pogo Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Mam pytanie nie o konkretny sklep ale czy zamawiając piaste, obreczi szprychy w jednym bądz drugim, bardziej znanym sklepie internetowym, mogę liczyć na to, że koło zostanie w nim zaplecione i przesłane do mnie w całości? Czy wymaga to dopłaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Przeważnie trzeba dopłacać, ale niektóre sklepy zaplatają jeśli wszystkie czesci składowe koła kupisz u nich lub cena koła/zamowienia przekroczy xxx złotych. Tak jest np u Arnika czy na Cykloturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Zna ktoś ten sklep: http://www.megasport.net.pl/ ? Godni polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 www.rotarr.com - przedstawiciel USE; chciałem niebieskie zaciski, ale się okazało, że tego koloru akurat nie mają. Poinformowali, że zamówią i dojdą z następną dostawą. Cały czas dobry kontakt e-mail, a zaciski dostałem w terminie który początkowo podali. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Kupiłem licznik w http://xtrabike.webd.pl/catalog/ Wszystko było ok, począwszy od ceny skończywszy na szybkiej realizacji zamówienia. Oponki (tioga factory xc) kupiłem w Probikes, też wszystko odbyło się bez najmniejszych problemów, te sklepy mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ja ogolem kupowalem na allegro (korba i przerzutka tyl.) i towar byl w stanie idealnym Tylko trzeba BARZDZO dokladnie czytac czy sa dolaczane sruby zaslepki itp No i jak sprzet wyzionie ducha to trzeba wysylac z rachunkiem a to jakis tydzien czekania na dostanie czesci z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 dokonałem ostatnio zakupu na www.romed.com.pl. szczerze mówiąc to był mój pierwszy zakup za tak dużą kwotę w e-shopie. jestem bardzo zadowolony z usług tech sklepu. zadzwonili do mnie po 5 minutach od złożenia zamówienia by je potwierdzić. Wysłali towar 2 godziny po złożeniu zamówienia na własny koszt ubezpieczoną przesyłką za pobraniem. świetny asortyment i ceny. No i paragony i gwarancja POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 www.probikes.pl Fachowa obsługa, szybka dostawa, wszystkie papiery + list z gratulacjami zakupu, podziękowaniami itp., towar dobrze zapakowany, nie uszkodzony itd. Zakupiony towar - rękawiczki. Co do cen, sami sprawdźcie i oceńcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 www.probikes.pl Fachowa obsługa, szybka dostawa, wszystkie papiery + list z gratulacjami zakupu, podziękowaniami itp., towar dobrze zapakowany, nie uszkodzony itd. Zakupiony towar - rękawiczki. Co do cen, sami sprawdźcie i oceńcie. dołączam się do pochwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub85 Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ja robiłem zakupy w centrum rowerowym (focus), biekstacji, u Piotra Formickiego i w xtra bike. Wszystkich oprócz bikestacji oceniam na 5+. Bikestacja to dla mnie żenada nie sklep. W sumie to szkoda pisać Cieszę się że nie wszyscy mieli takie problemy z nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duchwg Napisano 7 Października 2006 Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Cześć!!!! A zna ktoś z was może sklep internetowy, który sprzedaje rowery Kony na raty??? W bardzo dobrych systemach ratalnych??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 mam pytanko: kupował ktoś moze w sklepie www.ggsklep.pl ? ponieważ znalazłem tam w naprawde okazyjnej cenie judy j2 za 300 zł ( w Łodzi w dynamie za 430 ) więc chciałbym się upewnić ze dokonuje dobrego wyboru, pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Arnik pisał, że nie jest w stanie porównywać cen całego swojego asortymentu na bieżąco. Tyle tylko, że praktycznie wszystko w takich sklepach jak Bikestacja, Bike-Center, Formicki czy CentrumRowerowe jest tańsze i to dużo. Różnice cen są tak wielkie, że od razu odechciewa się prób negocjacji z Arnikiem. Chociaż z tego co pamiętam (dawno temu zrobiłem zakupy ze dwa razy) to obsługa była rzeczywiście bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 osobiscie chcialem polecic ggsklep.pl ze wzgledu na naprawde dobre potraktowanie klienta. Transakcja przebuegła narawde szbko. 