep www.bikeonline.pl. Właśnie odebrałem przesyłke. Bokserki Accent Corso-29zł. Spodnie Berkner Fun 5000 [długie ,lużne ,fajne]135zł. ; kalesony oddychające Eurobike 19zł.!!! ; Koszulka długa oddychajaca Eurobike 19zł.!!! Super ceny. I dodatkowo gratisy! komplet łatek samoprzylepnych,PowerGel i PowerBar.Jestem w szoku. Korekta: ceny nie są juz aktualne, ale nadal dobre: Trafiłem na promocje. Ale gratisy były niespodzianką. I tak polecam. Korekta korekty: Ceny aktualne : Patrz w '' oferta świąteczna'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Dołączam się do pozytywnej opinii o bikeonline.pl . Po lekturze postu grzegorza1974paszka od razu uderzyłam na stronkę i zamówiłam dla Rycerza identyczną koszulkę termoaktywną Eurobike za 19 pln (dla zainteresowanych: promocja dotyczy jedynie rozmiaru L). Opłaciłam przelewem wysyłkę za pośrednictwem Poczty Polskiej - było to w środę po południu - a już w piątek przesyłka dotarła... DHLem . Jak się okazało, sklep w okresie przedświątecznym zdecydował się na taką formę wysyłki z uwagi na czas dostawy (poczta wiadomo, jak teraz - i generalnie - działa). Za przesyłkę kurierską nie musiałam dopłacać . Co prawda, kurier DHL nie spisał się szczególnie dobrze, w wyniku czego po kilku perturbacjach paczkę do rąk dostałam dopiero dzisiaj około południa - ale to już nie wina sklepu. Sklep należy pochwalić za dbałość o klienta Pozdrówko z entuzjazmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 No to fajnie. A dostałaś gratisy? Trzymaj się ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Chyba nie... albo ich nie zauważyłam . Może zamówienie opiewało na zbyt niską kwotę . Ale i tak jestem zadowolona. Pozdrówko jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 do mnie dzis doszla przesylka z cykltoturu takze niecodzienna forma bo przesylka konduktorska kochany GLS kurier dal pupy i przez tydzien nie chcial ponownie dostarczyc paczki. sklep nie mial w ogole kontaktu z oddzialem GLS w moim okregu, podobnie jak chyba nikt, nawet jakby dzwonil premier rzadu to by nikt nie odebral telefonu ja osobiscie dzwonilem 40 razy ze skutkiem zerowym pan (ktorego pozdrawiam serdecznie ) zdecydowal na ponowna wysylke tego samego towaru, ktory w sklepie sie juz notabene skonczyl i trzeba bylo go zamawiac (ostatnia sztuke ponoc) u dystrybutora. paczka wsadzona do pociagu w poznaniu byla u mnie w gdyni do odebrania i mysle ze w dobie poczty polskiej ktorej nazwa nie jest adekwatna do tego, co ona robi i kurierow, ktorzy dostarczaja przesylki, ale tylko wd ich widzimisie, przesylka konduktorska jest najlepszym rozwiazaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Pare słów o Centrum Rowerowym. Jaknajbardziej pozytywna opinia. Zamawialem koledze trenażer.Pieniadze przelalem w czwartek rano , paczka zostala wyslana(dostalem maila przed 14 ) i na drugi dzien kolo południa byla u kolegi.Dosc szybko ,patrzac na czas ( okres przedswiateczny) i na odległość ( Bydgoszcz - Rzeszów ) . Pochwała dla CR za szybką wysyłke a dla firmy kurierskiej za szybkie doręczenie. Moze dlatego , ze jestem stałym klientem a tych obsługują ponoć w pierwszej kolejności ---- Druga opinia bedzie o Bikeworld.pl . Mimo iz to nie sklep ( chyba ?! ) . Pieniadze przelałem w środe bodajze, paczka zostala wyslana w sobote . Doszła w piątek . Oczywiscie poczta polska . Jestem zdania , ze paczka mogła zostac wyslana wczesniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A ja muszę pochwalić Coolbike lub Megasport jak kto woli. Dwie paczki. Pierwsza to korba. Pop ustaleniach telefonicznych i mailu w prośbą o numerkonta otrzymałem odpowiedź w ciagu neispełna 15minut. Wpłata tego samego dnia i następnego paczka już leciała pocztą do mnie. Pozniej krotka kolejna rozmowa i zamówiłem kolejne dwie korby Firex i kokpit z levela. Pan przeprosił że może jeszcze nie zdążyć wysłać tego samego dnia ale na pewno zostanie wysłana paczka na dzień następny. W piatek wysłana w dniu dzisiejszym dotarła pod drzwi moje . Mimo świetnej ceny 99zł za nowe firexy z demontażu probowałem sie targowac(takie zboczenie handlowca) jednak