bialykom Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 cyklotur.pl - ekspresowa przesylka, chociaz ceny nienajmniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulf Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 A taki sklep - http://www.gtrowery.pl czy ktoś u nich kuował ? Witam. Wydaje mi sie ze nie masz się czego obawiać. Sklep rzeczywiście istnieje w wersji klasycznej, że tak się wyraże . Sam w nim pare rzeczy juz kupiłem z tym, że w cztery oczy. Miła obsługa. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybko Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam Chciałbym polecić sklep Arnik , zamówiłem kółeczka po bardzo fajnej cenie , solidne wykonanie , szybka przesyłka i ogólnie wszystko super POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Ja zamówiłem jakieś tydzięń temu ramke i troche części u arnika of course.....mam nadziejej że jutro dojdzie bo jak nie to się troszku zdenerwuje.....tydzień bez jazdy to tragedia.......ale to się nadrobi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIKLOS Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Arnik - zamówiłem sztycę i łańcuch, miły i szybki kontakt, ceny w porządku, IMHO sklep godny polecenia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Arnik0tylnie koło na DT XR4.1d DT competition black DT cerit disk,bacik do kasety wszystko w dobrej cenie i sprawnie pomijajac mala obsuwe czasowa kotra po czesci zawinilem ja nie precyzujac zamowienia a po czesci dystrybutor ktory nie zareagowal nalezycie na sprostowanie zamowienia sklepu....ale generalnie plus ladnie zaplecione i gotowe do jazdy koleczko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dzisiaj dostałem ramke i kilka częsci i jestem zadowolony....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogatt Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Cóz nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć do grona zadowolonych klientów Arnika. Kupilem amorek Marzocchi i wszystko poszło gładko i sprawnie. Troche miałem problemów z pompką, którą sobie zamowiłem do tegoż amorka, bo nie miałem w domu z ciśnieniomierzem, ale na mój alarmujący e-mail arnik odpowiedział szybko i skutecznie. Po kilku próbach w końcu doszedłem o co w tej popmce chodzi ( o mało oka nie straciłem jak mi wystrzeliła śrubka zwalniająca wentyl, bo troche zakręcona ta pompka jest ), w każdym bądź razie po rozmowie z Arnikiem odczułem pełen komfort, że gdyby faktycznie coś było nietak nie będzie problemu z reklamacją. Druga cecha, która wyróżnia arnika to to, że nie oszczędza na telefonie. Po pierwszym e0mailu ode mnie odrazu zadzwonił i zupełnie inaczej się zalatwiało. Kiedy złożyłem zamówienie i zapłaciłem też nie olał tylko dzwonił żeby ustalić szczegóły. Wada to to, że arnik słabo stoii z kurierami. Generalnie wysyła pocztą priorytetem i jak twierdzi nie było z tym problemów, ale np. ja nie lubie poczty polskiej nie ufam jej i wolę kurierem. Oczywiście sam fakt przesłania kurierem nie stanowi dla sklepu problemu, z tym że gdyby miał stałą umowę z jednym z kurierów na pewno było by taniej, ale generalnie to szczegół. Polecam i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Probikes - bardzo dobry kontakt, szybka przesylka i dobre ceny. Tylko wiecej takich sklepow. Cyklotur - kontakt dobry, szybka przesylka ale ceny nie najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 11 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Probikes - bardzo dobry kontakt, szybka przesylka i dobre ceny. Tylko wiecej takich sklepow. Cyklotur - kontakt dobry, szybka przesylka ale ceny nie najlepsze. podpisuje sie pod tym. NIedziela - wpłata, wtorek odbiór towaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Kupował może ktoś z was w sklepie www.bikom.pl? Proszę o opinię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 partner naszego forum czyli erowery.pl- bardzo szybka wysyłka towaru (i to za pobraniem), dobry kontakt mailowy- szybko informują co się aktualnie dzieje z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolony i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Podpisuję się (oburącz wręcz) pod powyższym pozytywnym komentarzem o erowery. W sobotę wieczorkiem zamówiłem mostek. Weekend wolny. A potem w poniedziałek mail o rozpoczęciu realizacji, wtorek mail - paczuszka w drodze i w środę rano pan listonosz u moich drzwi. Super. Już upatrzyłem sobie następny zakup u nich Poza tym erowery to inaczej Pol-Sport, czyli dystrybutor na polskę kilku fajnych firm (vide Syncros) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalD Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 W pełni podzielam powyższe b. pochlebne opinie o Arniku, kupowałem tam ramę+dodatki, podobnie w probikes.pl (pakiet promocyjny Shimano). W obu przypadkach