lukers Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 W załączeniu link do relacji z weekendowej wyprawy tym razem Katowice - Zakopane - Kraków - Jura - Katowice. Jak zwykle pozdrowienia dla wszystkich rowerzystów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WedrowniczkaSrebrneMiasto Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dzięki za link obejrzałam z przyjemnością. I widzę, że Ty tak jak a wolisz być po tej drugiej (bezpiecznej) stronie aparatu. W czasie gdy Ty jechałeś na rowerze ja się byczyłam u kumpeli w Jaworznie k/Wielunia, ale niestety nie tak aktywnie jak Ty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorisvoorn Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 słychać, że dubstep cie nastraja do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 słychać, że dubstep cie nastraja do jazdy I love dubstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigurros Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 fajna trasa tylko po zazdroscic ja niestety tak jak pisałem wczesniej do Ciebie nie dałem rady pojechac ale w przyszłym roku juz nie odpuszcze w tym roku jak pogoda dopisze to postaram sie w połowie wrzesnia zrobic trase łódź-warszawa pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 fajna trasa tylko po zazdroscic ja niestety tak jak pisałem wczesniej do Ciebie nie dałem rady pojechac ale w przyszłym roku juz nie odpuszcze w tym roku jak pogoda dopisze to postaram sie w połowie wrzesnia zrobic trase łódź-warszawa pozdrawiam Spoko Sigurros rozumiem tak czasem bywa, ale jeżeli jesteś zainteresowany wyprawą życią to może będziesz miał ochotę dołączyć się do tego projektu na 2014r. http://www.nordkapp2014.pl/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Wyprawa fajna. Polecałbym jeszcze dodanie trochę filmików z wyprawy - tzn. warto nakręcić jakieś ciekawe momenty choćby aparatem (zawsze to praktykuję). Zawsze ożywiają przekaz i są fajna pamiątką. PS. Zazdroszczę Nordkapp Ja w kolejny sezon planuję uderzyć na Austrię. Tymczasem ochłonałem już zupełnie po objechaniu Pomorza - już wkrótce na youtube relacja - filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Wyprawa fajna. Polecałbym jeszcze dodanie trochę filmików z wyprawy - tzn. warto nakręcić jakieś ciekawe momenty choćby aparatem (zawsze to praktykuję). Zawsze ożywiają przekaz i są fajna pamiątką. PS. Zazdroszczę Nordkapp Ja w kolejny sezon planuję uderzyć na Austrię. Tymczasem ochłonałem już zupełnie po objechaniu Pomorza - już wkrótce na youtube relacja - filmik Część moich wypraw rowerowych ma oprócz zdjęć, filmiki. Tak jak napisałeś dodaje to smaczku. Zdjęcia I filmiki zamieściłem w ogólnodostępnej strefie forum http://www.nordkapp2014.pl milego oglądania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 To chyba tylko na zdjęcia natrafiłem W takim razie przejrzę jeszcze w domu. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WedrowniczkaSrebrneMiasto Napisano 3 Września 2013 Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Jak ktoś chętny to niech zajrzy: http://www.forumrowerowe.org/topic/145966-otwarcie-szlaku-rowerowego-le%C5%9Bno-rajza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UUUlka Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 W ile godzin się pokonuje taką trasę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2013 W ile godzin się pokonuje taką trasę ? No UUUlka mnie zajeło to tyle: Katowice - Zakopane - Kraków - Jura - Katowice, 464 km, 3 dni, 25 godz. jazdy. Dokładne statystyki każdego dnia masz na tym filmiku u góry postu wraz z mapkami przejazdu zobacz filmik to będziesz wszystko wiedzieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.