Lipek996 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Cześć mam do wasz pytanie. Jakiej firmy najlepiej kupić dętkę do opon rozmiaru 26x2.1. Pytam dlatego ponieważ ostatnio kupiłem 3 dętki Kendy i *uj je strzelił.
Siwa Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Z mojego doświadczenia to Kenda robi właśnie dobre dętki, może masz jakieś ustrojstwo w oponie albo na obręczy, albo jedziesz na "kapciu"...
Synergy Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Dętka jak dętka kawałek gumy. Może źle zakładasz, albo masz coś w obręczy czy oponie. A czy pompujesz dętkę przed włożeniem w oponę?
premier2 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.