rider96 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Witam! Zamierzam kupić rower do 3000 zł. Ma on służyć do wypraw w terenie i czasami na szosę. koniecznie hamulce tarczowe i koła 28 lub 29. Do tego jakiś dobry amortyzator Chcę nim jeździć trasy ok. 100 km, dlatego chce dokupić jeszcze bagażnik i sakwy. Zastanawiam się nad: Cube Analog Cube Acid Merida Big Nine Author Traction 2012 Northeca Caynon SLX Rock Rider 8.1 Z góry mówię że jestem zielony w tego typu rowerach. Rower ma mi dość długo służyć. Napiszcie który rower mogę od razu odrzucić a jaki jeszcze dopisać do listy Z góry wielkie dzięki
premier2 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.