1 dnia zamówiłem towar, jak ze bylo juz po 14, moje zamówienie było rozpatrzone nastepnego dnia 2 dnia rozatrzono zamówienie i wysłano za pobraniem paczke, która dotarła następnego dnia rano. A ceny mają naprawde atrakcyjne - j2 za 300 zł nówka, szok ^^ ofc. polecam www.ggsklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 14 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Niedawno kupowałem w centrum rowerowym (FocusTM z Allegro) i wszystko przebiegło pozytywnie. Jedyne do czego mogę się przyczepić to długi czas oczekiwania na odpowiedź mailową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 14 Października 2006 Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Ja kupowałem w www.ggsklep.pl, zamówienie, wpłata jednego dnia, za 2 dni towar umnie! Miła obsługa, a i kupiłem towar w takiej cenie, że nigdzie indziej za tyle nie było! Bikestacja - super kontakt email, delikatnie negociowana cena pomimo, że i tak była super! Naprawdę dobry sklep! Centrumrowerowe - tam dotarłem ostatnio, naparwdę rewelcja, znalazłem coś taniej w sieci dali najlepszą cene na rynku, super kontakt zarówno email jak i telefoniczny! Chyba już do końca będe sie tam zaopatrywał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Kolejne zamówienie w centrumrowerowe.pl. Zamówiłem kilka rzeczy które były niedostępne i parę drobiazgów. Kilka minut po złożeniu zamówienia telefon ze sklepu z pytaniem, czy na pewno chcę taką długość szprych jakie kliknąłem (dość nietypowe) - podoba mi się takie podejście - w końcu mogła to być pomyłka. Uzgodniliśmy wszystko i paczka doszła zgodnie z ustaleniami, wszystko OK Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 www.mikesport.pl Kupowałem ciuszki w tym sklepie dwukrotnie. Fachowa obsluga i natychmiastowa wysyłka. Maja dosyc duzy wybórs podenek i koszulek, a teraz troche zimowych ciuszków. W sprzedazy również okulary i komplety części Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 www.mikesport.pl Kupowałem ciuszki w tym sklepie dwukrotnie. Fachowa obsluga i natychmiastowa wysyłka. Maja dosyc duzy wybórs podenek i koszulek, a teraz troche zimowych ciuszków. W sprzedazy również okulary i komplety części Shimano. Też robiłem ostatnio u nich zakupy, a wszystko poszło wyjątkowo sprawnie, przesyłka była na drugi dzień po wysłaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 A ja dopisuje kolejny udany zakup u Arnika. Zakupiłem u niego trenażer Tacx Satori. Jak zawsze wszystko miło, ładnie i bez problemów załatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry_pajak Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Pierwsze moje zakupy na allegro. Sprzedawca Bike Stacja. Towar przyszedl bardzo szybko(2 dni Poczta Polska), hamulce avida przyszly w miekkiej kopercie(w sumie raczej nie ma sie co zepsuc), rachunek sie popsul w czasie transportu :030: Sklei sie i bedzie jak nowy. Ja jestem zadowolony, zobaczymy jak potocza sie moje dalsze zakupy rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agau Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Swojego gruchota zakupiłam przez internet na www.sklepbiker.pl. Sklep ten prowadzi także sprzedaż na allegro, sprzedawca nazywa się, oczywiście, sklepbiker. Na maile odpisują, aczkolwiek opieszale, za to telefonicznie można dogadać się świetnie. Mi rower wysłali za pobraniem na swój koszt, dodatkowo dostałam zestaw opon gratis. Zdobyli moją sympatię i zaufanie. Sklepbiker jest świetnie zaopatrzony, kupiłam tam Signa DS kiedy w innych sklepach nawet smród po nim nie został, a oni mieli wszystkie możliwe kolory i rozmiary. Należy zadzwonić, zapytać o dostępność, wysłać na maila adres i czekać na paczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2006 http://www.swiatroweru.com.pl/ Tutaj kupowałem niedawno bidony BBB, których nigdzie nie mogłem dostać. Kontakt dobry i szybka przesyłka więc wrażenia jak najbardziej pozytywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 bikestacja towar zamówiony 31.10.06, dziś o 12 już go montowałem Tania i ekspresowa wysyłka kurierska przy przedpłacie - niewiele drożej niż pocztą za pobraniem, a inni sprzedawcy różnie sobie liczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 z ciekawosci co zamawiales? pierwszy zakup w bikestacja? jaki kontakt mailowy lub gg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.