sprzedawca był sprytniejszy i nie utargowałem ani grosza ale myslę, że przy tej cenie też bym nie zszedł niżej. Coolbike ocena 9/10pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ja za to gorąco polecam www.rowerowy.com! Przystępne ceny (najtańsze koła) i wysyłka tak szybka, że następnego dnia już jest Naprawdę dobry kontakt przez specjalny panel klienta. Kółko zamówiłem jednego dnia - zapletli i następnego już je miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 To i ja dorzucę swoje 3 grosze. W sobotę 5 stycznie zamówiłem kask Met Formula w sklepie internetowym www.msport.com.pl . Cena 129 zł była najmniejszą znalezioną w sieci więc się pokusiłem i kupiłem, znalazłem nawet kolor który mi pasował, gdzie innych kolorów dostać nie mogłem (wybrałem niebieski, a wszędzie były czerwono rózowe i biało różowe). W środę miła Pani zadzwoniła i spytała się czy potwierdzam zakup, gdyż chyba zapomniałem tego zrobić. Dzisiaj kask jest już u mnie, zero zastrzeżeń, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a197 Napisano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 odświeżam Sklep: www.extreme-shop.com.pl Przerobiłem âzakupâ w tym sklepie, kupiłem ramę w tym sklepie z którą był mały problem, który dzięki uprzejmości firmy Duncon zostanie rozwiązany. A co do sklepu, to nie będę zanudzał, ale.....mijanie się z prawdą, lekceważący stosunek do klienta, kontakt mailowy- poziom żenujący (trzy konta mailowe i tak naprawdę to nie wiesz z kim piszesz), telefoniczny- jak masz szczęście, nieprzytomna obsługa NIE POLECAM. ..................... POLECAM www.proletaryatbmx.pl www.rowerowy.com www.gtrowery.pl www.cyklotur.com Ze sklepami jw. b.dobry kontakt, szybkie odpisywanie na maile, a regułą już było to że jeżeli złożyłem zamówienie przed godziną 11.00 to paczka była wysłana priorytetem i następnego dnia ją odbierałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Dorzucam. Mogę polecić sklep http://www.chainreactioncycles.com/ Zamówienie złożyłam 24 stycznia, po 3:00 pm ichniego czasu, zapłata kartą. Następnego dnia realizacja i wysyłka. Otrzymuje się numer przewozowy, dzięki czemu można śledzić gdzie jest paczka. W UK idzie Parcelforce a dalej GLS. O to jak wyglądał przewóz paczki (według Parcelforce): 30-01-2008 08:19 Delivery Agent - POLAND -Out for delivery 30-01-2008 06:49 Delivery Agent - POLAND - Arrived at destination country 29-01-2008 20:13 Delivery Agent - POLAND - Arrived at destination country 28-01-2008 20:14 Delivery Agent - GERMANY - Arrived at destination country 26-01-2008 02:10 International Hub - Export item accepted into network 26-01-2008 00:04 International Hub - Arrived at outward Office of Exchange 25-01-2008 13:50 Belfast Central Depot - Collected from customer 26 sobota 27 niedziela Po opuszczeniu UK, warto również przejrzeć strony GLS track & trace. Można uzyskać więcej informacji. Nie miałam problemu z kontaktem mailowym ze sklepem. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ja polecam BIGBIKE. Zamówiłem u nich adapter do tarcz 160mm. Szybko przyszedł list, dobry kontakt wszystko ok. W wertykalu tydzień temu zamówiłem koła, w piątek dopiero zostały wysłane kurierem. W poniedziałek powinny już być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wtrybuch Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A kupOwał ktoś na allegro u kolesia o nicku "Bicycl" a chodzi mi konkretnie o tę aukcje http://allegro.pl/item312086180_nowy_kross...er_oferta_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo2 Napisano 13 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Hej, przeczytałem część tego tematu, bo długi jest. Zastanawiam się gdzie kupić rower: bike-center czy centrum rowerowe. Zauważyłem małą nieprawidłowość w wyposażeniu radona zr team only tego czarnego w centrum rowerowym. Mianowicie kosztuje on 3999 i ma komponenty ritchey comp podczas gdy w bike-center ten sam jest za 3919 a model za 3999 w bike-center posiada sztyce itp race face evolve. Niby nieduża różnica, ale chodzi o sam fakt, że tak nie powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.