Skocz do zawartości

[Wyprawy] Katowice - Zakopane - Kraków - Jura - Katowice 2013r.

lukers

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za link obejrzałam z przyjemnością. I widzę, że Ty tak jak a wolisz być po tej drugiej (bezpiecznej) stronie aparatu. W czasie gdy Ty jechałeś na rowerze ja się byczyłam u kumpeli w Jaworznie k/Wielunia, ale niestety nie tak aktywnie jak Ty.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

fajna trasa tylko po zazdroscic ja niestety tak jak pisałem wczesniej do Ciebie nie dałem rady pojechac ale w przyszłym roku juz nie odpuszcze w tym roku jak pogoda dopisze to postaram sie w połowie wrzesnia zrobic trase łódź-warszawa pozdrawiam

fajna trasa tylko po zazdroscic ja niestety tak jak pisałem wczesniej do Ciebie nie dałem rady pojechac ale w przyszłym roku juz nie odpuszcze w tym roku jak pogoda dopisze to postaram sie w połowie wrzesnia zrobic trase łódź-warszawa pozdrawiam

Spoko Sigurros rozumiem tak czasem bywa, ale jeżeli jesteś zainteresowany wyprawą życią to może będziesz miał ochotę dołączyć się do tego projektu na 2014r.

http://www.nordkapp2014.pl/

Pozdrawiam

Wyprawa fajna. Polecałbym jeszcze dodanie trochę filmików z wyprawy - tzn. warto nakręcić jakieś ciekawe momenty choćby aparatem (zawsze to praktykuję). Zawsze ożywiają przekaz i są fajna pamiątką.

PS. Zazdroszczę Nordkapp :) Ja w kolejny sezon planuję uderzyć na Austrię.

Tymczasem ochłonałem już zupełnie po objechaniu Pomorza - już wkrótce na youtube relacja - filmik :)

Wyprawa fajna. Polecałbym jeszcze dodanie trochę filmików z wyprawy - tzn. warto nakręcić jakieś ciekawe momenty choćby aparatem (zawsze to praktykuję). Zawsze ożywiają przekaz i są fajna pamiątką.

PS. Zazdroszczę Nordkapp :) Ja w kolejny sezon planuję uderzyć na Austrię.

Tymczasem ochłonałem już zupełnie po objechaniu Pomorza - już wkrótce na youtube relacja - filmik :)

Część moich wypraw rowerowych ma oprócz zdjęć, filmiki. Tak jak napisałeś dodaje to smaczku. Zdjęcia I filmiki zamieściłem w ogólnodostępnej strefie forum http://www.nordkapp2014.pl milego oglądania ;).

• 2 tygodnie później...

W ile godzin się pokonuje taką trasę ?

No UUUlka mnie zajeło to tyle:

Katowice - Zakopane - Kraków - Jura - Katowice, 464 km, 3 dni, 25 godz. jazdy. Dokładne statystyki każdego dnia masz na tym filmiku u góry postu wraz z mapkami przejazdu zobacz filmik to będziesz wszystko wiedzieć :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...