bardzo dobry kontakt, realizacja bez najmniejszych problemów, przesyłki dobrze zabezpieczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimi Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ja skladalem ostatnio kolo w ROWEROWY.COM i serdecznie polecam. ogólnie zlozylem caly rowerek przez neta,ale glownie przez allegro:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 21 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 A ja wystawiam kolejy pozytywny komentarz o Arniku... Jak zawsze wszytsko jak należy zrobione i szybko zrealizowane... wczoraj wysłane a dzisiaj rano już paczuszka u mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 NIE POLECAM sklepu bike-center.pl, kobieta, która tam odpowiada na emaile, w arogancki sposób przez 3 dni nie potrafiła/nie chciała podać numeru konta abym wpłacił pieniądze. Zamówienie przez email towaru nie mieściło jej się w głowie. A może ona nie lubi w ogóle pracować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 To ja musze polecic ten sklep: http://www.skleprowerowy-duda.pl/ Zamowilem u nich 2 obrecze. Gosc zaraz po zamówieniu zadzownił do mnie i spytal o potwierdzenie. W ogóle to kilka razy dzwonił. Są bardzo przyjaxni dla klienta oraz szybko realizuja transakcje. POLECAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malandato Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Korzystałem z usług dwóch sklepów. Jeśli chodzi o www.centrumrowerowe.pl wszystko przebiegło sprawnie i bez jakichkolwiek zastrzeżeń (zamawiałem liczniki). Znacznie gorzej było, a w zasadzie wciąż jest w www.rower.com.pl Zamówiłem usztywniacze, dokonałem przedpłaty przelewem na wskazane konto, a tu po kilku dniach przychodzi listonosz i mi mówi, że paczka za pobraniem. Zdębiałem, kazałem zostawić awizo a do sklepu skrobnąłem maila. Nie odpowiedzieli. Na drugi dzień dzwonie, jakiś malo zorientowany pan obiecuje, że sprawdzi i oddzwoni. Nie oddzwonił. Dopiero następnego dnia po kolejnym mailu, w którym zasugerowałem aby łaskawie przelali mi kase na konto to ja pójdę na pocztę i zapłacę tam za przesyłkę zadzwoniła do mnie pani i stwierdziła, że przystają na taki układ. Na razie pieniążki na konto nie wpłynęły. Czekam cierpliwie do poniedziałku i znów się im przypomnę. Być może mój przypadek ma charakter incydentalny, jednak ja do sklepu się zraziłem. Nie tyle z powodu samej pomyłki, bo to może zdarzyć się każdemu, co opieszałej reakcji na moje zgłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Ostatnio: coolbike.pl - koszulka Kelly's Sabotage [praktycznie nie do dostania na polskim necie] bez problemów i szybko. mkbike.com.pl - 3x Maxxis Ultralight, 2x Maxxis DH, zacisk BBB i łatki wszystko bez problemów i nad wyraz szybko! zamowilem i praktycznie na drugi dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TREKxBK Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Korzystał ktoś z tego sklepu???: www.mtbsklep.pl Pytam, bo mam zamiar kupić tam kilka rzeczy za sporą sumkę i potrzebna mi opinia klientów na jego temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ostatnio korzystałem z: CentrumRowerowe.pl - opis tu... Próbowaliśmy też kupić z kumplem 2 komplety kółeczek do przerzutki KCNC od bikestacja.pl. Na jednej z aukcji była cena 35zł, a w opisie "cena za parę". Wcześniej wystawiali je 2 razy drożej, więc kumpel na wszelki wypadek zapytał mailowo, czy to nie jest przypadkiem cena za sztukę - odpowiedzieli, że to cena za parę. Zalicytowaliśmy, kumpel poprosił o dane do przelewu po czym dowiedział się, że cena jest jednak za sztukę a nie za parę. Oczywiście nie kupiliśmy. ROTFL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidzia Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Czy ktoś korzystał z tego sklepu http://www.ggsklep.pl/?? Zamierzam kupić tam amortyzator i chciałbym wiedzieć czy to dory sklep? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ostatnio: XTRa-Bike - wszystko ok. Przesyłka bardzo szybka. Towar zgodny z opisem. Szybki i bezproblemowy kontakt. Zakupione części to: komplet hamulce + klamki Avid SD 7, pulsometr Sigma Sport Fit Watch oraz pedały Shimano 520. Hamulce i klamki niedostępne w momencie składania zamówienia ale dosłane tydzien później na koszt XTRa-Bike. Reszta towaru wysłana jeszcze w dniu zakupu - u mnie niecałe dwa dni później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Teraz - Bikestacja; kiera i mostek. Zamówienie jednego dnia, następnego dnia wysłano, 4 dni robocze czekania (bez soboty) i hurra!! Towar co prawda nie w pudełkach, tylko w workach, ale za to oryginalnych. Nienaruszony, bez choćby najmniejszej rysy. Polecam. A z gościem najlepiej gadać przez GG, choć status cały czas niedostępny, w końcu się odezwie. Spokojna rozczochrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.