marcin66612 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam jestem z rzeszowa i musze oddać mój rowerek do serwisu lecz nie wiem jaki wybrać byłem w kilku i nie wiem czy lepiej oddać do dużego mająceg dużo klientów czy do mniejszego gdzie będę miał taniej? I druga sprawa to jaki kwit musze dostać w serwisie żeby potem nie było cyrków że nie mam roweru w tych dużych to bym się nie bał o to ale chodzi mi o te małe serwisy. PS. Jaka powinna być mniej więcej cena usługi jeśli do zrobienia jest: regulacja przerzutki, dokręcenie kasety, czyszczenie napędu oraz wymiana klocka i odtłuszczenie tarczy?
jasinski21444 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Przecież takie rzeczy można samemu zrobić w garażu / pokoju bez problemu
marcin66612 Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Napisano 12 Sierpnia 2013 wiem że można ale nie mam doświadczenia ani narzędzi do tego a poza tym trochę boję się samemu brać za hamulce hydrauliczne bo slyszałem że łatwo coś popsuć
premier2 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Temat został usunięty.<br /><br /><strong>Prawdopodobna przyczyna usunięcia:</strong><br />- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu<br />- podobny temat już istnieje<br />- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.<br /><br />Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.