MaciekR Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Mój pierwszy post, więc przy okazji witam serdecznie. Moje Shimano BR M415 już się strasznie zużyły, muszę wymienić klocki, pancerze, linki. Koszt około 150zł. Znajomy polecił mi zakup nowych hamulców Avid BB5 - utwierdziłem się w tym, że to dobry pomysł po przeczytaniu opinii na forum.. Znalazłem w fajnej cenie, wychodzi niewiele drożej, natomiast... mam tarcze Shimano przód i tył 160, mocowanie 'centerlock'. Czy jest jakaś przeszkoda w zamontowaniu tych Avidów do posiadanych tarcz? Czy te tarcze będą prawidłowo współpracowały? Znalazłem wątek na temat tych hamulców, z tego co widzę to wszyscy polecają ją jako, że są bardzo dobre w porównaniu do swojej ceny - jednym słowem warto. Nie chciałbym po prostu utopić pieniędzy - absolutnie się nie znam. Dodatkowo mam klamkomanetki Shimano Alivio - tutaj chyba nie będzie problemu?
piterd3 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Witaj .Tutaj sprzedajemy wszystko co związane z hamulcami poproś moderatora o przeniesienie tematu do działu hamulce
Mod Team mrmorty Napisano 12 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 12 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.