Pawel_P Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Mam problem a potrzebuje szybkiej pomocy. Klocek hamulcowy po jednej stronie nie porusza sie, tak jakby sie zapiekl. Problem powstal po zimowaniu bika. W tamtym sezonie wszystko gralo cacy. Co mam z tym zrobic? Prosze o proste i skuteczne rady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ten problem występuje m. in. w Magurach gdy hamulec przez jakiś czas nie jest używany, tutaj jest manual Magury opisujący rozwiązanie problemu, myślę, że z shimano też się sprawdzi : http://www.magura.com/7thsenseCMS/index.ph...32&uid=8317&L=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_P Napisano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Dzieki Skrzynia! Wiedzialem, ze moge na Ciebie liczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.