Skocz do zawartości

[opinie] Internetowe Sklepy Rowerowe

Alvaren

Rekomendowane odpowiedzi

Moje ostatnie zamówienie (DT cerit, DT competition, DT XR 4.1D) u Arnika :-) Naprawde niesamowity sprzedawca, indywidualne podejscie do kazdego zamówienia. Zaufany człowiek, naprawde godny polecenia i szczerze polecam, i tylne kółko tez zamówie u niego :-)

Gość IrkaceK

Witam

Moj pierwszy zakup u ArniKa i musze niestety.... goraco polecic :). Swietny kontakt, ceny jak i towar. Szybka wysylka i wszystko porzadnie zapakowane (juz mialem przypadek przy zakupie w innym sklepie ze dostalem nowiutkie, porysowane korby bo byly na chama wrzucone do airbaga).

Jeszcze raz POLECAM!!

Pozd. IK

Witam,

kuiłem amor i łańcuch w sklepie www.crazysport.pl

Niestety nie moge polecić tego sklepu. Na amor czekałem 17 dni a łańcuch po trzech tygodniach jeszcze nie dotarł.

Właściciel sklepu przed złożeniem zamówienie właził mi w d..ę bez wazeliny. Po kupnie olał mnie totalnie. On ma inną robotę i sklep traktuje jako zabawę. Stanowczo odradzam.

Jacek

polecam:

http://www.formicki-bike.pl/

kupiłem tam pulsometr Sigma Sport Fit Watch

zamówiłem w niedzielę późnym wieczorem, przyszedł dziś w stanie nienaruszonym w bąbelkowej kopercie A4 ze wszystkim co jest potrzebne.

kontakt ze sklepem dobry i szybki mimo korzystania z teoretycznie wolniejszej metody

a co do gwarancji to mam nadzieję ze nie będę musiał korzystać, w końcu nikt nie chce żeby mu się coś psuło ;)

Witam,

sprzęt (amortyzator bo łańcucha jeszcze nie otrzymałem) jest nowy więc nie mam powodu zeby sądzić iż coś jest nie tak.

Jakieś 5 minut po wczorajszym poście zadzwonił do mnie cżłowiek ze skalpu i przeprosił. Powiedział że to jego wina itp. Zaproponował zwrot kasy, którą straciłem wieć mogę powiedzieć że pełna rehabilitacja sklepu. Mam nadzieje ze to był jednorazowy przypadek.

Jacek

Zamówiłem u Arnika blat i klocki. Zaplacilem w poniedzialek (ok. godziny 23) były juz w srode :] jestem pod wrazeniem predkosci realizacji zamówień. Juz nie pierwszy raz :] Moje zdanie : jak kupowac to tam :D gorąco polecam :razz:

Gość Gość_Radek_*

Ja bardzo polecam sklep Arnik. Bardzo mily kontak. Wszystko jest tak jak należy. Spokojnie można sie dogadac jesli chodzi o szczegoly:) Kupilem przednia przezutke. Towar jest znakomicie zabezpieczony i szybko wysłany. Polecam ten sklep.

• 2 tygodnie później...

Wlasnie ukonczylem skladanie roweru, i chcialem sie podzielic z wami odczuciami co do sklepow internetowych oraz allegrowiczow. Na poczatek napisze ze nikt mnie nie zawiodl.

Sklepy ktore polecam:

..::Arnik::.. - Zakup na ponad 200zl, kontak praktycznie 24h na dobe zdazylo mi sie nie raz rozmawiac z nim o bardzo poznych porach :)

//Mbike.pl\\ Zakup na okolo 100zl, nie ma co sie martwic o pieniazki wszystko w jak najlepszym porzadku, uczciwy sprzedawca nie zarabia na przesylkach. Ogolnie wszystko na +

Crazysport.pl Ludzie maja mieszane odczucia co do tego sklepu lecz ja go polecam kupywalem amorek 340zl, zaplata przelewem na konto. Wszystko ok.

Allegro:

bogusSt - rama

mtbsystem - rockring

syntezy - sztyca, zacisk kierownica , ostatnio dorobil sie kilku negatywow :)

Reszte zakupilem "na miejscu", moze komus sie to przyda :)

Ja rowniez kupowalem w arniku i szczerze polecam! Swietny kontakt ze sprzedawca via mail, gorzej troche z gg, ale odpowiedzi mailem dostawalem najpozniej nastepnego dnia.

Na ceny tez narzekac nie mozna, sa najnizsze jakie znalazlem na necie.

Paczka doszla w terminie, dobrze zapakowana, bez uszkodzen.

Za te 8 zeta na przesylce, to wole sie nie ruszac z domu do normalnego sklepu;], zreszta na cenach i tak wyszedlem na plus!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...